Stranica 56 od 77 PrviPrvi ... 646545556575866 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,751 do 2,800 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Pozdrav cure,puno nas je bilo na popisu očito kad smo zvale i kad su nas zabiljezile. Samo Božić ne rade, a Štefanje kao za vikend (znači kao subotom do 12sati). Žao mi je Marija. ali nema predaje,sljedeći mjesec kreces i sve bude kako mora biti. Cure sretno i samo hrabro! Vidimo se gore na VV. Držim palceve svima koje krecu s postupkom, a i ostalima koje čekaju da im što brže prođu blagdani pa da i one krenu!

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Ja sam jutros imala dogovor za inseminaciju. Mentruaciju trebam dobiti iduci tjedan i pitala me kad zelim na postupak, ja rekla da bi odma ovaj mjesec i rekla je moze.
    Ne znam po cemu to gledaju koga ce primit ovaj mjesec, a koga ne
    Pitala sam je za briseve i papu, i meni je rekla godinu dana da vrijede

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Cure, ipak su me zapisali za fet, krivo me sestra jucer skuzila..mislila je da sam za stimulaciju, a ne samo za fet.. dobro da sam zvala danas opet i pitala jos jednom.. koja srecaaa
    Posljednje uređivanje od Marija01 : 19.12.2019. at 10:58

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Super, sretno

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Hvala Bogu da su napokon krenuli! Sretno svima,ja ih planiram zvati u 1mj...

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Super!!!Sad pa sretno svima!

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Bulj kako je tebi prosao danas pregled?

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Bravo Marija, super da su te ipak uzeli.
    Kod mene sve ok, spremna za fet, krenula sa estrofemom od danas (prirodno nije opcija jer nemam ovulacije, a za decapeptyl je trebalo krenut od prvog dana), na stefanje kontrola, ako je endo ok krecem sa utrogestanima i na staru godinu transfer!
    Koliko sam skuzila skoro sve blagdane rade, organizirali su se medjusobno za dezurstva.
    I da, nova mi se cekaonica cini jako skucena, al su zato sve prostorije smisleno organizirane za razliku od prije.
    Drago mi je da nisam bila prisiljena na odlazak u drugu kliniku, jer su nase sestre, a i doktorka, uvijek tako pristupacne i vedre, bas se ugodno osjecam kad sam gore.
    Posljednje uređivanje od bulj : 19.12.2019. at 20:53

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Bok, trebala bi ići na potpomognutu oplodnju poslije Nove godine. Zanima me hoce li me odbiti zbog viška kilograma, moj ginekolog mi nije prigovarao. Čitala sam na drugim forumima da znaju zezat zbog kg

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Bok, trebala bi ići na potpomognutu oplodnju poslije Nove godine, zanima me da li ce me odbiti zbog viška kilograma

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Super..Mene ceka fet uz decapeptyl.. iako ne znam zasto, jer imam ovulacije, mozda zbog endometrioze.. koji dan je smrznut tvoj eskimic?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Martina1990 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Bogu da su napokon krenuli! Sretno svima,ja ih planiram zvati u 1mj...
    Bilo im je i vrijeme da krenu s postupcima. Sretno svima!

Nude li sad pri punkciji mogucnost otklanjanja boli kratkotrajnom intravenoznom anestezijom?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 20.12.2019. at 08:17

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Bluenina ja sam plus size, oko 100 kg sam i nisu me odbili, iako su mi vise puta sugerirali da poradim na tome, pogotovo jos u pocetku.
    Marija, smrzlic mi ja blastica, 5.dan.
    Inesz, za anesteziju ne znam, bilo je govora o tome kad su krenuli radovi, to ce nam morat javit cure koje su u stimulaciji. Nadam se da ja necu to morat saznat.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Bluenina21 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, trebala bi ići na potpomognutu oplodnju poslije Nove godine, zanima me da li ce me odbiti zbog viška kilograma
    Lijecnica bude evaluirala cjelokupni tvoj zdravstveni status.
    Moguće je da ako si mlađa i s pretilošću da ti da preporuke za smanjenje tjelesne mase kako bi imala veće izglede za ostvarivanje trudnoće, zadržavanje trudnoće i veće izglede za rođenje zdravog djeteta.

Također, zdrav raspon tjelesne mase vel8ki je doprinos zdravlju žene u trudnoci.
    Razgovaraj o svemu sa svojom lijecnicom.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Hvala na odgovoru, nadam se da nece biti broblema sa tim������

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ja sam bila u 6mj. Na stimuliranom na VV, od anestezije sam dobila nesto protiv bolova i nesto za smirenje,iskreno mene to nije strasno bolilo,skroz podnosljivo,toliko sam se bila bojala jer sam svasta citala na kraju mene to uopce nije bolilo,dobro,nisam bi imala puno folikula,samo 4 a i nazalost bili su prazni...Sad u Novoj godini idemo u nove pobjede.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Pozdrav. Da li ima netko da mu je uspjela inseminacija. Ja idem prvi put. Koristim klomif. Hvala vam puno unaprijed.

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Ja sam isto bila u stimuliranom.. punkcija bez anestezije, 11 stanica.. bolilo je al nista sto se ne moze prezivjeti.. pripremila se na puno jacu bol, na kraju ispala ko neka jaca menstrualna.. al osoblje je super, cijelo vrijeme pricaju sestre s tobom, o skoz 10tim temama da olaksaju cijelu situaciju.. sve pohvale po tom pitanju.. a sad kako ce biti po novome ne znam...

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Cure, podsjetite me, jel se markeri vade na tašte ili ne treba? Ja sam uspjela i svoju ginekologicu na porodiljni ispratiti, a zamjenska nije baš susretljiva pa sam zaboravila pitati a zaboravila sam od prošle godine
    @paola2019 nama nije dva puta, a nalazi su nam super, lutrija je to i nema pravila, nažalost.

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Ne moras bit na taste

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Bulj kako je prosla kontrola, kad ocekujes FET? Meni jucer krenuo ciklus i krenula sam s decapeptylom i estrofemom, kontrola 10 dan ciklusa, znaci sljed petak..

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Rijecima doktorice endometrij predivan, pocela sam danas sa utrogestanima (i prespavala cijeli dan zbog njih), i transfer u ponedjeljak! Kako za sad stvari stoje prva sam u sali nakon preuredjenja!
    Vec par dana sam bila uvjerena da se borim sa gljivicama, ali izgleda da me iritiraju kondomi koje doc stavi na stap ultrazvuka. Danas sam jedva docekala doma doc da se isperem iza pregleda, a prosli put sam nakon pregleda hodala do navecer okolo. Moram to doktorici rec iduci put.

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Supeeer, nek tako ostane do kraja.. drzimo palceve..moguce da imas neku blazu alergiju na lateks, zato ti se javlja iritacija...

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Sutra prvi AIH. Ukoliko netko ima kakve nove informacije ili savjet

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Bulj kako je bilo danas, u kolko sati si imala fet? Hoces sada mirovati do bete il ces ici na posao?

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Heej cure,vi koje ste gore na VV,kakva je situacija sad nakon renoviranja? Ima li sta novo sta bi mozda trebali znati? Ja sad ovaj tjedan trebam dobiti pa cu ih zvati,nisam bila od 6mj, i cisto me strah opet krenuti....

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Pozdrav cure!Pitanje za one koje su bile frško na Vuku...dali na kraju nalazi vrijede 6 mj.ili godinu dana.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Mislim da je netko ovdje napisao godinu dana.

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Jel zna netko zašto se ne javljaju na tel sestre, zovem od jutra i zvoni pa mi poklope, izludit ću od čekanja

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Nalazi (bris, papa test i markeri ) vrijede godinu dana, pitala sam dr.Jukić prosli mjesec.
    Ovih dana sam gore bila, u postupku sam.
    Ostali su na istom katu samo sto se sad vodi kao 3 kat, a ne 2. Mislim da je to jedino novo

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Mislim da trebate iza 11 h zvati. Imaju dosta posla pa se prije valjda ne javljaju

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Hvala na odgovorima!!Ne kužim kaj sestre onda govore drugacije...

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Onda sam kad udem u lift idem na drugi ili treci kat?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Na 3 kat, pored tipke pise Ivf. Idem u cetvrtak ujutro opet, pa javim sigurno

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

E super,hvalaa puno

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Sto se tice nalaza i meni tako reka dr, vrijede god dana.. ja sam trenutno u postupku feta uz decapepty i estrofem.. ako ima koja cura s iskustvom istog, koji dan su vam vracali embrije? Kod mene se vracanje planira 20.dc. 15 dc mi je endometrij bio 9,7mm al je dr rekla da jos cekamo.. cini mi se kasno 20.dc pa me zanimaju vasa iskusta..

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Samo da jos napomenem da inace nemam problema s debljanjem endometrija al mi se cini kak sada ide dosta sporo uz estrofem i decapeptyl

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Evo ja ih danas zvala,rekla mi sestra da dodem u petak oko 10h...ajme,uzbudena sam!!!nakon zadnji put sto sam se razocarala sad me strag ponovo krenuti,al sta cu....

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Jutro.. u liftu se stisne 3 kat, ima i na papiru pored napisano gdje se sto nalazi.
    Sretno sutra

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Hvalaaa puno! I vama i svima drugim curama sretno u postupku,i javljajte cure ovdje kako prolazite,da malo djelimo iskustva!

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Takoder sretno svima. Ja imam sutra kontrolu endometrija al rano ujutro..

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Ja sam jutros imala prvu inseminaciju, 23.01 radim test. Sad ide cekanje, valjda ce brzo proci

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Sretno Marijana

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Hvalaaa

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Marijana i ja sam imala prvu inseminaciju. 14.01 radim test. Da li koristiš utrogestan?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Mislite 4.01? Mozda ste krivo napisali
    Jesam, rekla je doktorica 14 dana, to je dok ne napravim test. I rekla mi je da pijem folnu kiselinu

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Jooj, sorry, krivo sam razumila poruku.
    Aj bas javite jel vam uspilo

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Hej cure,eto mene s Vuka.usli u postupak,dobila menopur da se pikam do utorka,u utorak opet gore...Nije bilo doktorice Jukic,bila je doktorica neznam kak se zove crna kratka kosa,naocale,jako dobra.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ja ne pijem folnu jer mi nije rekla ali mozda bi bilo dobro.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja čekam M ovih dana pa idem u FET.
    Pa me zanima, treba li se što ovjeravati kod javnog bilježnika ili samo treba mužev pristanak kod njih? i treba li on doći sad prvi puta ili moze i na idućoj kontroli?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •