Cure dr P e super ja sam imala punkciju snim.a dr Fenzl transfer.svi su ok ali dr P e zakon.inace sam pacijent drJ.
Mene narucili kod dr.Fenzl. nadam se da bude sve ok... Inaci sam kod doktorice
Pa koliko sam vidjela po curama, dr F je dosta detaljna tako da nemas brige, a dr J se vraca ubrzo...
Dr F je jako draga i pazljiva. Evo cure moje ja se maloprije vratila sa hitne. Odjednom mi bilo lose jako lose, pocelo mi se vrtit, hladni znoj me oblio, da nisam sjedila srusila bi se. Muz me odveo na hitnu tlak jako visok, a drugo mi nisu mogli raditi zbog transfera. . Kaze meni dr mozda je u pitanju trudnoća a ja njoj nemoguce tek mi je 3 dnt. Sad doma lezim i dolazim k sebi.
Ma joj toliko sam se prestrasila bila..nisam se mogla dic sa stolice ni obut se, uzasan osjecaj. Sad evo kao da ništa nije bilo![]()
Sve nalaze imam samo falilo nalaz od infektologa posto markeri bili poz.i nalaz iz boln Fran Mihal.rekla dokt.J. da to donesim iako neg.da krecim u postupak. A sada mi strah da to drugi doktor nece odobriti pa cu morati cekati opet iduci ciklus i doktoricu svoju
Ne brini bude sve ok
Nonek ja idem sutra 3DC.... Koliko puta ide se na folikulometriju???? Na klomif.si ili pikas se????
Ljube....folik. ti ovisi o rastu folikula pa ti nitko be moze reci koliko puta...ja imam ciklus 26 dana a u stimulaciji imala 3 dc folikul. Pa 8 dc i onda svaki dan...
Ja sam danaa drugi put...ja sam ne femari...
To se isto dogodilo jednoj curi koju sam upoznala na VV; zavrsila na hitnoj. Rekli su da je napad panike i nek se samo opusti. Tako da draga, pokusaj nekako odvratiti misli i od mogucih simptoma i cijelog postupka i radi stvari koje te vesele. I pokusaj misliti pozitivno. Imaj vjere u pozitivan ishod
Početno
To se isto dogodilo jednoj curi koju sam upoznala na VV; zavrsila na hitnoj. Rekli su da je napad panike i nek se samo opusti. Tako da draga, pokusaj nekako odvratiti misli i od mogucih simptoma i cijelog postupka i radi stvari koje te vesele. I pokusaj misliti pozitivno. Imaj vjere u pozitivan ishod
Odgovor na ovu poruku višestrukim citatom
ja mislim da svi mi mislimo poz.a nakraju nazalost razocaramo se....
moja doktorica rekla da ne bi da pikamo se nego idemo na klomifen... a sada neznam dal bi bilo kaj od toga... tko ima kakvo iskustvo... zahvaljujem
Ovaj put sam skroz mirna , imala sam fet, nije bilo punkcije, nema hipera kao zadnja 2 putaNe mogu rec da sam bas pod stresom bar ne jos to počinje 7-8 dan
Taman smo muz i ja rucali kad je to krenulo.. al dobro bilo pa proslo. Naravno da se svi nadamo i mislimo pozitivno inače nebi prolazili ovo sto svi tu prolazimo. I da cesto se razocaramo al valjda ce doci i nasih 5 min
![]()
Doci ce, doci. Slazem se, najteze je izdrzati zadnje dane iscekivanja i ono sto slijedi.
ljube555-ja sam sa klomifenom imala više jajnih stanica nego sa pikicama.dr J je rekla da ću ovaj postupak ići u stimulirani ali dr F smatra da je bolje da opet probamo sa klomifenom
antonija, meni to sve novo i tek prvi put idem u postupak... a posto imam klinci rekla doktorica da idemo na klomifen da dobijemo bar jednu JS i bit ce dosta... samo bojim se da necu imati ni jednu...
Malo pozitive moolim ovdje![]()
Ljube555 ma ne zazivaj vec da neces imati ni jednu??! Imas klince?
pozdrav cure... opet nista ovaj mjesec....cekamo iduci
1 zelja, trebala sam ovaj mjesec krenuti sa klomifenom ali smo odgodili zbog ciste na lijev.jajniku... nisam nikad imala to i sad odjednom dok ne treba pojavi se... dala mi piti tablete od 13 do 25 dana ciklusa rekla da iduci mjesec mjesec sigurno krecim u postupak... sadas mi je strah da ne daj boze i drugi mjesec bude isto.... sve papire na kupu a zeznula ta cista... end bio 8.8 3DC..a ni to neznam dal uredu
Biti ce sve u redu, samo se probaj cim manje stresirati. Ne zelim te obeshrabriti, vidim da sva goris od zelje da cim prije krenes, al moj savjet ti je da se oboruzas strpljenjem; to je jedna od stvari koju sam u ovoj cijeloj situaciji naucila. Nemoj razmisljati negativno, ne vidim zasto bi se cista opet iduci mj pojavila.to malo sad zeza, proljece je pa smo i mi zene i nasi ciklusi tome podlozni
, al biti ce sve u redu, samo polako
![]()
Hvala puno na podrske.... Vjerujem u tvoje rijeci
Cure koje ste dizale papire sa VV, jesu li vam dali da si kopirate protokole? Ili samo nalaze od krvi i spermiogram?
Cure...beta danas 87 ......9 dnt blastice.....u nedjelju ponavljam i do tada šutim...
Zelimo_bebu sretno!!!![]()
cure, dal imao tko cistu i odgoden bio postupak???? i kako bilo iduci mjesec dal nestala ili ne????? hvala
zelimo_bebu sretttttttnoooo!!!!!!
Sara...ne....stalo je već jučer predvečer.....malo brljalo, ali stalo....
Meni nekoliko puta. Ne sjećam se koliko točno, al kod mene je to bilo normalno. Uvjek bi pukle s mengom pa sam u postupak išla idući cikus.
Čak i zadnji postupak je zeznula cista koja je počela naglo rasti 10 dc.
Bili smo krenuli u čisti prirodnjak pa kao što bude bude,i cista ljepo mirovala al od 10 do 14dc narasla oko 10mm i odustali.
Taj zadnji postupak je bila neka čudna cista dr. napisao "koprenasta".. na kontroli za tri ciklusa i ona bila pukla.
Lezim i režim hhhh...dal sutra radi koji DR na VV?