da, bez obzira na to, pijes kako ti je dr. rekla 3 komada dnevno.. samo ti pitaj sto ti nije jasno, cure su uvijek spremne pomoci.. Sretno, nek FET bude uspjesan!
da, bez obzira na to, pijes kako ti je dr. rekla 3 komada dnevno.. samo ti pitaj sto ti nije jasno, cure su uvijek spremne pomoci.. Sretno, nek FET bude uspjesan!
Koliko sam ja skuzila (od nas koje znam da smo na VV), svima nam je rekla da vadimo hormone i idući ciklus postupak...
ja sam došla 3dc idemo na FET i taj dan sam vadila hormone za stimulaciju u 4mj (koja nam neće trebati cccc)
Bitno Zdravka da si spremna i imaš uputnice (da ne odugovlačiš, već si spremna za akciju)
Dalmatinka-sve si točno napisala za estrofem...budi spremna jer ga uzimaš i poslje pozitivne bete (možda prestaneš kad srce prokuca) sretno
Bubekica....fulala sam sa imenom štoperice....blah...nije Brevactide nego Decapeptyl :/...pitala sam ju za HS, kaže : sve više od 1 folikula je blaga HS, a poslije punkcije vidimo kakva je situacija pa možda ET idući mjesec....zato sam se uzjeb.....
Zdravka ...drago mi je da ide sve svojim tokom...samo se napravi luda pa zamoli sestre da dođeš 3 dc i odmah hormone...da ipak riješiš 2 stvari u isti dan...
Hvala cure na odgovoru!! I svima sretno!!!!
Bubekica... TSH mi je 1 ali sam radi sebe prokontrolirala to u varazdinu... Doktorica samo rekla promjena prehrane i iduci ciklus zvati i reci sestrama za postupak....
Tsh 1 je uredan nalaz.
Pozzzzdravv curke...evo jos jedne poticajlne
Hvala cure... Nadam se da to zadnje kaj sam trebala obaviti... I na kraju treceg mjeseca krecimo u postupak
Megi....dobrodošla i još bolje otišla ( na trudnički )
Ljube555....super za nalaz ....neka taj 1 bude bingo ...
A ja bi se najradije narakijala sad kolika mi nervoza
Zelimo bebu, sretno sutra na punkciji, nek prodje bezbolno i nek bude tulum u labu!
Megi dobro dosla, jel tek kreces u postupak?
Zelimo_bebu sretnooo!
Curke,
koja ima iskustva s duphastonom...dakle, prošli ciklus sam imala cistu pa mi doktorica za ovaj ciklus prepisala duphaston
E sad, ja bi ga trebala još danas koristiti, no meni je danas kao krenula m
da li je moguće da se dobije m pod duphastonom?
nonek moguce je, ja sam jednom procurila pod duphastonom. na tvom mjestu bih nazvala dr. jukic.
pretpostavljam da ti je danas 25dc i da si ga pila 10 dana? nemoj danas vise piti pa vidi hoces li procuriti posteno.
Posljednje uređivanje od bubekica : 20.03.2015. at 11:25
Hvala bubekica na brzom odgovoru
Da, danas mi je 25. dan i u tisuću čuda sam
Inače imam na 26. dan, sad sam naivno računala kako ću dobiti bar 28 ili kasnije kad ono još ranije
Probat ću nazvati dr, a ako i ne dobijem, odoh ja sutra gore pa neka ona vidi situaciju na licu mjesta
jel bas krenulo prav krvarenje ili?
svakako odi sutra gore, pogotovo ako bi trebala krenuti u postupak
Nije još baš prava, onak samo mrljica, ali je crveno
Sve osjećam kao da imam, i trbuh i križa i sise
Ma bojim se da se zeznem, prošli ciklus je isto bio petak pa otišla u subotu gore i tada mi vidjela tu cistu zato dala duphaston
u subotu više nisam krvarila ni nedjelju ni ponedjeljak i onda mi u utorak krenula prava
ali tada više nisam išla jer sam na poslu već rekla da smo pomaknuli za mjesec dana
Evo nas 8 Tj 9 ako se i ja brojim hhhh....nas 3 danas na punkciji, nas dvije po 8 Js, treca 2 Js...bilo veselo i jos drijemam od droga
Dr bila super njezna, ali moji folikuli bili uz zile i zavuceni pa malo zesce bilo ali zaboravljeno..u hodniku , dok smo cekali otpusno, vrisak pozitivne bete pa nam bilo drago..
Btw. Od ponedjeljka dr. PODGAJSKI mijenja dr Jukic, ona valjda na GO ide....
zelimo_bebu super sad nek se vole tamo kak se spada
Ja imam iduči tjedan zakazanu lpsc kod dr P,iskreno se nadam da me bude on i operiral a ne netko drugi,obzirom da bude na VV
a jel ima on iskustva u postupcima, jel ih on radio u vinogradskoj?
Danas je radio punkciju 1 curi koja mu je pacijentica..rekla je da je ok bilo...on i dr J suradjuju pa valjda zna sto radi
zelimo bebu a sad nek bude tulum!!
Ja bi trebala sljedeci tjedan na konzultacije kod doktorice, a ako nje nema, kome cu ja onda pripasti?! Mogu li ja ipak sestrama naglasiti da zelim kod doktorice?
Molim????ja u ponedelijak punkciju!!!zelimo-bebu dragomje zbog tebe sad samo ide sve po redu.
Meni nije nista rekla dr.J ipak bi ja snjom ajooooi
Sutra idem ujutro rano pa cu ja pitati.ide mozda jos neko na vv?
Ja sam bila u srijedu kod dr.J pa mi je rekla da je nema sljedeći tjedan i da će biti dr. P.
Idem opet u srijedu 25 na VV, a ako sve bude ok rekla je FET u petak
Cure kako ide na dan punkcije od koga dobijem doznaku?
Bolovanje otvaras kod svog ginekologa! Sretnoo!!
Hvala i tebi sretnooo
Zdravka...sutra probaj nazvati pa pitaj ssestre za dr J...mozes s dr P obaviti konzult,a nastaviti kod nje iduci mjesec..trazi tako..
Miuta...za punkciju ti svejedno...ne boj se..i dr je dobar...
Dalmatinka...drzim palce za FET
Prije pet minuta stigla menstruacija.. Sta racunam kao prvi dan ciklusa? Petak ili subotu?
Zvala sam jutros sestre, rekla mi je ako cu kod dr.jukic da zovem iza 7.4. i da ce me naruciti bez obzira na dan ciklusa.. Muci me sada sto ne znam hocu li morati vaditi hormone ponovo, stari su mi iz 06.09. 2013.g.
Sta vi mislite? Ne zelim izgubiti jos jedan ciklus zbog toga..
Uputnicu za hormone imam, al ne znam dal da ih vadim na svoju ruku..
Mislim da neces morati ponavljati hormone sto se dr tice, ali....
Ako imas uputnicu na tvom mjestu bih je iskoristila. Odi na vv u ponedjeljak, kazi da si dobila danas (koliko sam shvatila u ponoc si procurila), gotovo sam sigurna da ce te primiti bez narucivanja. Reci da si gore pacijent, a hormone mozes traziti da ti posalju postom ili ce te docekati na kompu kod dr.
Mislis da mogu vaditi hormone bez narucivanja? A ako nazovem u ponedjeljak u lab, hoce me htjeti naruciti za utorak ili srijedu? Da ne idem iz vk, ako me nece primiti..
Nisam sigurna kako sad ide s narucivanjem. Ja sam otisla osobno na 1dc i jedva su me narucili za taj ciklus. Prije 2 godine sam se napravila blesava i dosla 4dc na vadjenje bez narucivanja.
Vjerujem da uvijek imaju mjesta za ugurati jos jednog pacijenta, ali ne zele da to postane praksa.
Mona22 ja sam zvala vv kad sam trebala vaditi hormone i sestra iz labosa kad sam nazvala je rekla ovako...
Kad dobijete zovete prvi dan i mi vas upisujemo....ako se dogodi da je to subota zovete u pon. da se najavite jer se vade od 3-5 dana ciklusa i opet stignete.
E sad neke od cura odu bez najave ponedjeljkom ako dobiju subotom pa sad procjeni sama za koju opciju ces se odluciti.
Sretno
Zdravka.. zovi sestre i lab u pon da dodjes iz Vk u utorak...ali se javi sestrama prvo obavezno...ili se napravi luda (kao i ja) pa dodji u pon sa uputnicama i inzistiraj vadjenje...ja bi radije tako....
Ne sugeriram javljanje sestrama jer doktorica nije trazila vadjenje hormona; a na osnovu toga one narucuju preko reda u lab.
Danas guzva na vv da iduci tj budemo sa drP.pa sretno svima.
Zelimo_bebu kako stanje poslije punkcje???
Zdravka ja neznam koliko cesto se trebaju hormoni kontrolirati....al ako vec imas uputnicu a stari nalaz je vec godinu i pol star ja bi izvadila....to je moje misljenje.
Ja nisam pacijent vv al kad sam zvala i kad sam trebala prvi put hormone vaditi napisala sam vec gore sto mi je sestra iz labosa rekla.
Znaci sa uputnicom moze doci vaditi hormone bio njihov pacijent ili ne....rekla mi je samo da im kazem da znaju dal nalaze salju doma, mail ili odobno preuzimanje....ili prosljedjuju doktorici.
Bubekica je u pravu za hormone...ako dr nije sugerirala onda nista...a stari hormoni su iz 2013?? to je prestaro....
miuta...pa odmaram iako sam hodala puno a nisam bas trebala...bit ce ok...
Sara, mislis li mozda na administratore na salteru?
Jer doktoricine sestre te najvjerojatnije nece kao vanjskog narucit za lab.
Znaci pricamo o 2 razlicita seta sestara
Posljednje uređivanje od bubekica : 21.03.2015. at 16:59
Bubekica je u pravu za hormone...ako dr nije sugerirala onda nista...a stari hormoni su iz 2013?? to je prestaro....
miuta...pa odmaram iako sam hodala puno a nisam bas trebala...bit ce ok...