Stranica 70 od 77 PrviPrvi ... 20606869707172 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Predpostavljam da mozes ako nisi predala uputnicu, uvijek mozes reci da si odustala pa ces se javit kasnije.. Ali u obe ici paralelno mislim da ne. Ako se ne varam svugdje i treba uputnicu, a kad ju predas onda je gotovo za taj postupak. A kasnije se mozes prebacit . Pitaj svoju doktoricu ako ti je ok .

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Cure - pitanje:
    Ja isla danas po nalaze briseva i papa-testa, nalazi briseva stigli u sve ok , ali jos nema nalaza papa-testa, a tesko da ce do kraj tjedna stici… a ja bih krajem tjedna trebala dobit M pa krenut… hoce li me u VV uzeti u postupak, zna li tko? Prosli nalazi su od 3.10.prosle godine…

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Ivana,meni su u nekom od zadnjih postupaka tako istekli nalazi,pa me jukicka ipak pustila u postupak,samo mi je dala neke vaginalete iz njihove ljekarne kao mjera opreza ako slucajno nesto ima. Ali,cini mi se da sad svaku sitnicu koriste kao priliku da odgode postupak.
    Od kud si? Di si radila papu? Ako ti je gin u zagrebu i papu salje na obradu u merkur onda ti oni gore mogu pristupit nalazu iako jos nije poslan tvom doktoru,to se meni dogodilo na pocetku.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Bok cure, prijavljujem 3dnt na VV.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ma nisam iz zg, u kc se obrađuje papa test

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Silk prvotno napisa Vidi poruku
    Ponavljam pitanje
    Mislim da uputnicu za prvi pregled možeš od svojeg ginekologa dobiti jednom u šest mjeseci, nisam točno sigurna ali mislim da mi je negdje iskočio taj podatak jer sam ljetos isto bila na sto muka kamo dalje nakon VV i koliko se mogu 'šaltati'. I nije VV loš odabir, uopće, najizglednije je da ćeš 'upasti' kod dr. Jukić koja je doista krasna, ali da, nema anestezije što je meni bilo 50 posto odluke za ići dalje.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Ivana nisam sigurna jel mozes doci tamo 3.dan ciklusa bez testiranja pa da te oni salju...reci ce ti cim budes zvala 1.dan ciklusa za testiranje...jedino ako nikako ne budes mogla obaviti prije mozda ti predlozi da ides taj dan na merkur

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ma znam da ce mi reci, ali ak ja dobim mengu u petak onda tam moram ici u subotu, a gdje da se testiram preko noci? A taman bi moglo tak ispasti...

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

pa onda ce ti vjerojatno reci da mozes kod njih kad dodjes..samo si zovi dr za uputnicu u tjednu dok radi da ti posalje

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Uputnica je spremna...

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Pozz svima. Sutra 2. konzultacije na VV. Kakva je situacija? Čeka li se dugo? Rekli da dođem pola 12,12.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Grofica mene ceka ista stvar, transfer utorak, testiranje pon merkur...kako je tvoje proslo?

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Imaju li se negdje za skinuti trijažni upitnici? Sestra mi kao poslala mail, ali nisam ništa dobila..

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Cure, ja još ne krećem, menga danas nije odlučila doći, a nema joj baš ni naznake ko inače (smeđarenje)… ipak, danas sam posjetila svog ginekologa jer mi stigli nalazi trombofilije, povišen neki protein C i jedna neka mutacija pai-1 heterozigot 4g/5g… na osnovu tog sam odmah dobila recept za fragmin i moram ga pikat s danom transfera… dok do tog dođe…
    Ima li neka od vas takvu ili sličnu situaciju? Pomogne li taj fragmin u implantaciji?

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    Grofica mene ceka ista stvar, transfer utorak, testiranje pon merkur...kako je tvoje proslo?
    Ok je prošlo, dugo sam čekala u redu na testiranje došla u 7.20 i oko pola 9 došla na red za testiranje, moj savjet ti je da se utopliš kad ideš jer je prehladno čekat tako dugo na zimi. Transfer bio u utorak, doktorica Planinić je bila, osobno ona mi je najdraža jel se zbilja trudi i daje savjete, vjerujem da će i tebi biti ona jel isto imaš u utorak.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Grofica znaci cekas vani? A trijaza? Pitala sam sestru i ona kaze da necu prolaziti trijazu, samo se testiram i slobodna sam...po njenim rijecima cinilo mi se da si gotov za cas, kao testiraju samo svoje pacijente... mrzim to kad ti ne prenese netko stvarno stanje...ja se moram prvo javit na vv u 7:15, jesi i ti tako? I meni je dr.Planinic super, i bas bi rado da je ona. Dr. Jukic mi je postala katastrofa...

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

tamy ostavi mail pa ti mogu proslijediti mail s trijaznim upitnicima...
    Ivana ja ti nemam bas iskustva s tim, ali imam nekoliko poznanica koje su se morale pikati zbog te trombofilije u trudnoci,ugl sve su uspjele imati djecu nakon kaj su otkrile, ali detalja se vise ne sjecam da ti mogu reci nesto konkretno...

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Lemon - Imam i ja prijateljice koje se pikale u trudnoci jer bez heparina su imale pobačaje, al mene slao na testiranje i prije trudnoce i cim je vidio tu jednu mutaciju i povisen protein C pisao recept jer mozda moje tijelo tak reagira na to da nema cirkulacije u maternici i ne dolazi do trudnoce...
    Grofica - je li test na Merkuru samo iz nosa ili i grla?
    Ne znam kak je drugima, al meni smeta i ona spatula na jeziku a ta cetkica za bris grla mi gore od punkcije...
    Ja nisam isla danas, ne idem ni u ponedeljak jer moje menge jos nema....

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

do sada sam se dva puta testirala na razlicitim mjestima, i bilo je uvijek i nos i grlo...vidis meni je pak gore to iz nosa

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Na Štamparu je samo bris iz nosa...

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Nema trijaže za testiranje, i dođi prije na vuk vrhovac jer je užasna gužva ujutro a u 7 otvaraju onaj kiosk za trijažu, ja sam došla u pol 7 i bila sam 2.na redu a iza mene oko 20 ljudi tako da se pripremi

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Na Merkuru je testiranje iz nosa i grla

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Grofica - hvala za info... znači i grlo i na Merkuru ...
    Ja planirala danas ujutro radit test jer menga trebala jos u petak, jučer ni naznake nije bilo.. ali nisam ja te srece da ostanem trudna između postupaka… danas se samo izljeva tako da sutra zovem i u utorak, nadam se, krećem…tako da se vidimo vjerojatno Lemon...

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

A sta u slucaju da test ne bude gotov do dana kada trebas ici gore? Dali te onda otpile ili progledaju keoz prste?

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Pa navodno ne otpile, ja cu sutra zvati (popodne) jer prije 11 ne zele ni slusati telefonski o narucivanju, a onda ce mi tek reci za to testiranje, sluzbeno ga nema na stranicu da treba... pravit cu se malo bedasta da nisam za to ni znala, sutra se ionak ne mogu doma testirati jer se treba dan prije naruciti, a rezultati dođu tek za 2-3-4 dana, nema ni smisla, a ja cu se narucit sutra za testiranje u zg (jer uputnicu imam spremnu zahvaljujuci ovom forumu), a mogli su i mailom to napomenuti...
    Ako me baš otpile otići ću izvadit krv barem jer mi za par dana bude godina dana od tih nalaza hormona... papa nalaz cu imat nadam se sutra barem na uvid preko e-građanina...

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Mi smo odgodili postupak do daljnjeg....nije mi sila sad da idem,na poslu mi je da prostite sranje pi pitanju korone, troje oko mene su pozitivni sve nesto se bojim da nece i mene zaobic,tako da malo cemo odgodit...ja sam trebala krenuti sad ovaj mjesec,i evo bas sam dobila mengu jucer i to ranije nwgo inace,i sad si razmisljam da sam stvarno sad isla gore kako bi izvela to testiranje, jer kod mene u mjestu se ceka nalaz 2-3 dana,takoder uz predhodno narucivanje.....To je bas postalo igranje zivaca

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

grofica hvala za info...vidis nisam ni racunala za dugu trijazu na vv jer tamo uvijek obavim to kroz 5 min...al zapravo nikada nisam bila tako rano pa ni ne pomislim da je takva guzva..
    Ivana vidimo se vjerojatno...ma nece vas otpiliti bez testa jer rekla je i dr da ne znaju ni sami kako bi to rijesili da imas test za 3.dan jer nitko ne zna kad ce tocno dobit mengu pa vikend i sl...ali opet bitno je da ga tih dana napravis jer za slucaj da je pozitivan odmah prekidas sa terapijom pa nije tako strasno kao kada si cijelo vrijeme na terapiji pa tek pred salu saznas da si pozitivan i sve ti propada...a dr kaze da su imali i takvih slucajeva jer neke zenske nisu imale nikakvih simptoma...

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Martina - ja bih na tvom mjestu otisla sutra, usput se tamo negdje testirala i krenula ako bude -, jer ovo s koronom nece proci tako skoro, a s vremenom ce kroz zimu biti vjerojatno jos i gore...
    Posljednje uređivanje od Ivana2009 : 15.11.2020. at 12:48

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ivana, ma definitivno smo odustali do daljnjeg, tako da necemo sad krenuti...svjesna sam ja da to nece proci, al mozda ce se malo normalizirat,jer sad je svima ovo novo,ni doktori ne znaju sta bi i kako bi,a kako sam rekla nije nam sila da forsiramo,tako da par mjeseci nece nam previse odmoci,a vama naravno svima držim fige da uspije...

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

hvala Martina! ma razumijem te totalno, ja sam isto skoro odustala, onako premisljala se do zadnjeg, i zbilja me sve ovo oko korone strasno zamara i stvara dodatni stres...

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ivana, sta su ti rekli, jel ides sutra, jel se testiras?

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Idem sutra, prvo cu izvadit krv pa na Merkur na testiranje pa onda oko 11 kndr.

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Jesu sta pametovali zbog testiranja ili su samo rekli da ce te tamo testirati?

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ma apsolutno nisu nist pametovali, samo nek imam uputnicu i mogu se testirat sutra kod njih...

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja sam trijazne poslala u petak i iskreno se nadam ovaj put da ce mi menga doci za vikend, iduci da isto tako prodem sa testiranjem kod njih. Sretno tebi, javi se

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Hvala!!! Nadam se da se onda i vidimo koji put sljedeći tjedan...

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Krivo sam se izrazila, treba mi doci oko 27.11.ali stignemo se sresti mozda

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ma stignemo... kod mene do sad nije islo naglo ni brzo

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Drzim fige da ovaj put bude sve po planu.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Sladja - upravo sam saznala preko drugog foruma da planiraju na vv kolektivni godisnji za vrijeme blagdana... taman stignemo...

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Vise manje i ne rade za blagdane tako da ocekivano, samo da tebi ovaj postupak ide po planu i da iza toga budu lijepi blagdani. A i ja da fet uspijem onako planski odraditi.
    Posljednje uređivanje od sladja01 : 16.11.2020. at 20:59

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Evo cure, krecem doma, @Lemon zna - odgodili mi postupak, dr. Jukic smatra da nema smisla ici ponovo prije detaljnije obrade (kariogrami, imunoloske pretrage, kks, jetrene probe itd., itd...). Cijeli popis imam - taman ako do sredine sijecnja uspijem u ovoj koroni sve nalaze rijesit... test na covid obavljen, jos ako pokaze nekim cudom + bilo bi svejedno otkazano... Dr.me nije ni pogledala... djelovala mi kao da hoće kak god otkazat, a ja se trudila preko vezica dobit nalaze pape, briseva, trombofilije... dr.je to kap u moru onog kaj je planirala...
    Uz to sve, s obzirom da sam ujutro izvadila ponovo sve hormone ne bi isli u postupak dok nemaju te nalaze... ako dođe i veljača - ponovilo sve markere moramo oboje... cure, vama držim fige koje idete da do kraja ove lude 2020.uspijete, a ja ću 2021.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ivana2009 _ neznam odakle si, ali ako ides vaditi nalaze u Zg odi u Vinigradsku, tamomti sve rade nalaze osim kariograma. Ako misli ici na rebro tamo se budes nacekala. Govorim iz vlastitoga iskustva. A za kariogram kopaj za njega se puno ceka. Znam da se vadi u Klaicevoj gledaj ako tamo mozes upast da ti daju termin. Na rebru se dugo ceka. Po pola godine! Nebi te htjela zbedirat.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Za kariogram sam nasla da ima i na Svetom duhu i da se moze i poslat krv... vidjet cu kaj ce mi ginekolog reci...
    Ja sam si kupila andol 100 pro i probat cu ga piti sad ovaj ciklus... ne moze nastetiti

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Mi smo isli na sv. Duh za kariogram,oni su nam najranije dali termin, cekali smo nekih 2 mjeseca,narucili se taman prije korona ludila,a termin nam je bio onaj prvi dan kad su bolnice pocele normalno radit. Na rebru smo termin dobili tek za 8.mjesec, a u klaicevoj 10ak dana nakon sv.duha. Ja sam zvala sve i birali smo najraniji termin. Na rebru se dugo ceka jer se prvo ide na konzultacije kod geneticara a tek po njegovoj preporuci na vadjenje krvi,a kod ostalih prvo ide kariogram pa ovisno o nalazu genetsko savjetovanje. Imunologiju smo odradili na rebru,i to sam mozda 10ak dana cekala termin,a trombofilija u petrovoj,to samo dodjes,nema narucivanja.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Na Sv.Duhut ti ne rade kariogram, oni su samo posrednisi, salju dalje ako se dobro sjecam. Zovi pa pitaj. Andol ti ne moze naskodit.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ni u Vinogradsko nema cekanja ni narucivanja,samo nisam ziher, ako ideš vadit nalaz za stitnjacu, taj nalaz ne rade svaki dan, nego određene. E sad koje ne znam. Meni se potrefilo da sam sve izvadila odjednom. Mislim da je cak bio cetvrtak. Bila sam i na rebru, meni je bila trauma tamo kad sam cula sve sto mi je nabrojila, da se mora cekat, nesto ne ide na istu uputnicu, nego na drugu. Strasno.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Poslat cu im sutra svima mailove pa mozda stignem sama odlucit kud cu ako mi odgovore prije nego cu ici ginekologu po uputnice... pise na stranici Svetog duha da se tamo radi... u Petrovoj sam vec vadila testove trombofilije, ovo ostalo su imunoloske pretrage, jetrene probe... to ne bi smjelo biti problem, nadam se

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Javili mi se i sa Svetog duha (termin nude krajem siječnja), iz Klaićeve (ne nude ništa mailom, treba ih zvati telefonski) -samo kariogram mogu tamo...
    Čekam termin iz Vinogradske jos (trazili mbo oboje) pa ce javiti mailom... nadam se da cu izvadit krv za taj kariogram jos ove godine...
    Pijem andol pro 100 i primjecujem bolju cirkulaciju —> stopala i ruke manje hladni...
    Nalaz na covid mi nije vidljiv na portalu zdravlja, nisu me zvali s Merkura da sam pozitivna, onda sam valjda negativna

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Po malo se mirim sa situacijom da ove godine vise necu moci nista...
    Lemon - kako je prošao tvoj Fet? Kad je dan za betu?
    A ona cura koja je usla k dr.nakon mene? Nije valjda i nju odgodila dr.?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •