Stranica 9 od 77 PrviPrvi ... 78910111959 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    MB21 dobrodosla!
    uzorak za kriopohranu daje se na isti nacin kao i spermiogram.
    ako se dobro sjecam mi smo platili 800kn (400 smrzavanje i 400 pohrana) mislim da ako idete na preporuku androloga mozete to obaviti besplatno. mi smo placali jer smo isli na vlastiti zahtjev.
    gore je trenutacno njih 4, dr. jukic stalno (ona je moj izbor nakon alebica i jako sam zadovoljna), dr. podgajski, dr. fenz i dr. planinic koji su leteci jer rade i na merkuru na ginekologiji.
    korak po korak
    Hvala ti bubekica.
    Inače njegov androlog je super, sve mu lijepo objasni, trudi se...ali nije spominjao ništa za plaćanje iako mi njemu nismo rekli da nećemo u OS
    Počeli smo vaditi sve nalaze koje su nam oboma tražili, a ja čekam m, nikako da dodje... trebala sam dobiti 04.05. i boli me pomalo svaki dan al nikako...pa ću zvati da se naručim ujedno za prvi pregled tj konzultacije. Da li se dr može birati ili koga dobiješ?
    Svaka imate različite a opet slične situacje i dg.. čitam danima ovaj forum i malo sam već naučila ponešto ali opet sam malo i zbunjena sa toliko informacija odjednom...
    Uglavnom svaka vam čast, jedna drugoj ste najveća podrška. Nitko to ne može shvatiti doslovno kao vi koje prolazite isto...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mozes birati dr, naglasi kod koga zelis kad ces zvati za narucivanje...
    pitaj stogod te muci

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ok, znači tvoj savjet je dr Jukić?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ona je moja doktorica i s njom sam zadovoljna, ali to ne znaci da tebi mozda ne bi bolje sjeo netko drugi. "novije" curke hvale i podgajskog jako...

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ok, hvala ti na savjetu i prijedlogu.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

MB21 dobro dosla i sto prije otisla!da istina ja isto sam kod drJ ali sam upoznala i dr Podgajskog isto je ok imalasam punkciju snijm i sam zadovoljna.sretno

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj miuta821 prvotno napisa Vidi poruku
    MB21 dobro dosla i sto prije otisla!da istina ja isto sam kod drJ ali sam upoznala i dr Podgajskog isto je ok imalasam punkciju snijm i sam zadovoljna.sretno
    Hvala Miuta, a ja zapravo i ne znam šta ću trebati i kako raditi, sve ćemo vidjeti na pp, samo da od mm spermići budu dobri za pohranu jer ih je patogenih 68%, brzo progresivnih samo 9%, mada njegov dr kaže da teoretski s takvim nalazom on može oploditi
    Sve ćemo još vidjeti, sada samo jedva čekam da svi nalazi budu što prije i da dobijem pa da se naručim...
    Hvala vam :

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj MB21 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Miuta, a ja zapravo i ne znam šta ću trebati i kako raditi, sve ćemo vidjeti na pp, samo da od mm spermići budu dobri za pohranu jer ih je patogenih 68%, brzo progresivnih samo 9%, mada njegov dr kaže da teoretski s takvim nalazom on može oploditi
    Sve ćemo još vidjeti, sada samo jedva čekam da svi nalazi budu što prije i da dobijem pa da se naručim...
    Hvala vam :
    Budi bez brige moj muz ima oat varikokela pokreti 5% i oplodilose 5blastice tako da imate sanse

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

MB21, napisala si da tm ide 1.6. na zahvat da vide sto mu je. Sto ce mu tocno raditi i u kojoj bolnici? Ide li mozda na biopsiju gdje ce mu vaditi tkivo? Ako ce ici na biopsiju provjerite s dr.ako ce mu vaditi tkivo i u njemu nađu spermije da li i to mogu odmah zamrznuti.
    Uglavnom sretno i sto prije otisla na trudnicki forum!
    Posljednje uređivanje od Bananka : 06.05.2015. at 11:43

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Bananka prvotno napisa Vidi poruku
    MB21, napisala si da tm ide 1.6. na zahvat da vide sto mu je. Sto ce mu tocno raditi i u kojoj bolnici? Ide li mozda na biopsiju gdje ce mu vaditi tkivo? Ako ce ici na biopsiju provjerite s dr.ako ce mu vaditi tkivo i u njemu nađu spermije da li i to mogu odmah zamrznuti.
    Uglavnom sretno i sto prije otisla na trudnicki forum!
    jooj bananka to bi bilo divno....
    Zahvat, pa nisam sigurna jer mi muž nije baš zano reći jer nije ni on shavtio dr, mislim da neće biopsija nego baš rez, jer mu je rekao da će ležati cca 5-6 dana u bolnici nakon toga, a raditi će ovdje u OS, a mi bi htjeli sve raditi u VV, što se tiče MPO..
    sad u petak ide na dogovor sa nalazima kod njega pa će ga detaljnije ispitati za taj zahvat na koji način se radi

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Poz i prvo čestitke novim trudnicama
    Imam jedno pitanje, u petak idem na HSG ( na kojem ne znam što me čeka ? ) , to mi je 8dc, znači ponedjeljak bi mi bio 11dc. Prošli mjesec dr J mi je rekla nek se javim OKO 3 dc, nije važan točan dan i da dođem u Zg s nalazima HSG i ostalog što je tražila,kod nje čekaju krvni nalazi s VV, u vezi dogovora za postupak. Dal da zovem s obzirom da je 11 dc? Ne čeka mi se idući mjesec da dođe OKO 3dc. Pomagajte..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

dana ne znam kad ces dobiti nalaz hsg-a, al mislim da nije isti dan... ali vjerujem da mozes dogovoriti konzultacije nekad mimo pocetka ciklusa, iako to nije praksa.

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

znači osuđena na 6mj ..vidjet ću sve u petak, pitat ću hoće biti gotov nalaz pa još uvijek stignem nazvati Zg.
    Hvala Bubi

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ok, znači tvoj savjet je dr Jukić?
    U slučaju da nemožeš kod dr.Jukić...dr.Fenzl je jako dobra ovaj tjedan mjenja dr. Jukić i mene je oduševila

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj mona22 prvotno napisa Vidi poruku
    U slučaju da nemožeš kod dr.Jukić...dr.Fenzl je jako dobra ovaj tjedan mjenja dr. Jukić i mene je oduševila
    OK, a ima jednako iskustva? Nekako mi je lakše ići ženskom dr nego muškom... možda griješim ali nekako... možda one bolje znaju, razumiju

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

OK, a ima jednako iskustva? Nekako mi je lakše ići ženskom dr nego muškom... možda griješim ali nekako... možda one bolje znaju, razumiju
    što se tiče iskustva tu je dr. Jukić najbolja...

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

jooj bananka to bi bilo divno....
    Zahvat, pa nisam sigurna jer mi muž nije baš zano reći jer nije ni on shavtio dr, mislim da neće biopsija nego baš rez, jer mu je rekao da će ležati cca 5-6 dana u bolnici nakon toga, a raditi će ovdje u OS, a mi bi htjeli sve raditi u VV, što se tiče MPO..
    sad u petak ide na dogovor sa nalazima kod njega pa će ga detaljnije ispitati za taj zahvat na koji način se radi
    Neka ga pita na dogovoru da li je to biopsija testisa i da li postoji mogucnost zamrznuti tkivo (ako u njemu nađu spermije) u banku sjemenika za IVF. Ako kaze da je biopsija a ovo drugo ne moze neka mu da preporuku za ZG na Rebro kod dr.Hauptmana (urolog). Vidim da imate i ovako iz ejakulata spermija, pa ce mozda zato dr.iz OS odbiti, ali zasto nebih pitali!

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Bananka prvotno napisa Vidi poruku
    Neka ga pita na dogovoru da li je to biopsija testisa i da li postoji mogucnost zamrznuti tkivo (ako u njemu nađu spermije) u banku sjemenika za IVF. Ako kaze da je biopsija a ovo drugo ne moze neka mu da preporuku za ZG na Rebro kod dr.Hauptmana (urolog). Vidim da imate i ovako iz ejakulata spermija, pa ce mozda zato dr.iz OS odbiti, ali zasto nebih pitali!
    naravno, hvala na savjetu. Moram mu to reći.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

MB21 jako mi je drago da si odustala od Os. To je cisto gubljenje vremena... Ja sam na vv-u uspjela iz prve! Dr.Jukic je radila transfer.... Sigurna sam da si u sto puta boljim rukama nego i Os. Sretnoooo

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj saan prvotno napisa Vidi poruku
    MB21 jako mi je drago da si odustala od Os. To je cisto gubljenje vremena... Ja sam na vv-u uspjela iz prve! Dr.Jukic je radila transfer.... Sigurna sam da si u sto puta boljim rukama nego i Os. Sretnoooo
    Hvala ti saan, ja se nadam da će biti tako. Tebi od srca čestitam na uspjehu. Ja sam valjda pod stresom ovih dana oko svega, trebala sam dobiti 04.05. pa još nisam, sve me boli kao da jesam ali nikako... pa se sve odužilo, 3dc trebam vaditi krv za hs a evo nikako, taj će mi nalaz trebati za pregled a ja još nisam ni dobila

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozzz... Cini se ovaj mjesec opet nista od postupka.... Muz zamrznuo sjeme potpisao tamo da je to za MPO postupak ali sestre mi dali formular za ovjeru a muz mi je u njemacki.... To kaj ja ovjerim to nece vrijediti a muz ne moze doci zbog posla... Potpisao se on na formularu ali ne moze bez njega

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ljube jesi li ti krenula vec sa stimulacijom?
    zasto ti taj formular nisu dale prije, pa znaju da ga nece biti - pa zamrzavate sjeme!!!!!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Neznam stvarno.... Nisam jos krenula

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mozete li to nekako rijesiti postom do punkcije? da mu posaljes u njemacku i on tamo potpise i ovjeri?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Neznam pokusat cemo na svi nacine da dode na jedan dan. A koji dan ciklusa otprilike radi se punkcija?????

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

11-15dc najcešće, meni je 3x bila 12dc, jednom 13dc.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Neznam pokusat cemo na svi nacine da dode na jedan dan. A koji dan ciklusa otprilike radi se punkcija?????
    Ajoii uvjek mora biti komplicirano.poznato mi je nikako da sve ide po redu.ja sam imala punkciju 13dan.mozda uspijes da krenes u postupak pa do punkcije nesto rijesis.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Miuta nadam se

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ljube555, ja sam imala 2xpunkciju 11dc i 1x na 12dc. Inace imam cikluse izmedju 26-28dana.
    Za potpis mi je zao sto nisu na vrijeme rekli, tu se vidi na netko ne razmislja svojom glavom na VV. I ako ste u braku nije mi nikad bilo jasno zasto se taj papir mora za svaki postupak ovjeriti kod javnog biljeznika, neke druge klinike traze samo ovjeru kad je izvanbracna zajednica u pitanju. Stvarno kompliciraju bez veze.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Vuk Vrhovec je jedina klinika u Hrvatskoj koja od neplodnih parova traže da kod javnog bilježnika ovjere pristanka na mpo postupak. I to za svaki postupak, za svaki FET pacijenti ponovno ovjeravaju pristank kod javnog bilježnika.

Bananka, ovo o čemu ti pišeš je nešto drugo-javnobilježnička ovjera o izvanbračnoj zajednici, to traže sve klinike za parove koji nisu u braku. Javnobilježničku ovjeru pristanka na mpo postupak traže samo na Vuku Vrhovecu.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ako sam dala krivu informaciju se ispricavam! Koliko se sjecam da smo mi prije braka u mpo potpisivali i ovjeravali samo 1dokument koji je sve obuhvacao, ali to je bilo prije dvije godine pa sam mozda krivo zapamtila.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bananka i meni to ne jasno ... Sada ja to trebam ovjeriti a muza nema.... Potpisao da pristao na zamrzavanje i davao osobnu iskaznicu i imamo vjencani list .... Pa ne dao on sjeme pohraniti na silu... Stvarno neznam vise ni sama.... Nikako da dodemo do kraja uvijek nesto.... Zasto da bude jednostavno dok moze biti sve komplicirano!!!!

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Cure, pomoć...
    Danas poslijepodne sam dobila, znači nisam se mogla naručiti za konzultacije...i znači da će mi 8 dc biti iduća subota. Da li to znači da ovaj mjesec preskačem pregled i konzultacije???
    MM mora na pohranu bar jednom ovaj mjesec pa sam se nadala da ću i ja moći obaviti prvi pregled ali...
    Tako da će me i godišnji dočekati...<<<<<<<<<<nevjerovatno kako nekada sve ide naopako, pa trebala sam dobiti još u ponedjeljak, i sve bi bilo ok da sam dobils bilo koji dan ovaj tjedan osin danas i sutra...ali eto dobila sam danas poslijepodne. Što sad?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

MB21,zašto bi preskočila konzultacije? VV radi normalno subotom...u ponedjeljak nazovi sestre i reci da bi se naručila na prvi pregled.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Danas mi je 3dc, to ne smeta? 8dc isto pada u subotu. Jel na broj 2353-907?

Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Danas mi je 3dc, to ne smeta? 8dc isto pada u subotu. Jel na broj 2353-907?

Hvala
    Da, ne smeta. Sretno!

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Da, ne smeta. Sretno!
    Hvala ti bubekica, a da li znaš je li se može i pohrana spermija obaviti u subotu? Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nisam sigurna, al ne vidim zasto ne. Provjeri sa sestrama... Ali pohraniti mozete bilokoji dan, ne mora biti vezano na tvoj pregled.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Nisam sigurna, al ne vidim zasto ne. Provjeri sa sestrama... Ali pohraniti mozete bilokoji dan, ne mora biti vezano na tvoj pregled.
    Znam to nego mi smo iz OS, pa kad već dolazimo...imamo malo više od 300 km do bolnice

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Izluđuje me ova urea! Zajedno smo mm i ja trosili doksiciklin i sad mi gin kaze da briseve mogu ponovit tek 6 tjedana od pocetka uzimanja doksiciklina. Procitala sam da su vasa iskustva drugacija, da niste morale toliko cekati na ponavljanje briseva.Kako je to moguce? Zasto ja moram toliko cekat? Bojim se da gubim vrijeme nepotrebno. Da li su vam brisevi nakon prve terapije odmah bili ok ili ste morale ponavljat terapiju?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj cvijetic555 prvotno napisa Vidi poruku
    Izluđuje me ova urea! Zajedno smo mm i ja trosili doksiciklin i sad mi gin kaze da briseve mogu ponovit tek 6 tjedana od pocetka uzimanja doksiciklina. Procitala sam da su vasa iskustva drugacija, da niste morale toliko cekati na ponavljanje briseva.Kako je to moguce? Zasto ja moram toliko cekat? Bojim se da gubim vrijeme nepotrebno. Da li su vam brisevi nakon prve terapije odmah bili ok ili ste morale ponavljat terapiju?
    Ja sam ju imala 2 ili 3 puta i svaki put bi nakon jedne ture Doksiciklina bilo ok. Ponavljala sam briseve nakon 10 dana.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

[QUOTE=Strašna;2768683]Ja sam ju imala 2 ili 3 puta i svaki put bi nakon jedne ture Doksiciklina bilo ok. Ponavljala sam briseve nakon 10 dana.[/QUOTE.
    Strasna, hvala ti na inf. Meni dr tvrdi da ce bris opet biti pozitivan ako se ponovi prije 6-og tjedna, a vi na forumu imate drugacija iskustva. Neznam u cemu je problem. U petak idem u zg pa cu pitat dr Podgajskog

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Strasna, hvala ti na inf. Meni dr tvrdi da ce bris opet biti pozitivan ako se ponovi prije 6-og tjedna, a vi na forumu imate drugacija iskustva. Neznam u cemu je problem. U petak idem u zg pa cu pitat dr Podgajskog[/QUOTE]

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozzz.cure!!!! Eto bog ipak na mojej strane... Obavljena ovjera kod javnog biljeznika.... I sada mirno krecimo i postupak

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozzz.cure!!!! Eto bog ipak na mojej strane... Obavljena ovjera kod javnog biljeznika.... I sada mirno krecimo i postupak
    Sretno

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Drage moje, vratiti ću vam se jer nam je danas prestalo kucati i čekam kiretažu....
    Posljednje uređivanje od zelimo_bebu : 14.05.2015. at 12:56

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ajme....

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, vratiti ću vam se jer nam je danas prestalo kucati i čekam kiretažu....
    Joooj
    Jako mi je zao
    Koji ti je sad vec tt???

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

9+5....idemo dalje kad tuga popusti....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke