Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Službeno sam još uvijek njihov pacijent , al nema šanse da bi se trenutnoj ekipi dala u ruke , ikome od njih!!

Možda zvučim grubo. Nemojte zamjerit.

Prošla sam niz postupaka dok se dr. A učio što i kako , nebi to nikad više ponovila, niti bi to ikome preporučila.
    Sedmi je postupak bio dobitni , al barem su četiri postupka bila pokušavanja i nagađanja i samim tim nepotrebna . Znam da oni moraju na nekome učiti i stjecati iskustvo al više na to nebi pristala.

Hvala Bogu uspjeli smo a samim tim smo dio i doktorova (ukupno dost velikog) uspjeha ..

Sad bi došao u obzir samo netko s višegodišnjim iskustvom i netko tko je spreman slušat pacijenta !!

mozda cu i ja zvucat grubo ali nemoj mi zamjerit
    mi smo krenuli prije 5 god na potpom. kod dr. A i on je tada vec imao dosta iskustva.....
    ja sam tada mala 38 god. i nesto sitno... prosli smo nekih 12 potpo. oplod. sta stimulirano sta prirodnim putem
    ali nije islo i nije....dobila bi svega 1-2 js...
    da nebi bilo zabune kako 12 potp. a imas pravo na 6, zakon se u međuvremenu mjenjao pa smo onda isli
    ispocetka ali nazalost nije nam pomoglo......
    dr. A mi je odmah na prvom pregledu rekao da mi je rezerva js jako slaba, naravno skuzila sam odmah da to i nije dobro
    uglavnom, hocu rec da je tada imao iskustva kao sta sam vec napisala ali sta to vrijedi kad je kod mene bila em slaba rezerva
    em je znao folikul prije same punkcije prsnuti ili je bio prazan, a imala sam svega 2 transfera
    a vjerujem da je jos bilo cura koje su zavrsile sa potpo. oplod. bez zeljene trudnoce
    sjecam se da je dr. pavan -jukic ubrzo dosla na vv i da nije imala puno iskustva pa su neke cure ostale t
    naravno bilo je onih koje i nisu, sve je to lutrija po mojem misljenju....
    Posljednje uređivanje od marincezg : 19.09.2015. at 17:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •