Pozdrav curke

evo ja obavila svoj prvi pregled ,dobila nesta sitno pretraga za napraviti ,jer vecinom imam sve friske.
Moram napraviti markere za hepatitis,hiv itd...i mm mora isto to napraviti,te spermiogram.Jos moram glukozu i inzulin ali bez opterecenja,samo krv i rezervu jajnih stanica.
Predlozila mi je i kariogram da napravim,hm ovdje u Zg je to malo problem jer sam citala da se jako dugo ceka...dr.Jukic mi je predlozila Osijek.Dali je koja od vas to skoro radila ?
Najdivnije od svega sta me neko sasluso i doktorica je odvojila punih sat vremena za mene Sve je super i cim dodju sa godisnjega mogu u postupak,odlucila sam se za AIH ,a ako ne uspije onda idemo dalje.
Doc mi je rekla da u slucaju da bude puno folikula ( ako sam ju dobro razumjela) ili na desnoj strani bez jajovoda,mogu odlucit se na punkciju ili pustit da popucaju i iduci ciklus ispocetka.
Sad ono sta ja nisam zapamtila od svih ti silnih informacija je kad ja uzimam te ljekove.Nigdje mi to ne pise ,samo sta trebam od pretraga napraviti...a ja ih nisam sve zapamtla.
Znam samo da se trebam javit 1 dc i dogovorit se za dolazak na 3 dc ,jel onda pocinjem sa klomifenima ili ..?

cvijetic555 mi cemo zajedno onda u 9 mj.meni spada pocetkom ,izmedju 2-5.09.