Stranica 71 od 77 PrviPrvi ... 21616970717273 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,501 do 3,550 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Nisam ni ja znala, ali me uputili mailom iz Klaiceve nek pokusam u Vinogradskoj ili na Rebru ... a na Rebro nisam ni pitala jer tamo se prvo ceka par mjeseci na razgovor s geneticarom koji onda odlucuje hoce li raditi kariogram...
    Iz Vinogradske mi odgovorili bas brzi, trazili mbo moj i suprugov i poslali broj narudzbe i sve...
    Nadam se da korona ne bude sve zakomplicirala i da budemo to uspjeli obaviti eto jos ove godine...

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Sve sam uspjela obaviti ovaj tjedan. Menstruacija se najavila u utorak navečer, srijedu ujutro otišla na testiranje. Predvečer već dobila negativan nalaz.
    Zvala VV i danas bila na pregledu 3.dc. Dobila sam Klomifene sljedećih 5 dana pa u srijedu opet na uzv.
    Nisam samo shvatila što ako ne odreagiram na tablete, ako folikuli ne narastu dovoljno. Jel onda postupak otkažu?

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Nemamo u planu ici ove godine, a u 12 mj me taman menga kaci za blagdane. A kako je krenulo sa koronom, i ako slucajno ispadne test pozitivan na coronu prije punkcije postupak propada, racuna se kao da sam bila iskoristila a nisam ,tako su mi rekli kad sam zvala. Onda mi je dragi rekao da se malo strpimo. A taman sam mislila ici u jedanaestom mjesecu .

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Gazdarica - to je nesto novo onda da postupak propadne a racunaju ga ... meni prvi put otkazan i nisu ga racunali jer ako nema punkcije ne racunaju postupak...
    Bas gledam na web-u i ne pise da rade kariogram, mozda su samo posrednici i salju uzorke dalje (Rebro/ SD/Klaicevu)... nadam se da se tu nece zakomplicirat i odugovuci s nalazima

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ja sam tako shvatila sestru. Zato nismo isli, a i dragi se malo boji za mene. Ako ti uzmu uzorakm za kariogram, to je to, nema odugovlacenja. Kad je gotov jave. Nisam sigurna, mislim da su rekli u klaicevoj da je nalaz gotov do mjesec dana ,al mislimda je bio gotov nedje izmedu dva do tri tjedna, ne sjecam se bas najbolje. Ceka se. Nije gotov isti dan.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ma znam da ne moze biti isti dan ni drugi dan u ovo korona doba, al se bojim da ne bi trajalo mjesecima... iako tesko da ce korona do sijecnj il veljace nestati i pitanje je ionak kad cemo uopce moci krenuti s postupkom... nalazi markera na one spolne bolesti nam taman budu u veljaci stari godinu dana i to cemo vjerojatno morati ponoviti... a tek dok stignu nalazi kariograma cu vaditi doma ove osnovne krvne kks i urin da budu svjezi... moglo bi nas vrijeme pregazit s tim svim nalazima...
    Do tad - andol 100 i maticna mlijec i trudimo se prirodno. Iako kad nije do sad uspjelo tesko da bi bas sad... ali nist nas ne kosta probati

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Tako je, nikad se nezna, mozda se desi prirodno. Ako nista drugo uvijek treba probati, bar to mozemo. Pijemo q10-to mi rekla sam doktorica da je cula od pacjentica, dragom sam uvaljala profertil, plus omegu, folna. Na kraju ne trebamo ni jest, i s obzirom na situaciju, i beta glucan od 500 .

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ja pijem prenatal vec vise od dvije godine... u njemu ima svega... ali brine me to kaj na svetom duhu nakon transferu napomenu prestat piti vitamin D.. mozda cu sad pat dana nakon ovulacije stat s prenatalom i piti samo folnu... vise ni sama ne znam...

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Ivana nisam znala ovo za D vitamnin, ja ga pijem, doduse neredovito, to mi je propisao endokrinolog jer imam jako nizak...sad razmisljam jel to moglo smetati, popila sam ga par puta od transfera...test mi je negativan, u pon beta...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana nisam znala ovo za D vitamnin, ja ga pijem, doduse neredovito, to mi je propisao endokrinolog jer imam jako nizak...sad razmisljam jel to moglo smetati, popila sam ga par puta od transfera...test mi je negativan, u pon beta...
    Vit.D ne moze odmoci nego pomoci...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Lemon - žao mi je zbog neg.testa... imaš li još kojeg smrzlića?
    Meni vitamin D nisu nikad dali provjeriti... tak da ne znam jel to kome je jako visok kažu smanjiti ili tak na svetom duhu svima preporucuju

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

imam ih jos...
    ma mislim da d vit nikome nije previsok nego nam vecinom svima manjka....

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Nekome se ne implantira navodno ako je imunitet prejak i odbacuje “strani tijelo” nakon transfera (a vitamin D ga posebno jača) pa možda zato nekome tak preporučuju da se malo imunitet pojulja... iako to u korona doba opet i nije bas pametno

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Bila sam na Sv. Duhu, nista mi nisu dali, nakon neuspjelog transfera,probaj ovo, ili ono. Pa mogli bi napravit ove nalaze. Kad sam zadnji put bla na vracanju VV doktorica mi rekla kad cemo probat nesto. Na kraju bio drugi doktor u sali, koji mi je ok, ali on mi dao upute, i na kraju nista nije promjenio,dao istu terapiju i doma, bez razgovora sa doktoricom. Negdje sam nasla na forumu da u vinogradskoj poslje transfera prepisuju normabele za opustanje.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

To sam i ja nasla a i dragi za imunitet, i odbacivanje, ali ne znam sta uzet,a da se ne treba traziti od doktora.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Postoji neki decortin koji daju nekima nakon transfera za to - na recept ide i po vrsti je kortikosteroid... ali to treba dat na humanoj... ali ako se dokaze nalazima valjda da je tu neki problem

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

jel koja od vas prokrvari prije vađenja bete unatoc utrogestanima i kada jos ne bi trebala doci menga? vec danima imam sve vise krvi i jajnici me rasturaju i mislim da bi sve krenulo da prestanem sa utrogestanima..

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    jel koja od vas prokrvari prije vađenja bete unatoc utrogestanima i kada jos ne bi trebala doci menga? vec danima imam sve vise krvi i jajnici me rasturaju i mislim da bi sve krenulo da prestanem sa utrogestanima..
    Zadnji stimulirani prokrvarila prije vadenja bete i to preko uteogestana...ak se dobro sjecam 5 dana prije vađenja bete

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Na crinone gel bih prokrvarila na dan, a na utrice ne. Vjerovatno ti ne pase terapija, nisu pogodili dozu . Jesi zvala gore u bolnicu?

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Meni bio neki mladi doktor uz Jukićku na zadnjem transferu i nakon transfera rekao pojačati utrogestane na 4x2 u slučaju pojave bilo kakvog krvarenja...

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

pa ja sam bila na fetu, ista terapija ko i zadnji fet, i opcenito svi su na estrofemima i utricima za fet...pojacala sam ih i ja na 4x2, al eto...

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Cure koje vitamine pijete prije postupka vi i vas suprug? Ja sam pila prenetalne vitamine od Solgara,sad sam uzela folacin i omegu3... pa sad kemijam sta njemu uzeti a sta sebi jos nadodati...

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ja pijem Prenatal (NW), a sad ovaj ciklus i matičnu mliječ (iz dm-a)

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ja sam dva mjeseca pila sviježu maticnu,pa sam malo napravila pauzu, a i malo mi skupa....

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Pozdrav žene, sutra idem vadit hormone, amh, guk i inzulin, naravno da sam sve zaboravila pitati tijekom narucivanja - dolazim na taste pretpoostavljam, i ponovo gore na 3. kat se javljam? Jel dovoljno doci oko 8? Zadnji put mi je doktorica rekla da ne trebam dodatnu uputnicu za hormone kad sam im ostavila D1..i jos jedno glupo pitanje - to je samo jedno vađenje krvi?

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Nismo pili nista u dosadasnjim postupcima od dodatnih vitamina do zadnje negativne bete. Dragi pije od 7mj profertil, omegu, q10,i kombinaciju magnezija,cinka i kalcija. Ja q10,gynositol, magnezi, omegu, kako je korona, beta glukan 500.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Za sto je tocno q10??

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Puno ime koenzim q10 kvalitetnije jajne stanice jajnih stanica, dobar bolje plivace. Doza reba bit bar 100 ,200 mg na dan. Proguglaj si. Ima opcenito dobro djelovanje na organizam.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Oki, hvala na informaciji.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Silk - natašte se vadi zbog GuK-a, a ja sam najprije pol sata prije vađenja (zbog hormona) morala mirovati pred laboratorijom jer sam isla po stepenicama...
    Jedno je vađenje- izvadi 3 ampule krvi i to je to... vade i do 10 sati, tak da je 8 valjda ok...
    Treba posebna uputnica za to...

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Evo samo da se javim, nije mi trebala posebna uputnica jer imam D1 od prvog pregleda. Javila sam se po dolasku na salter na 3.katu (kako su mi rekli kod narucivanja), sestra me upisala i spustila sam se na 2.kat, odmah su me zvali u sobu 303, ali me onda posjeli zbog prolaktina na 30 min prije vađenja..sestra mi je rekla da se za 10 dana javim za pregled kod doktorice..ukoliko su mi nalazi dobri sto mogu dalje ocekivati? Muz ima dobar spermiogram,meni papa i brisevi u redu..

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ako su ti nalazi ok onda ce biti dogovor za postupak valjda s kojim kreces s novom mengom, tj.uzv 3.dc i lijekovi kakve dr.odredi...

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj Ivana2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako su ti nalazi ok onda ce biti dogovor za postupak valjda s kojim kreces s novom mengom, tj.uzv 3.dc i lijekovi kakve dr.odredi...
    Neće me slati na hsg te na markere? na VV rade Sono Hsg ili rtg?

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Cure, kakva je situacija ako klomifeni ne odrade svoje, danas sam bila na prvoj folikulometriji, folikuli još mali.. po meni, reakcija nikakva. Zanima me daju li još nešto uz klomifene ili otkažu inseminaciju?
    Dobila sam dojam kao da se možda nešto i dogodi jer sestra stalno ponavlja koje uputnice moram imati spremne.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ne moraju brzo narasti, bitno da ipak rastu... meni su u lipnju postupak stopirali jer je folikul vodeci prestao rasti 14.dan i poceo dobivati neke sjene... a drugi put je raslo ali polako, punkcija bila 14.dc...

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Aha, markere obavezno, a HSG ne znam... tam imaju uzv, sumnjam da imaju rengen.. a s obzirom na koronu mozda ne rade inseminacije pa nije ni HSG potreban onda

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Rade inseminacije i traže i hsg i markere. Sve nalaze moraš imati prije kretanja u postupak odnosno kad dolaziš na dogovor za MPO.

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Rade sono hsg, ali možeš i u svom gradu ako nisi iz zg.

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Ivana2009 jesi zadovoljna odabirom bolnice? Ja cijelo vrijeme razmišljam jesam li možda trebala privatno preko hzzo

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ma ne znam, ne ovisi uspjeh o bolnici kolko o nasem “materijalu”, tak da bi bilo meni kam god isla.. ok su tamo, a meni postupke sad odgodili jer nema uspjeha.. al mozda bolje provjeriti gdje steka nego ispicat 6 postupaka pa morati privatno...

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

A da..ima i tu nešto.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Pozz.
    Jel netko ima informaciju od kad do kad su na VV na godišnjem?
    Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Ja pitala zadnji put sestru kad sam bila i nije mi znala reći. Rekla je da bi trebali ići ali ništa se još točno ne zna. Da nazovem kad budem trebala i da će se netko sigurno javiti.
    Citiraj Nina1986 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz.
    Jel netko ima informaciju od kad do kad su na VV na godišnjem?
    Hvala

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Na godišnjem su do 11.01.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Pozdrav, nova sam na forumu.. Trebam u Siječnju u 3 postupak i početkom ovog mjeseca dr. (ne znam mu ime, pošto se na povijesti bolesti potpisao pod imenom dr. Jukić) mi je preporučio da do 6.1. uzimam Jasmin kontracepciju i da kad dobijem mengu da se javim za 3 dan. Nakon koliko nakon prekida pijenja Jasmina dođe menga i dal će sestra biti tamo za narudžbe pošto su na godišnjem od 11.1.?

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

A zasto ne nazoves na VV i ne pitas. Dobit ces puno vise informacija, za ono sto nisi pitala. Znas li da prije nego sto ides u postupak popunjavas trijazni upitnik, i trebas imat tes na covid koji radis prvi dan ciklusa. Mislim da rade ovaj tjedan. Zovi najbolje su informacije iz prve ruke.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Zvati ću, ali vrlo šture informacije dobijem uvijek od mislim da se zove Đurđice. Da sve znam, već dva ciklusa dolazim tamo i slala sam već trijažne upitnike 2 tj. pred mengu i dolazila s testovima na covid. I uvijek neki razlog nađu, prvo njihovim propustom, sad mi se pojavila cista.
    Pomislila sam da možda neka od žena ima slično iskustvo s Jasmin tabletama..
    Hvala!!

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Zao mi je, sto nisi dobila informaciju , oni su ti na godisnjem Do 11.01,. I ja mislim ici u postupak u 1, osim ako nam se ne desi cudo.

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj Gazdarica prvotno napisa Vidi poruku
    Na godišnjem su do 11.01.
    a mene su naručili na prohodnost jajovoda 7.1.? Kako onda? Odmah pitanje - rečeno mi je da se dobije čepić voltarena prije, to stoji?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Silk prvotno napisa Vidi poruku
    a mene su naručili na prohodnost jajovoda 7.1.? Kako onda? Odmah pitanje - rečeno mi je da se dobije čepić voltarena prije, to stoji?
    Prohodnost se radi na Merkuru baš u bolnici, na odjelu ginekologije, a oni valjda rade skroz. I da, dobiješ čepić, još eventualno nešt kaj te zamanta malo ako dugo čekaš kao što sam ja (zaboravila sam već što točno)

Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •