Miuta ima ocale a ja cupavu frizuru...hhhh...prepoznat cemo se....ja sam u 8 tamo isto...sa frendicom dolazim ovaj put...muza pustila nek radi...
Zelja dobrodosla i jos brze otisla...
Jesi u pistupku na Vv ili tek startas?
Hvala ti! Bila u pon na ET, sad brojim i
Bila na ET u pon
A ja cu imati podocnjake, idem vlakom koji krece iz vk u pola 3!!! kasno mi sa drugim u 6.. Vidimo se!!!
Jel imas temperaturu?
Inace lupocet smiju piti i trudnice a za sad neznam.
Ma nemam temp , ali me boli lijevi jajnik za pop.. nakon punkcije... idem se pripremiti za sutra...
Cure sretno sutra! Javite kako je proslo. Meni malo poruke kasne jer moraju biti odobrene od administratora.
Evo obavljen UZV, endometrij 8 na 10 dan ciklusa. Dr P je jako zadovoljan, kaze sluznica super izgleda. Ako je on zadovoljan ja jos zadovoljnijaU subotu idem opet gore, pa ako sve bude ok biti ce transfer!!!
miuta to su super vijesti! drzim fige za subotu!
Hvala puno i zelimo_bebu danas je na transfer.bas sam sretna i za niju.
Nisam na kraju isla vlakom.. Dosla sam gore oko 9, vidjela zelimo_bebu i ona mi je rekla da si ti taman otisla! Super za transfer 5 dan!!
Cekam cekam, do 8.4.
Ooo komadi....3 blastice...1 vracena, 2 smrzlica...nitko sretniji od mene...sad stigla home...pusaa svima...
Miuta...zelim ti scenarij kao moj...
Cure moje transferasice...sretno sutra...
Miuta.....sutra ET? Ooooooo super! Javi nam brzo koliko mrva imaš i kako si......
Ujutro ..na dan transfera isto stavljam utrogestan??
Curke, sretno sutra!
Kod mene uspjesan fet, 2 mrvice vracene, beta 13.04.)
Evo i mene ekipa od 11js 5blst.1 zametak i 4 zmarznute.
Super, a sad uzivajte! I da nam sve tri budete trbusaste ovo ljeto!
Bravo cure....potpisujem Zdravku...trbuh do zubi vam želim...![]()
Daaa, pridruzujem se zeljama!!! Bravo cure!
Hvala cure i vama vracam isto.danas na vv bila samo dr Fenzl.
Molim Vas da me utjesite.. kako mi je danas bio transfer cijeli dan sam prolezala, i sad odem na wc i na papiru onako komad sluzi svijetlo svijetlo smede boje. Jel to normalno????? Ne sjecam se
Ne sjecam se prijasnjih transfera!!
Jesi dobro ja nemam nikakvi simptomi pa neznam ti reci ali moze i od utrogest malo smede ili mozda kad je et napravlijen mozda malo te uvriedla.nadamse da si ok
Dalmatinka, i meni ti tako bilo. 1. put 2.d. nakon et (net), ovaj put isto 2.dan al sam krvarila 3 dana jer su me malo ozlijedili. Vjerojatno je to od ispiranja i et. Jeste vi mozda dobile Aspirin 100 za piti?
A posto je smedja krv, moguce da ti je to jos od punkcije
Evo danas nema nista hvala Bogusvaki put odlazak na wc mi predstavlja veliki sok!! Ja uzimam 3*2 estrofema, 3*1 utrogestan, 1 aspirin. Inace sam uvjek uzimala po 3*2 utrogestana...
cure ako sam danas dobila mengu da li onda mogu sutra bez najave na vv?
Ja takoder 3-2utrog i nista drugo
Pardon u utorak
cure... pitanje.. ako markeri obavljeni u petrovoj i boln.Fran Mih.i potvrdeno da je negativno sve dal ce priznati bez da javim se kod infektologa zbog mislenja posto na bolovanju mi je... ja sam za sebi stigla obavit i infektologa a za supruga nisam... pa bojim se da se zbog jedog papira opet necu u postupak.... ili mogu to naknadno doneti??? posto lijepo pisi da je neg. hvala
Ja sam vadila prije godinu dana i nosila sam samo nalaze iz Petrove, bez misljenja infektologa rekla bih...