Stranica 17 od 77 PrviPrvi ... 715161718192767 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

MB21 ja sam iz Vinkovaca i meni je moja soc.gin. rekla da nemam pravo na putni nalog, jer u Osijeku imamo kliniku koja se bavi MPO...

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

MB21 ni ja nemam pravo na putni nalog,ja sam iz Vu.

Danas sam podigla svoju uputnicu za heparin to sam rijesila,jos samo da obavim pretrage koje moram prije postupka.Cekam da dodje muzeva polica dopunskog osiguranja.
    Sestra mi je izdala D1 uputnicu za postupak,hm sad ne znam jel ce mi vrijedit za postupak koji je pocetkom 9 mj. jer znam da se moram naruciti u roku 30 dana,a da ona vrijedi 365 dana.Kako da se narucim kad ne znam tocan datum menge i rekla mi je da ju nazovem 1 dc,hocu morat novu vadit ili samo da odem krajem 8 mj.da mi prepravi datum za svaki slucaj.

Cure koje ste frisko bile na VV jel znate kad krece godisnji tamo ?
    Dali radi lab.kad su oni na godisnjem ?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislim da krenu na kraju sedmog mjeseca

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Mimi25 prvotno napisa Vidi poruku
    MB21 ni ja nemam pravo na putni nalog,ja sam iz Vu.

Danas sam podigla svoju uputnicu za heparin to sam rijesila,jos samo da obavim pretrage koje moram prije postupka.Cekam da dodje muzeva polica dopunskog osiguranja.
    Sestra mi je izdala D1 uputnicu za postupak,hm sad ne znam jel ce mi vrijedit za postupak koji je pocetkom 9 mj. jer znam da se moram naruciti u roku 30 dana,a da ona vrijedi 365 dana.Kako da se narucim kad ne znam tocan datum menge i rekla mi je da ju nazovem 1 dc,hocu morat novu vadit ili samo da odem krajem 8 mj.da mi prepravi datum za svaki slucaj.

Cure koje ste frisko bile na VV jel znate kad krece godisnji tamo ?
    Dali radi lab.kad su oni na godisnjem ?
    evo da se javim, nisam dobila putni nalog jer nemam pravo. Pokušala sam izmoliti da mi napiše preporuku zbog liste čekanja(po zakonu tada bih imala pravo, ako u bližoj bolnici je duža lista čekanja) ali nije mi uspjelo. No dobro, ako će svo zlo biti u tome, neka.

Mimi morat ćeš produžiti uputnicu za 9.mjesec, to samo odneses tu koju si dobila i sestra ti promijeni datum.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da krenu na kraju sedmog mjeseca

Ljube555 jel radi lab.onda ? Oko 17 mm treba dobot policu,pa da ako nece radit odem ranije i platim radje ako treba nego da poljubim vrata.

MB21 budem osla produziti tamo negdje oko 20.08 onda i super.Hvala

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ljube555 jel radi lab.onda ? Oko 17 mm treba dobot policu,pa da ako nece radit odem ranije i platim radje ako treba nego da poljubim vrata.

MB21 budem osla produziti tamo negdje oko 20.08 onda i super.Hvala
    Ja mislim da radi.... Naz.njih gore i pitaj

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Cure ja sad nista ne kuzim kad su na GO. U 6.mj sam bila na dogovoru za postupak u 7.mj (m mi treba doci oko 10.7.), i rekla mi dr da su gore do kraja 7.mj.
    Nadam se da mi nece propasti ovaj postupak radi loseg dogovora...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

S GO se vraćaju 24.7 a kad idu ne znam

nonek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    S GO se vraćaju 24.7 a kad idu ne znam

meni je doktorica rekla da se vraćaju 24.08.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Zvala sam ih i otkantali me. Danas primaju zadnje pacijente za postupke u 7.mj.
    Uzasno sam ljuta na njih, i mislim da se selim od njih.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj 1 zelja prvotno napisa Vidi poruku
    O draga bas mi je zao sta moras cekati!

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Žao mi je žalja, moraš čekati 9. mjesec? A šta je s nama koji ćemo samo vaditi hormone i dati m spermiogram, hoće nas htjeti naručiti? Ja čekam 1 dc da se naručim za 3 dc

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Meni je isto rekla da se vraca zadnji tjedan u 8 mj. i da se tako i javim.

1 zelja zao mi je sta te nece uzeti u postupak, ali ne brini brzo ce proci ovaj 7 mj.

MB21 kad trebas dobiti ? Ako im je GO do 24.08 ,vjerujem da idu isto tako oko 24.07.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

[QUOTE=1 zelja;2786956]Zvala sam ih i otkantali me. Danas primaju zadnje pacijente za postupke u 7.mj.
    Uzasno sam ljuta na njih, i mislim da se selim od njih.[/QUO

I mene su odbili.
    U 6 mj.odgođen postupak zbog cisti i dr. mi rekla nek dođem u 7 mj.kao budemo stigli obavit sve do godišnjeg.
    Jako sam ljuta i najgore mi što mm ide u 8 mj. ide van radit.

Može mi netko reći kako ide gore sa zamrzavanjem sperme,znam da moramo to sami platit nego,treba li uputnica ili kako to ide ako može?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pretpostavljam da su 7.mj zauzeti hep pozitivnim pacijentima, znam da to uvijek bude natezanje dal ce ih biti do zadnjeg trena.
    Sve ostalo sto ne podrazumijeva punkciju mislim da cete moci obaviti najnormalnije do kraja 7.mj.

Mi smo sjeme smrzavali na vlastiti zahtjev, na uputnicu opce prakse, 800kn nas je to kostalo.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Meni je isto rekla da se vraca zadnji tjedan u 8 mj. i da se tako i javim.

1 zelja zao mi je sta te nece uzeti u postupak, ali ne brini brzo ce proci ovaj 7 mj.

MB21 kad trebas dobiti ? Ako im je GO do 24.08 ,vjerujem da idu isto tako oko 24.07.

pa mimi dans očekujem da ću dobiti, inače nekada i zna zakasniti dan-dva. Nadam se da će me uzeti

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

[QUOTE=sabu;2787217]
    Uzasno sam ljuta na njih, i mislim da se selim od njih.[/QUO

I mene su odbili.
    U 6 mj.odgođen postupak zbog cisti i dr. mi rekla nek dođem u 7 mj.kao budemo stigli obavit sve do godišnjeg.
    Jako sam ljuta i najgore mi što mm ide u 8 mj. ide van radit.

Može mi netko reći kako ide gore sa zamrzavanjem sperme,znam da moramo to sami platit nego,treba li uputnica ili kako to ide ako može?

Mi smo zamrzavali sjeme ali nismo platili jer je dr androlog preporučio zamrzavanje zbog mogućeg tumora mm, došli s uputnicom A1, i to je to. Zato isto zoveš gore ali nisu nas naručili nego dodješ nakon 5 dana apstinencije, jedino nazoveš da vidiš da li je dr Peroš gore.
    Tako je bar meni rekla sestra. Mi imamo 5 slamki zamrznutih

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Kod nas će biti kriopohrana na naš zahtjev pa pretpostavljam da ide o našem trošku..

Bubekice,znam za hep. pacijentice ali dr. mi rekla da budu i ostale primali.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

MB21 Onda si bez brige rade sigurno .Sretnoo !
    Posljednje uređivanje od Mimi25 : 09.07.2015. at 12:38

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

MB21 Onda si bez brige rade sigurno .Sretnoo !

daj Bože....hvala ,mimi

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Evo mi bili.. izvadila hormone, muz sgram i rekla dr da dodjem u 9 mj od 1 do 3 dana ciklusa sa uputnicom D1. Kada onda to trebam zvat? Jel par dana prije m ili tek kad dobijem?

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Larina prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mi bili.. izvadila hormone, muz sgram i rekla dr da dodjem u 9 mj od 1 do 3 dana ciklusa sa uputnicom D1. Kada onda to trebam zvat? Jel par dana prije m ili tek kad dobijem?
    1 dan zoves i 3 dan ides

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

A sta znaci ta uputnica D1?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

A sta znaci ta uputnica D1?
    To je uputnica za postupak.

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

A i pretpostavljala sam al malo mi bilo cudno s obzirom da sam tek izvadila hormone i nisu mi jos gotovi nalazi, pa da vec traze tu uputnicu.. mislim super, samo me iznenadilo

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

A i pretpostavljala sam al malo mi bilo cudno s obzirom da sam tek izvadila hormone i nisu mi jos gotovi nalazi, pa da vec traze tu uputnicu.. mislim super, samo me iznenadilo
    Docekat ce te kad dodjes iduci put pa cete po njima odrediti terapiju.
    Sretno!

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Super.. hvala vam puno..

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj MB21 prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi je žalja, moraš čekati 9. mjesec? A šta je s nama koji ćemo samo vaditi hormone i dati m spermiogram, hoće nas htjeti naručiti? Ja čekam 1 dc da se naručim za 3 dc
    Da, 9.mj. Primit ce vas za obavljanje pretraga, problem smo mi s cijelim postupkom, nas ne stignu odraditi. Jucer sam pola dana plakala jer su me odbili. Znam da se radi o 2 mj razmaka, ali toliko se nadas tom iducem pokusaju, sve podredis tome, isplaniras, i onda pljas. I sad ce ispast da cu u godini dana odraditi samo 2 postupka. Da su bar rekli da ne znaju ili da nije sigurno. To nase zdravstvo je zivi kaos.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Cure moze li mi koja reci kada se ultrazvukom moze potvrditi trudnoca? Mislim, kada npr. Od zaceca iliti transfera
    moze da se vidi na uzv?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure moze li mi koja reci kada se ultrazvukom moze potvrditi trudnoca? Mislim, kada npr. Od zaceca iliti transfera
    moze da se vidi na uzv?
    Kada beta prijedje 1000-1500 na uzv bi trebala biti vidljiva gestacijska vrecica. To bude cca 3 tjedna od ovilacije (5tt).

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Kada beta prijedje 1000-1500 na uzv bi trebala biti vidljiva gestacijska vrecica. To bude cca 3 tjedna od ovilacije (5tt).

Hvala bubekica, ti si kao google:D

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

MB21 jesi vadila hormone ?

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

MB21 jesi vadila hormone ?
    Mimi nisam jer mi kasni m, pa se odužilo. Tako sam i prošli put čekala da se naručim za pp, pa valjda od uzbuđenja kasnilo 6 dana....

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Sabu, mi smo isto zamrznuli spermu jer mm radi vani. Evo mog iskustva s tim.
    Uspjela sam dobiti tu jednu jajnu stanicu i kada se nije oplodila biologica mi je rekla da je moguće i radi spermića, da oni dožive šok prilikom odmrzavanja itd.
    Naravno, 5 puta prije kada sam ispitivala koliko to utječe na kvalitetu iz odgovora sam uspjela samo isčitati da će ih nešto umrijeti prilikom odmrzavanja, a to mi nije bio problem s obzirom da radimo ICSI pa mi treba samo jedan.
    Kad se jajna stanica nije oplodila, onda je odjednom smrznuta sperma bila problem.
    Sad više nećemo koristiti smrznutu i mm će uzimati godišnji taj dan. Sretni smo što mu u firmi zaista idu na ruku u vezi toga.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Znaci sad ti kasni nekih 5 dana,mozda si trudna ? Jesi radila test ?
    To bi bilo stvarno divno.Ja isto jos nisam osla na VV radit inzulin,spermio itd.MM jos nije dobio dopunsko tj.karticu.
    Valjda cemo stici dok ne odu na godisnji...ako ne,nema veze mogu u 8 mj.to napravit kada se vrate, sestra mi rekla da kad se udjes u sistem nalazi budu gotovi isti dan.
    Ja se ne moram narucivati,rekla da samo dodjem i njoj donesem uputnicu.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

To bi bilo stvarno divno.Ja isto jos nisam osla na VV radit inzulin,spermio itd.MM jos nije dobio dopunsko tj.karticu.
    Valjda cemo stici dok ne odu na godisnji...ako ne,nema veze mogu u 8 mj.to napravit kada se vrate, sestra mi rekla da kad se udjes u sistem nalazi budu gotovi isti dan.
    A jel ti rekla kada da dođeš, ujutro odmah jel? da ne bi poslije bilo zabune.
    Ma da, to bi bilo.... ne smijem ni misliti. čekat ću još do kraja tjedna pa ću vidjeti. A nije mi prvi put da kasni, pa..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mimi,ali netreba ti dopunsko za te pretrage. Ti dobiješ uputnicu sa šifrom ženke neplodnosti a TM sa šifrom muške neplodnosti i na temelju toga ste oslobođeni plačanja ičega.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

A jel ti rekla kada da dođeš, ujutro odmah jel? da ne bi poslije bilo zabune.
    Ma da, to bi bilo.... ne smijem ni misliti. čekat ću još do kraja tjedna pa ću vidjeti. A nije mi prvi put da kasni, pa..
    Da od 8h ujutro mi je rekla da dodjem jer nije oviso o DC ...obavezno javi razvoj situacije

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Mimi,ali netreba ti dopunsko za te pretrage. Ti dobiješ uputnicu sa šifrom ženke neplodnosti a TM sa šifrom muške neplodnosti i na temelju toga ste oslobođeni plačanja ičega.
    Za svaki sl.sam ju izvadila jer tipa kariogram kosta bez dopunskog 800 kn ...najvise zbog toga sam izvadila.Na uputnicama nam pise A3 sifra je 49 tamo gore u kucicu za oslobadjanje i sifra dijagnoze N46 kod mm,a mene isto 49 gore,a dijagnoza N97.9. Znam da ja nista ne placam sigurno,a i imam dopunsko.

Ima kakvih novosti sa brda ?

Prozerpina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Bio bi red da prijavim svoj +, pa betu 14dnt 1308, pa 16 dnt 3350. Imamo 2 GV sa pravilnim žumanjčanim vrećicama. Moje sreće najveće!!!! Sutra idemo na pregled na VV i nadam se da budemo čuli 2 jaka srčeka...
    Na sto sam muka jer već nekoliko dana imam smeđi iscjedak, danas je bilo i svježe krvi. Nije puno, ali stalno curka. Dr je povečala dozu utrogestana i na UZV je bilo sve u redu, pa se nadam da će biti i dalje. Sutra ćemo vidjeti

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Prozerpina cestitam i neka bude sve ok do kraja

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Prozerpina prelijepo,cestitam!!!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Draga. Ljube cestitam ti od srca

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure moja beta 0 .nemam rijeci

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Prozerpina prelijepo,blizanci <3 cestitam !!!

minuta821 zao mi je draga i od srca ti zelim da iduci put ugledas svoju beticu.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Da, 9.mj. Primit ce vas za obavljanje pretraga, problem smo mi s cijelim postupkom, nas ne stignu odraditi. Jucer sam pola dana plakala jer su me odbili. Znam da se radi o 2 mj razmaka, ali toliko se nadas tom iducem pokusaju, sve podredis tome, isplaniras, i onda pljas. I sad ce ispast da cu u godini dana odraditi samo 2 postupka. Da su bar rekli da ne znaju ili da nije sigurno. To nase zdravstvo je zivi kaos.
    draga zelja, znam kako se osjecas i znam jako dobro kako ti je ali nemoj previse planirati....
    najbolje bi bilo da se opustis /opustite koliko je moguce i polako korak po korak.....
    zelim ti svu srecu i također ostalim curkama ....
    pozzzz....

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure, kakva je situacija na VV što se tiče čekanja - kad se obavljaju folikulometrije, čeka li se dugo? Općenito čekanje za (polu)stimulirani postupak i sl?

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Evo da i ja javim svoju situaciju. Dok sam cekala m da se narucim za vadjenje hormona m je kasnila i ja napravim test- cudo, pozitivan. Narucim se za srijedu kod dr da mi potvrdi trudnocu i jutros prokrvarim, dosta. Beta tek 289.1 ali gv se malo vidi. Posto se prije bete od 1000 ona u pravilz ne vidi, vjerovatno je beta i bila veca i pocela je padati. Trenutno pijem duphastone i cekam srijedu da ponovim betu pa cemo vidjeti. Strah me.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, kakva je situacija na VV što se tiče čekanja - kad se obavljaju folikulometrije, čeka li se dugo? Općenito čekanje za (polu)stimulirani postupak i sl?
    Na vv u principu nema polustimuliranih postupaka.
    Pod prirodnjak rade klomifenski ili ide puna stimulacija.
    Cim obavis potrebne pretrage, startas s postupkom, to je cca 2-3mj od prvog pregleda, ako nema nekih zavrzlama.
    Folikulometrije su ujutro, od pol 8,8 pa dok ne krene sala u 9, pol 10.
    A da se ceka opcenito, ceka se, i po 3-4 sata za prvi pregled ili pregled 3dc za kretanje u postupak.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo da i ja javim svoju situaciju. Dok sam cekala m da se narucim za vadjenje hormona m je kasnila i ja napravim test- cudo, pozitivan. Narucim se za srijedu kod dr da mi potvrdi trudnocu i jutros prokrvarim, dosta. Beta tek 289.1 ali gv se malo vidi. Posto se prije bete od 1000 ona u pravilz ne vidi, vjerovatno je beta i bila veca i pocela je padati. Trenutno pijem duphastone i cekam srijedu da ponovim betu pa cemo vidjeti. Strah me.
    Ufff strpljivo do srijede
    Grlim...

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ufff strpljivo do srijede
    Grlim...
    Hvala od srca bubekica. Molim sve cure sa slcnim iskustvima, tj niskom betom da kazu sta da ocekujem. Vec sam imala jedan spontani prije 8 godina, od tada ovo je prvi put da se nesto dogadja, i opet ovako...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •