Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
MB21 dobrodosla!
uzorak za kriopohranu daje se na isti nacin kao i spermiogram.
ako se dobro sjecam mi smo platili 800kn (400 smrzavanje i 400 pohrana) mislim da ako idete na preporuku androloga mozete to obaviti besplatno. mi smo placali jer smo isli na vlastiti zahtjev.
gore je trenutacno njih 4, dr. jukic stalno (ona je moj izbor nakon alebica i jako sam zadovoljna), dr. podgajski, dr. fenz i dr. planinic koji su leteci jer rade i na merkuru na ginekologiji.
korak po korak
Hvala ti bubekica.
Inače njegov androlog je super, sve mu lijepo objasni, trudi se...ali nije spominjao ništa za plaćanje iako mi njemu nismo rekli da nećemo u OS
Počeli smo vaditi sve nalaze koje su nam oboma tražili, a ja čekam m, nikako da dodje... trebala sam dobiti 04.05. i boli me pomalo svaki dan al nikako...pa ću zvati da se naručim ujedno za prvi pregled tj konzultacije. Da li se dr može birati ili koga dobiješ?
Svaka imate različite a opet slične situacje i dg.. čitam danima ovaj forum i malo sam već naučila ponešto ali opet sam malo i zbunjena sa toliko informacija odjednom...
Uglavnom svaka vam čast, jedna drugoj ste najveća podrška. Nitko to ne može shvatiti doslovno kao vi koje prolazite isto...