Naručena sam sutra iza 11 sati. Ide li tko još u postupak od sutra?
ja isto ne mogu doći do sestara niti dr.
ima li netko da je trebao obaviti endokrinološki pregled na VV? Jeste li imali kakvu prednost u naručivanju obzirom da ste pacijent sa VV i da vam to treba za kretanje u postupak?
kako nam prošli FET nije uspio htjela bih svakako prije kretanja u novu stimulaciju napraviti kompletan pregled.
MM je jos uvijek na brdu pacijent kod endokrinologa i ja sam na vv pacijentica, nije imao nesto posebno prednost zbog postupka ali dosta brzo dođe na red nakon narucivanja. kod nas je problem jer mora jos neke pretrage obavljati koje se ne rade kod njih. inace dr. P je stvarno ok.
123beba,dok se budeš mailom naručivala na pregled i vađenje krvi (odmah pripremi up za sve hormone štitnjače i jednu za pregled i pošalji im upit na centralno naručivanje),naglasi im da ti trebaju za postupak friški nalazi i lijepo ih zamoli što brži termin. Za pregled dobiješ termin desetak dana nakon onog za vađenje krvi...a obzirom da su prošli godišnji,mislim da nebudeš morala dugo čekati.
Da,to je jedini problem..da ga nema stalno gore več dolazi na ispomoć kada može. U postupku mi je tako bio na jednoj fm i na punkciji,pisala sam tu o tome.
Ali mene se dojmil na prvom razgovoru i pregledu dva ciklusa prije postupka.
Nakon svih neuspješnih postupka,počela sam tražiti doktora koji ima pozitivnih preporuka i dobrih iskustva u vezi dijagnostičke laparoskopije. I tako sam došla do njega i več zvala da dođem k njemu na Merkur a onda sam tu pročitala da dolazi povremeno na vuk.
I potrefilo se da sam ga ulovila i na tom razgovoru smo odmah riješili neke stvari...prvo,pokazala sam mu sliku od hsg-a iz 11. god. I odmah je rekao ajde prvo da pogledam na uzv. Ispalo je da imam srcoliku,lagano sedlastu maternicu sa septumom,koji mi do sad nitko nije spominjao. I predložio histeroskopiju i laparoskopiju koje smo obavili iduči ciklus. Odstranil mi je septum,izvadio mali miom i laparo. provijerio prohodnost jajovoda. Uz to mi je malo 'pošišao' endometrij za bolju implantaciju u planiranom postupku iduči ciklus. Pošto je lpsc bila dijagnostička,dva tj. nakon sam počela sa simulacijom i punkciju imala ravno mjesec posle op.
Mene se dojmilo to kaj je on mene saslušao,45 minuta smo razgovarali,pretresli cijelu povijest bolesti...nije ignorirao naše postupke u Petrovoj kao A i time je samo dodatno vidio moju reakciju na neku drugu stimulaciju.. I najbitnije,dao neko novo viđenje našem problemu.
Zato uvijek velim svakome,potražite drugo mišljenje.. druge oči su jako bitne. Vide možda ono što prve ne vide. Pogotovo u slučaju kad se postupci redaju jedan za drugim bez uspjeha, nekih promjena i najgore od svega...bez interesa za čeprkanjem mogučeg problema. 4 stimulirana se jako brzo izredaju...a privatno nije svima opcija.
Marincezg, je li ti Dr radi slabe rezerve i godina predložio donaciju dok si još imala pravo preko Hzzo-a?
Konačno nakon 2god krećem ponovno u borbu... U utorak (5 dc) sam gore, dr Podgajski. Moj gin mi nije htjeo davati unaprijed uputnicu za hormone, tako da izgleda idem samo upoznati doktora![]()
Evo bila sam gore... nazalost ni ovaj mjesec nista.. pojavila se neka velika cista i dobila sam terapiju Duphastonima..uz to vec su nam i zastarili brisevi i moramo ih ponovit i ako bude sve ok slj mj krecemo...
Pozdrav! Kojim danima radi dr.Fenzl na VV? Zna li netko možda?
Ona nije standardni liječnik na VV te ju zovu na ispomoć , koliko znam...u petak su je zvali jer je bila gužva....
Ja sam u subotu gore, na FETu...ide li tko?
Sad vas čitam od prije 3 tjedna, nisam bila ni svjesna da je frka na VV...imam FET sada, u 8 mj bila kod dr J na dogovoru, sve je išlo normalno..nisam osjetila da je frka ili da netko fali...bio je i dr P u svojoj ambulanti! Za FET se sve dogovorile, počela sa lijekovima 21 dc prethodnog ciklusa, 1 dc sa Decapeptiylom , Estrofemom i Decortinom...pregled imala 10 i 12 dc (petak i ovaj ponedjeljak) i sad u subotu FET! Iskreno sam se šokirala sa vašim postovima da se nešto veliko i ružnio sprema VVu...
Moja iskustva s tom bolnicom su najbolja do sada, a bila sam privatno i u VG...dr A na VV mi bio odbojan i na prvim konzul bio užasno otresit i grub, radi njega sam sa VV otišla u VG...nakon neuspjelog ICSIa u VG, vratila se na VV i pripala dr Jukić....ja sam njome oduševljena iskreno....ali nekome nekako....
Sretno svima!!! Ja sam isto kod dr Jukic i stvarno imam samo rijeci hvale za nju. Bila jednom kod dr. F. A sad zadnje kad sam bila skoro uru vremena s njome i stvarno sam pozitivno iznenadjena njenom brigom za pacijenta.. cak je i u jednom trenu imala neku dilemu i zvala je dr. Podgajskog i na kraju se sve skupa rijesilo... tako da bas za sad imam super iskustva
pozdrav cure, i moje iskustvo sa dr.Jukic odlicno.... bila sam prezadovoljna sa njom....
Danas na VV ajmeeee.....6 punkcija i 4 transfera!!
Moj FET prošao super samim time što su obje blastice preživjele i super vraćene, društvo bilo odlično, bilo smijeha, radio u sali svirao dobru mjuzu, dovikivanje iz sale sa predsalom....bravo za sve cure danas....
Cure, jel mi moze tko reci, sutra idem na pregled 3.dc, nadam se da ovaj mjesec krecemo u postupak..
Nego, jel ja vec sutra trebam donijeti dokumentaciju ovjerenu od javnog biljeznika?
Vjencani list sam skinula preko e-gradanin, to onda isto treba ovjeru ili?
Pozz,cure.... Da vam javim se..
Danas smo bili na uzv ali ne zelimo otkriti spol.... Sretno svim curama!!!!!
Ljube lijepo te vidjeti malo ovdje. Bas mi je drago sto je sve u redu i sto lijepo rastete. Sretno dalje![]()
Pozz cure i sretno svima.Meni osobno doktorica Jukic je divna,divna da nije nje nebi sad mazila svoj trbuhtoliko ju volim da iako ona ne prati trudnoću ja i dalje svaki drugi pregled odem kod nje i uvijek me od srca primi.
Pozz svima i želim vam puno uspješnih postupaka
Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
Punkcija odrađena danas, doktorica Jukić je bila jako nježna, gotovo da me nije boljelo, a dobili smo 8 stanica.
Nadam se tulumu u laboratoriju i transferu u ponedjeljak![]()
Ja jučer imala punkciju kod dr. Podgajskog,dobila 7 js.jednostavno sam morala pohvaliti doktora i rekla mu da je puno nježniji nego prije godinu dana kad mi je isto radio punkciju i izmasakrirao me,a on se nasmijao i rekao da se ispraksirao u međuvremenu.poslije me isto uopće nije boljelo,a i danas se osjećam kao da nisam ni bila na punkciji
Antonija bravo....super za stanice, a i za tulum u labu![]()
Zelimo bebu cestitam na +. Antonija a tabi sretno za ljepe vjesti iz laba.
hvala cure moje,ja jučer bila gore ali rekli mi da dođem u četvrtak na transfer
Ima tko da ide na folikulometriju u srijedu? Ako da, kad su vam rekli da dodete i koliko se ceka? Da znam hocu li stic na posao..
fm počimaju oko 8 i 30,bar je tako bilo prije 3 tj kad sam ja išla
antonija,odličnobaš sam sretna zbog tebe, sretno dalje!
Eto da se i ja javim malo..... Mi smo bili na dva IVF-a u Osijeku,neuspješna,sada sam kod dr. Jukić. Prvi pregled je bio u drugom mjesecu ove godine,u petom sam sa nalazima došla na kontrolu,misleći da ću već u šestom u postupak, ali...... šećer mi je taj puta bio divnih predivnih 12.1
. I naravno ništa od postupka,krećem kod dijabetologa,siofor dijeta i vidimo se za tri mjeseca.....ali kako kažu svako zlo za neko dobro,šećer se popravio,ja 18 kg lakša i doktorica preeeezadovoljna. Tako da krajem desetog ili početkom jedanaestog mjeseca dolazim na nadam se dobitni IVF. Osobno sam jako zadovoljna sa dr.Jukić,vrlo je pristupačna i na sva moja pitanja ima odgovore,za razliku od dr. u Osijeku iz kojeg si morao čupati riječi kao iz bunara,kao da se ne radi o mom tijelu......pozdrav veliki iz Osijeka......
Tinika 2 ja sam na vv u 23 -10.pa mozda budemo jednom zajedno
Ko zna,možda,![]()
Pozdrav cure,
nije me dugo bilo na forumu a i u postupku. Zanima me da li je nečiji muž radio biopsiju na VV tj. Merkuru. MM je bio na 2 punkcije(3 postupka) kod dr.A nažalost neuspješno (prvi put nešto je bilo spermija i nisu zamrznuli a drugi put 3) i sad bi ponovo u postupak. Dogovor je bio da idemo na biopsiju ali morali smo si uzeti predah. Njegova dijagnoza opst.azoo
Jelena30 moj muz ceka poziv dr.Jurenca za biopsiju. Nadam se da ce biti kroz tjedan dva. Ipak cekamo od 6mj. Ugl kad obavi javim iskustvo. Sretno svima u kojoj god fazi bile
Ajde da se i ja malo javim. Nakon više od godinu dana, eto i nas opet u postupku. Ovo je peti i zadnji stimulirani. Pikam se već 8 dana, ali sve nekako sporo ide. Dr kaže da ima puno sitnih, ali se sporo razvijaju. Ne znam, kao i uvijek, nadam se najboljem, ali malo me sekira to što baš i ne reagiram kak bi trebala. U subotu sam opet na pregledu, a u ponedjeljak bi trebala biti punkcija.
Cure, potrebna mi je vasa pomoc. Nisam vec jako dugo otisla na VV, a potreban mi je jedan nalaz koji je kod njih. Vodio me dr. A, a u pitanju je amh nalaz. Zna li netko kome se obratiti za kopiju nalaza?! Hvala vam puno
Svim bockalicama i čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima onima koje se vraćaju postupcima puuno strpljenja želim....
Miuta
Moja beta danas , 11 dnt - 390 ...puse svima....
Dobili smo 8 stanica, od toga je 5 bilo savršenih, ali samo jedna se oplodila. Nisam mogla suspregnuti suze kad sam čula da je samo jedna, nadala sam se da će ostati nešto za zamrzavanje da u slučaju neuspjeha ne moram sve ponovo.
Jučer mi je vraćen 8-stanični embrij bez fragmentacija, pikam se s Fragminom do bete koja je 10.11..
Draga moja savršeno te razumijem jer je i moja reakcija bila upravo takva,ja sam u svoja sva 4 postupka imala dosta js ali bi se uvijek oplodila 1 ili 2.samo sam sada u zadnjem postupku imala jedan embrij za zamrzavanje ali je ionako loš pa ne polažem velike nade.ali znaš kako se kaže:jedan ali vrijedan i ja ti upravo to želim,neka ti bude najvrijedniji,sretno![]()
Nina, držim fige! I vrlo dobro znam lako se osjećaš.
Meni je najgore bilo kada su mi izvukli 4js, a dvije su bile nezrele dok se ostale dvije nisu niti oplodile. A i zadnji postupak nije bio baš reprezentatuvan iako sam ostala trudna. Od 16js, dvije smrzlice.
Imamo problema s fragmentacijama pa nam embtiji brzo propadaju.
Javi nam se s dobrim vijestima!
Ajvi,budu se oni pokrenuli do subote,budeš vidla!
Jako držim fige,da zbilja bude peta sreća!
zelimo_bebu,![]()