Stranica 20 od 77 PrviPrvi ... 1018192021223070 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

no divno,prošli ciklus nisam mogla u postupak jer su dr. poslai na merkur,sad ako je opet nebude
    Posljednje uređivanje od antonija15 : 30.08.2015. at 14:01

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Pozdrav! Čitam kako nema dr na VV, a ja se spremam sutra tamo, nebi me ni cudilo da zatvore odjel...
    Jel ima netko iskustva sa betahemolitickim streptokokom u brisu cerviksa?

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Pozdrav! Nova sam na forumu..čitam kako nema dr na VV, a ja se spremam sutra tamo. Trebala sam ići na drugi postupak AIH ,ali sad mi je u brisu nađen Beta hemolitički streptokok grupe B pa sam htjela vidjeti šta dalje. Ima li tko kakva iskustva s tim. Hvala!

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Na brdu je očito neki opaki kuršlus i, kao što Šiškica kaže, čovjek stječe dojam da je namjerno jer nekome odgovara da se to tamo ugasi. Jer nije normalno da glavnog (jedinog?) liječnika s jednog takvog odjela vuku da pokrpa rupe negdje drugdje.
    Kakva je sad uopće gore situacija? Jel osim doktorice radi još netko? Što je sa svima onima koji su uskakali nakon što je A. otišao (Podgajski, ona neka doktorica na f)? Trebala bih se javiti za dogovor i uopće ne znam što očekivati i kako se postaviti.

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj drzimfige prvotno napisa Vidi poruku
    kawanga, sad si me totalno isprepadala... ja sam nova i imaću 39 za par mjeseci i NIKAD još nisam nigdje ni bila vezano za MPO...

Dakle ženske pozdrav, nova sam i spremam se sljedeći tjedan na VV (vidim na HZZO listi da se najmanje čeka)
    čitam vas već neko vrijeme, ali nisam uspjela iščitati - kojeg dr tamo predlažete (ako se uopće može birati)???

i jel treba MM isto uputnicu ako ide samnom ili je dovoljna moja?

hvala na pomoći, nadam se da ću se brzo ufurati...
    drzimfige, dobrodošla! I ja sam započela s 38 i uz pomoć divnih ljudi ovdje brzo se ufurala, s tom razlikom što je VV očito tad bio u puno boljem stanju. Kao što možeš vidjeti iz mog prethodnog posta, ne znam što bih ti odgovorila glede preporuke liječnika.
    Ako me pamćenje dobro služi, za prvi spermiogram TM treba imati uputnicu, jedino kad uđete u postupak sve će biti na tvoju.
    Tebi i TM želim puno sreće na početku vašeg MPO puta i da nam se što prije preseliš na pdf Trudnoća!

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

drzimfige uz tvoju uputnicu treba i suprug imati uputnicu za spermiogram,a kad kreneš u postupak d1 uputnica će ti biti za sve,prvi dan ciklusa nazovi gore da se naručiš pa će ti sestra sve objasniti

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Slazem se da se nesto opako sprema na brdu,zasto malo malo nema doktorice niko nece da kaze.Pitala sam sestru kako da znam kad je gore i zasto je nema,klimnula je glavom irekla zovite dan ranije.Nije u Merkuru i to sam isla provjeriti prosli tj.u cetvrtak ,mozda prelazi prprivatno.Kako god bilo uzasno mi je zao vaa koje cekate na postupak i zahvaljujem Bogu svaki dan sta me postedio stresa kroz koji sad prolazite.Puno srece vam svima od srce zelim inadam se da ce doktorica biti ovaj tjedan na svom radnom mjestu

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Doktorica Jukić se mislim vrača na vuk iduči tj.
    Ali ne brinite se da ne radi nitko,uvijek je gore netko...ili dr Podgajski ili dr Fenzl ili dr Planinić.
    I postupci se uredno obavljaju...osim ako je kome bitno baš da ide k dr Jukić,onda čekanje još jedan ciklus,ako vam 1. dc pada baš ovih dana.
    Ali nebudete zakinute za ništa ako vas primi ijedan od ovih dr-a.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Friska informacija,sutra je dr.Jukic na klinici
    Sretnoo svima !

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Doktorica Jukić se mislim vrača na vuk iduči tj.
    Ali ne brinite se da ne radi nitko,uvijek je gore netko...ili dr Podgajski ili dr Fenzl ili dr Planinić.
    I postupci se uredno obavljaju...osim ako je kome bitno baš da ide k dr Jukić,onda čekanje još jedan ciklus,ako vam 1. dc pada baš ovih dana.
    Ali nebudete zakinute za ništa ako vas primi ijedan od ovih dr-a.
    Pitanje koje bih si postavila prije mpo postupka:
    Koliko radnog iskustva u humanoj reprodukciji imaju liječnici Planinic, Fenzl i Podgajski?

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje koje bih si postavila prije mpo postupka:
    Koliko radnog iskustva u humanoj reprodukciji imaju liječnici Planinic, Fenzl i Podgajski?
    Inesz, zar oni pojma nemaju?? Mislim, bitno mi je jer ja se spremam sljedeći 1dc na 1. pregled na VV. Mogu li ja kod naručivanja inzistirati da mi bude dr. Jukić ili kome dopadnem?
    (Želim da mi barem na početku netko stručan postavi dijagnozu i napravi dobar MPO plan, a poslije ako me nekad pika neki drugi dr. to mi je čak i manje važno)

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Treba biti netko stručan i sa iskustvom!!

Bar nekoliko godina iskustva u ovim vodama , da ne pričam i o položenom specijalističom ispitu ( nemam pojma kak se ono zove)!!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Službeno sam još uvijek njihov pacijent , al nema šanse da bi se trenutnoj ekipi dala u ruke , ikome od njih!!

Možda zvučim grubo. Nemojte zamjerit.

Prošla sam niz postupaka dok se dr. A učio što i kako , nebi to nikad više ponovila, niti bi to ikome preporučila.
    Sedmi je postupak bio dobitni , al barem su četiri postupka bila pokušavanja i nagađanja i samim tim nepotrebna . Znam da oni moraju na nekome učiti i stjecati iskustvo al više na to nebi pristala.

Hvala Bogu uspjeli smo a samim tim smo dio i doktorova (ukupno dost velikog) uspjeha ..

Sad bi došao u obzir samo netko s višegodišnjim iskustvom i netko tko je spreman slušat pacijenta !!

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Meni je dr. F. započela zadnji postupak,a dr. P. mi je radio punkciju tijekom drugog postupka,obadvoje su mi bili ok,e sad koliko iskustva imaju u mpo...

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme sa postovima ali vas svakodnevno pratim. Da li mo koja od vas može reći kako izgleda pregled kod transfuziologa? Uopće mi nije jasno što će mi raditi? Hehe... Torch nalaz je uredan i štitnjača isto a sad još kod transfuziologa i to je sve na što me je moja gin. slala poslije spontanog. Da li je koja još što vadila od nalaza u slučaju spontanog ili je to to, da mogu nastaviti sa MPO?

Hvala

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Službeno sam još uvijek njihov pacijent , al nema šanse da bi se trenutnoj ekipi dala u ruke , ikome od njih!!

Možda zvučim grubo. Nemojte zamjerit.

Prošla sam niz postupaka dok se dr. A učio što i kako , nebi to nikad više ponovila, niti bi to ikome preporučila.
    Sedmi je postupak bio dobitni , al barem su četiri postupka bila pokušavanja i nagađanja i samim tim nepotrebna . Znam da oni moraju na nekome učiti i stjecati iskustvo al više na to nebi pristala.

Hvala Bogu uspjeli smo a samim tim smo dio i doktorova (ukupno dost velikog) uspjeha ..

Sad bi došao u obzir samo netko s višegodišnjim iskustvom i netko tko je spreman slušat pacijenta !!

Ja imam skoro 39 godina... nemamo još nikakvu dijagnozu (za sad smo na prvu kao "ok" oboje)... stvarno si ne mogu priuštiti godinu-dvije da se netko vježba i uči na meni...
    Koji god forum čitam čini mi se da itko od dr ko je išta znao je otišao privatno, a to ne mogu priuštiti nažalost...
    Drago mi je da si uspjela Šiš Imaš li kakvu preporuku nakon svega?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj MB21 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme sa postovima ali vas svakodnevno pratim. Da li mo koja od vas može reći kako izgleda pregled kod transfuziologa? Uopće mi nije jasno što će mi raditi? Hehe... Torch nalaz je uredan i štitnjača isto a sad još kod transfuziologa i to je sve na što me je moja gin. slala poslije spontanog. Da li je koja još što vadila od nalaza u slučaju spontanog ili je to to, da mogu nastaviti sa MPO?

Hvala
    Nazalost ti ne mogu pomoc oko transfuziologa. Ali ovo nakon spontanog, sam citala, da doktori salju cure da vade nalaze za trombofiliju (Faktor V Leiden, ...).
    Sretno

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Cure, zalosno je citati da se mozda spremaju promjene na VV.
    Ali, ako su trenutni dr. uredu i ako dobro odrađuju svoj dio po meni nema brige, jer u svemu su kljucni embriolozi koji igraju veliku ulogu u svemu tome, a nazalost najmanje s njima komuniciramo (skoro pa ih i ne vidimo). A koliko vas citam oni se nisu mijenjali.
    Stetno svima!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Cure, eto da i ja podjelim svoje iskustvo. Bila sam u godinu dana na dva postupka na VV, ali u ta dva postupka sam došla u doticaj sa svima Alebić, Jukić, Podgajski, Fenzl. Uglavnom, doktor Alebić mi se činio stvarno ok, ali nažalost otišao je neposredno prije našeg prvog postupka. Prvi postupak je prošao više manje u redu. Dr je dala po jedan klomifen 5 dana kao da vidimo kako uopće reagiram, a kako sam dobila 3 folikula išli smo na punkciju i onda transfer jednog embrija. Tu je bila kombinacija Jukić i Podgajski i moj osobni dojam je bio da su ljudi stručni, ali embrij se jednostavno nije primio. Za drugi postupak sam se naručila i bez ikakve najave da se pojavila neka nova dotorica odjednom me prozvala dr. Fenzl. Nakon što sam joj objasnila da mi IVF nije uspio, ona mi je rekla da bi ona da idem na inseminaciju. Ja sam joj objasnila da ne vidim smisao ako IVF nije uspio, ali imala sam osjećaj da se bojala dati mi nešto drugo tako da sam zapravo imala po drugi puta isti "probni postupak" s jednim klomifenom, ali ovaj put bez punkcije nego samo inseminacija. Čak je i sestra začuđeno pogledala kad sam došla na inseminaciju i rekla joj da sam prošli postupak bila na punkciji. Uglavnom, inseminacija nije uspjela, a kada sam došla nakon mjesec dana na dogovor za dalje dočekala me dr. Jukić. Požalila sam se da ne razumijem zašto sam bila na inseminaciji, a ona mi je rekla da je to sasvim logičan potez i da će me slati na inseminaciju sve dok ne potrošim sva prava od hzzo-a za inseminaciju. Nakon što sam joj već vidno razočarana rekla da bih voljela probati sa stimuliranim postupkom, odgovorila mi je da što je meni jer da "nitko lud ne bi htio potrošiti GO na to da leži nafilan hormonima" (to je bio negdje 5-6.mjesec).
    Nakon toga sam otišla privatno na konzultacije da vidim čisto jesam li ja luda ili kaj. Doktor tamo mi je već na prvi pogled dokumentacije rekao da je suludo bilo poslati me na inseminaciju jer da smo mi čisti kandidati za IVF i da "inseminiramo" već predugo i sami i očito ne uspjeva. Također, pri pregledu nalaza pronašao je jednu stvar koju mi na VV nitko nije spomenuo, a koja mi je smanjivala šanse.
    Eto, uglavnom to je naše iskustvo. Znam da se neke možda neće složiti i možda će reći da što ja tu sa dva postupka uopće imam govoriti, ali čisto želim izraziti svoje mišljenje da na VV trenutno vlada potpuni kaos. Čini mi se da su oni bili najbolja poliklinika kad smo krenuli, a da su postali najgora. Žao mi je što je tako, ali stvarno mi se ne da biti nečiji pokusni kunić.

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

razumijem tvoje nezadovoljstvo.i sama sam prošla 3 neuspijela icsi-a,spermiogram nije dobar ali nije ni katastrofalan.kod mene sve ok i papa,brisevi,hormoni,a radila sam i imunološke pretrage koje su također u redu,ali jednostavn nikako da dođe do implatacije.doktorica mi je spominjala nekakvo nepoklapanje genetskih kodova supruga i mene tako da mislim da ni ona sama nezna što bi mi rekla.i naravo nitko od na ne želi biti pokusni kunić

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ljube555 nam se nije dugo javila, jel tko zna kako napreduje njena trudnoća? Imala je iscjedak, da li je prošlo ok?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tinkerbell4 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, eto da i ja podjelim svoje iskustvo. Bila sam u godinu dana na dva postupka na VV, ali u ta dva postupka sam došla u doticaj sa svima Alebić, Jukić, Podgajski, Fenzl. Uglavnom, doktor Alebić mi se činio stvarno ok, ali nažalost otišao je neposredno prije našeg prvog postupka. Prvi postupak je prošao više manje u redu. Dr je dala po jedan klomifen 5 dana kao da vidimo kako uopće reagiram, a kako sam dobila 3 folikula išli smo na punkciju i onda transfer jednog embrija. Tu je bila kombinacija Jukić i Podgajski i moj osobni dojam je bio da su ljudi stručni, ali embrij se jednostavno nije primio. Za drugi postupak sam se naručila i bez ikakve najave da se pojavila neka nova dotorica odjednom me prozvala dr. Fenzl. Nakon što sam joj objasnila da mi IVF nije uspio, ona mi je rekla da bi ona da idem na inseminaciju. Ja sam joj objasnila da ne vidim smisao ako IVF nije uspio, ali imala sam osjećaj da se bojala dati mi nešto drugo tako da sam zapravo imala po drugi puta isti "probni postupak" s jednim klomifenom, ali ovaj put bez punkcije nego samo inseminacija. Čak je i sestra začuđeno pogledala kad sam došla na inseminaciju i rekla joj da sam prošli postupak bila na punkciji. Uglavnom, inseminacija nije uspjela, a kada sam došla nakon mjesec dana na dogovor za dalje dočekala me dr. Jukić. Požalila sam se da ne razumijem zašto sam bila na inseminaciji, a ona mi je rekla da je to sasvim logičan potez i da će me slati na inseminaciju sve dok ne potrošim sva prava od hzzo-a za inseminaciju. Nakon što sam joj već vidno razočarana rekla da bih voljela probati sa stimuliranim postupkom, odgovorila mi je da što je meni jer da "nitko lud ne bi htio potrošiti GO na to da leži nafilan hormonima" (to je bio negdje 5-6.mjesec).
    Nakon toga sam otišla privatno na konzultacije da vidim čisto jesam li ja luda ili kaj. Doktor tamo mi je već na prvi pogled dokumentacije rekao da je suludo bilo poslati me na inseminaciju jer da smo mi čisti kandidati za IVF i da "inseminiramo" već predugo i sami i očito ne uspjeva. Također, pri pregledu nalaza pronašao je jednu stvar koju mi na VV nitko nije spomenuo, a koja mi je smanjivala šanse.
    Eto, uglavnom to je naše iskustvo. Znam da se neke možda neće složiti i možda će reći da što ja tu sa dva postupka uopće imam govoriti, ali čisto želim izraziti svoje mišljenje da na VV trenutno vlada potpuni kaos. Čini mi se da su oni bili najbolja poliklinika kad smo krenuli, a da su postali najgora. Žao mi je što je tako, ali stvarno mi se ne da biti nečiji pokusni kunić.
    Jel se smije znati što su našli privatno, a da ti je smanjivalo šanse?

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Cure, mm mora obavit kariotip i analizu Y-kromosoma na mikrodelecije u Klaicevoj i na Rebru. E sad mene interesira da li koja zna nesta o tome? Koliko se ceka od narucivanja do dolaska tamo (jos se nije narucio) i koliko treba da nalazi budu gotovi?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

drzimfige pitala si za preporuku!! hmmm .. to je teško pitanje !!

Nekim čudom da se vratim u te vode, išla bi Vinogradsku, od državnih klinika .
    Od privatnika bi otišla dr. Alebiću(jer pozna moju situaciju)ili dr. Radončiću (jer jako obraća pažnju na hormonsku sliku pacijenta) ili u Škvorc( Jer su navodno dobar tim).

Da mi se može zagarantirat uspjeh (od prvog, drugog, najviše trećeg puta )sutra bi digla kredit i otišla Aletu u postupak!!
    Al nitko ne može pa odustajem!!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Netko je napisao da je bitan samo lab i bilozi , a oni se kao na VV-u nisu mjenjali !!
    To je totalno krivo.

Koliko je bitan biolog toliko je bitan i doktor koji određuje stimulaciju i cilja punkciju!!
    Ima nas hrpu koji smo došle na punkciju folikuli prazni, ili js prezrele i nezrele!! Ne može bilog napraviti čudo ak nema s čim raditi.
    Nije postupak samo znat raditi punkciju i embriotransver ( a i to treba znat napravit)

Treba biti dobar uhodan tim. Jako dobar doktor i jako dobar bilog i trebaš imat dobiti dobre js i imat dobar sgram i možda dođe do T.
    Sve koje smo to prošle puno puta jako dobro znamo da i moraš imat jako puno sreće !!!

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj cvijetic555 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, mm mora obavit kariotip i analizu Y-kromosoma na mikrodelecije u Klaicevoj i na Rebru. E sad mene interesira da li koja zna nesta o tome? Koliko se ceka od narucivanja do dolaska tamo (jos se nije narucio) i koliko treba da nalazi budu gotovi?
    Bok draga i moj muz bio na rebro narucila sam putem emai za kariotip(kariogram)i na kromozom y otiso samo sa uputnicom na salter.mi smo cekali dosta prije godinu dana mozda sad se promijenilo.i treba i uputnicu za geneticar.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj MB21 prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube555 nam se nije dugo javila, jel tko zna kako napreduje njena trudnoća? Imala je iscjedak, da li je prošlo ok?
    hez,draga... evo i mene, kod meni sve super hematom sam imala koji izazivao smedi iscjedak i koji potpuno izasao van... sve ok inaci beba napreduje i danas smo u 13 tjednu...

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    hez,draga... evo i mene, kod meni sve super hematom sam imala koji izazivao smedi iscjedak i koji potpuno izasao van... sve ok inaci beba napreduje i danas smo u 13 tjednu...

super, samo neka lijepo napeduje.....

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Posto se blizi dan kad moram gore, imam jedno pitanje za vas.. moram doc od 1 do 3 dana ciklusa na kontrolu sa uputnicom D1.. to je sve sta mi je receno.. i danas sam isla po uputnicu i doktor mi govori da on tu uputnicu moze dat jedino ako sam usla u postupak i da mora na njoj napisat na sta me tocno upucuju..jel inseminacija il nesto drugo.. a meni to nista nije receno. Znate li vi mozda sta da sad radim?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Larina,dovoljno je da piše MPO postupak,i za KB Merkur. Netreba specifizirati.
    Mada,kakav postupak ste dogovorili sa dr,o nečemu ste pričali na zadnjem pregledu kad je rečeno da krečete u postupak?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Da mi se može zagarantirat uspjeh (od prvog, drugog, najviše trećeg puta )sutra bi digla kredit i otišla Aletu u postupak!!
    Al nitko ne može pa odustajem!!
    Vidiš Šiš,ja pak nebi k njemu,pogotovo privat. S nama nije ništ posebno poduzimal,imali smo kod njega dva ista stimulirana IVF-a uz rečenicu da nam treba samo malo sreće....i imala sam filing da bi tak redal iste postupke dok ne potrošimo sve. Ajde,poslušal me kad sam ga za drugi FET tražila da idemo sa vračanjem embrija prema mojoj ovulaciji,kaj on ne gleda,a ne prema dovoljno zadebljanom endom. Jer dok smo to čekali,debelo je otišao implant. window.
    Ali,njemu je bio ok i moj povišeni TSH,i moj povišeni PRL,bilo mu je smiješno kad smo na svoju ruku napravili kariogram...ima tih 'sitnica'.
    A to ne lajkam.
    I zato sam sretna ponavljam,da sam došla do dr Podgajskog.
    Al eto,svak zna svoje...i zato je najbitnije da ti doktor 'sjedne',da stekneš taj neki respekt prema njemu i ne ustručavaš se pitati sve kaj te zanima.

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ne bas o nicemu.. izvadili hormone u 7 mj i mm sgram.. i dr je rekla vidimo se u 9 mj od 1 do 3 dana i ponesite uputnicu D1.. i to je to.. to je bio cijeli nas razgovor.. kasnije se cule telefonom mi rece nalaze i nista vise.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Baš čudno..a onda budete vjerojatno dogovorile u kakav postupak čete kada dođeš gore. Sretno!

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

ja kad idem po d1 uputnicu kod svog gin. sestra me uvijek traži povijest bolesti.čudno da ti doktorica nije dala nikakav papir,na mojoj uputnici uvijek piše postupak u vezi oplodnje,ambulantro liječenje,nikad nije pisalo IVF ili nešto drugo

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Odnjela sam dr povijest bolesti.. mogu i vama poslat sliku.. pise samo kontrola od 1 do 3 dana sa uputnicom D1. I to ke to.. i meni je sve to malo cudno.. relatovno sam nova u svemu tome pa mi bas ni puno toga nije jasno.

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

ne vidim razlog zašto ti gin. neda uputnicu budući da ti piše da doneseš uputnicu za postupak,ali i čudno mi je da ti dr nije rekla na kakav postupak ideš

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Možda čekaju da vide kako će reagirati na hormone.
    Ako izreagira burno, s deset folikula, mora raditi ivf, a ne inseminaciju.
    Traži uputnicu za mpo postupak. To će pokriti i aih i ivf.

Mada je i meni čudno što niste definirali na kakvu vrstu postupka ideš.

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Evo ja danas opet bila kod svog dr.. dao mi je 2 upitnice D1 za ambulantno lijecenje.. jedna za IVF a druga za inseminaciju.. kaze evo, neka od njih ce ti bit u redu.. nadam se da ce to bit ok.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Eto, ima rješenja. Držimo fige! Sretno!

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

super,onda se ovih dana možda vidimo gore

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hvala da, mozda se vidimo gore

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Pozdrav! Kakva je situacija na VV? Jel gužva, jel rade svi liječnici?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure, jel se još uvijek mjesec prije MPO postupka pije Yasmin? Ne mogu doći do doktorice Jukić, a planiram u 10 mjesecu u postupak.
    Danas mi je prvi dan ciklusa prije postupka i prema prijašnjem iskustvu trebala bi piti Yasmin.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

NinaDrv,mislim da je to individualno i da moraš makar probat do sestri doči,pa nek pitaju dr ili kaj. Zovi samo gore.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

NinaDrv,mislim da je to individualno i da moraš makar probat do sestri doči,pa nek pitaju dr ili kaj. Zovi samo gore.
    Uspjela sam doći do doktorice i rekla mi je nek ih ne pijem.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

ja isto ne mogu doći do sestara niti dr.
    ima li netko da je trebao obaviti endokrinološki pregled na VV? Jeste li imali kakvu prednost u naručivanju obzirom da ste pacijent sa VV i da vam to treba za kretanje u postupak?
    kako nam prošli FET nije uspio htjela bih svakako prije kretanja u novu stimulaciju napraviti kompletan pregled.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Vidiš Šiš,ja pak nebi k njemu,pogotovo privat. S nama nije ništ posebno poduzimal,imali smo kod njega dva ista stimulirana IVF-a uz rečenicu da nam treba samo malo sreće....i imala sam filing da bi tak redal iste postupke dok ne potrošimo sve. Ajde,poslušal me kad sam ga za drugi FET tražila da idemo sa vračanjem embrija prema mojoj ovulaciji,kaj on ne gleda,a ne prema dovoljno zadebljanom endom. Jer dok smo to čekali,debelo je otišao implant. window.
    Ali,njemu je bio ok i moj povišeni TSH,i moj povišeni PRL,bilo mu je smiješno kad smo na svoju ruku napravili kariogram...ima tih 'sitnica'.
    A to ne lajkam.
    I zato sam sretna ponavljam,da sam došla do dr Podgajskog.
    Al eto,svak zna svoje...i zato je najbitnije da ti doktor 'sjedne',da stekneš taj neki respekt prema njemu i ne ustručavaš se pitati sve kaj te zanima.
    žužy, ja sam isto kod Dr Podgajskog. Okolnosti su takve da sam samo jednom s njim razgovarala, na prvom pregledu. Cinio mi se ok, mozes li mi ti reci nesta vise kakvo je tvoje iskustvo s njim?

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto ne mogu doći do sestara niti dr.
    ima li netko da je trebao obaviti endokrinološki pregled na VV? Jeste li imali kakvu prednost u naručivanju obzirom da ste pacijent sa VV i da vam to treba za kretanje u postupak?
    kako nam prošli FET nije uspio htjela bih svakako prije kretanja u novu stimulaciju napraviti kompletan pregled.
    MM je jos uvijek na brdu pacijent kod endokrinologa i ja sam na vv pacijentica, nije imao nesto posebno prednost zbog postupka ali dosta brzo dođe na red nakon narucivanja. kod nas je problem jer mora jos neke pretrage obavljati koje se ne rade kod njih. inace dr. P je stvarno ok.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

123beba,dok se budeš mailom naručivala na pregled i vađenje krvi (odmah pripremi up za sve hormone štitnjače i jednu za pregled i pošalji im upit na centralno naručivanje),naglasi im da ti trebaju za postupak friški nalazi i lijepo ih zamoli što brži termin. Za pregled dobiješ termin desetak dana nakon onog za vađenje krvi...a obzirom da su prošli godišnji,mislim da nebudeš morala dugo čekati.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj cvijetic555 prvotno napisa Vidi poruku
    žužy, ja sam isto kod Dr Podgajskog. Okolnosti su takve da sam samo jednom s njim razgovarala, na prvom pregledu. Cinio mi se ok, mozes li mi ti reci nesta vise kakvo je tvoje iskustvo s njim?
    Da,to je jedini problem..da ga nema stalno gore več dolazi na ispomoć kada može. U postupku mi je tako bio na jednoj fm i na punkciji,pisala sam tu o tome.
    Ali mene se dojmil na prvom razgovoru i pregledu dva ciklusa prije postupka.
    Nakon svih neuspješnih postupka,počela sam tražiti doktora koji ima pozitivnih preporuka i dobrih iskustva u vezi dijagnostičke laparoskopije. I tako sam došla do njega i več zvala da dođem k njemu na Merkur a onda sam tu pročitala da dolazi povremeno na vuk.
    I potrefilo se da sam ga ulovila i na tom razgovoru smo odmah riješili neke stvari...prvo,pokazala sam mu sliku od hsg-a iz 11. god. I odmah je rekao ajde prvo da pogledam na uzv. Ispalo je da imam srcoliku,lagano sedlastu maternicu sa septumom,koji mi do sad nitko nije spominjao. I predložio histeroskopiju i laparoskopiju koje smo obavili iduči ciklus. Odstranil mi je septum,izvadio mali miom i laparo. provijerio prohodnost jajovoda. Uz to mi je malo 'pošišao' endometrij za bolju implantaciju u planiranom postupku iduči ciklus. Pošto je lpsc bila dijagnostička,dva tj. nakon sam počela sa simulacijom i punkciju imala ravno mjesec posle op.
    Mene se dojmilo to kaj je on mene saslušao,45 minuta smo razgovarali,pretresli cijelu povijest bolesti...nije ignorirao naše postupke u Petrovoj kao A i time je samo dodatno vidio moju reakciju na neku drugu stimulaciju.. I najbitnije,dao neko novo viđenje našem problemu.
    Zato uvijek velim svakome,potražite drugo mišljenje.. druge oči su jako bitne. Vide možda ono što prve ne vide. Pogotovo u slučaju kad se postupci redaju jedan za drugim bez uspjeha, nekih promjena i najgore od svega...bez interesa za čeprkanjem mogučeg problema. 4 stimulirana se jako brzo izredaju...a privatno nije svima opcija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •