Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: manjak signala na iphoneu

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno manjak signala na iphoneu

Nedavno mi je iphone upao u vodu. Istu sekundu sam ga izvadila, ubacila u rižu, ostavila tako 24 sata i radio je normalno. U trenutku ronjenja, on je bio oblijepljen futrolicom, odnosno nekakvom naljepnicom sa svih strana, tako da su i oni šarafići bili prekriveni, a punjač je bio uključen, tako da voda nije ušla u utor za punjenje. Ali jedno desetak dana poslije počeo mi je slabiti signal. E sad, ima li to veze s tim ili ima veze s burom koja je u našem mjestu pokidala sve živo i neživo, ja pojma nemam. Što se može napraviti po pitanju signala? Imam jednu točkicu, što nije dovoljno ni za zvati ni za primati pozive. Na poslu imam više signala (u drugom mjestu). Postoji li nekakva aplikacija koja može povećati signal? Žao mi je mijenjati mobitel samo zbog toga, ali ovako nema svoju funkciju.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čuj, ako u drugom mjestu imaš signala, onda nije do mobitela.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imam ali opet nije to kao što je bilo nego točkica više

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Imam ali opet nije to kao što je bilo nego točkica više

zovi svog operatera i provjeri za signal, oni će ti odmah reći radi li se nešto na mreži u tvom području i kakva je trenutno situacija o dostupnosti mreže

jedna moja poznanica se žalila na radi Iphonea u svom mjestu da bi se otkrilo da je tih par dana T-com imamo neke radove na mreži upravo na antenama

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Meni od one zadnje bure signal isto katastrofa, čak smo i 2 dana bili bez struje.., i u to vrime signal skoro pa uopće nisam imala...mora da im se nešto pošemerilo.
    Posljednje uređivanje od anabeg : 13.03.2015. at 12:29

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sad sam se sjetila..mala mi je isto na tele2, i ona ima normalno signal

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

i meni mama isto nema problema na tele2, ja i muž smo t mobile i signal nikakav.

Kayyya avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

u postavkama odaberi automatski izbor mreže pa će ti se mob sam prebacivati na t-mobile kad tele2 nema signala..
    imat ćeš znakić da si u roamingu, ali neće te ništa koštati, jer tele2 ima ugovor s t-mobileom da koriste njihovu mrežu.

i ja sam se patila sa signalom pa sam zvala korisničku službu i to su mi rekli, jer tele2 ima koma pokrivenost

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •