Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jutrooo... necu vam reci dobro jer je grozno Mm me nagovorio da radim test koji je naravno - i sad sam u takvom bedu. Ni ne pricam s njim trenutno. Inace danas mi je 7 dnt, fet dvodnevnih mrvica!!

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj dalmatinka1983 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutrooo... necu vam reci dobro jer je grozno Mm me nagovorio da radim test koji je naravno - i sad sam u takvom bedu. Ni ne pricam s njim trenutno. Inace danas mi je 7 dnt, fet dvodnevnih mrvica!!
    A joj dalmatinka ne se bedirati jos. Stvarno je rano raditi test na 7dnt dvodnevnih. Za dva tri dana ponovi test, tad bi trebalo pokazati. Ja sam imala pozitivan test na 9 dan a moja prijateljica na 11 dan minus ko kuca a kad je otisla betu vaditi nakon dva dana kad se onesvjestila nije jer je ocekivala nulu. Reda radi je otisla jer i nikakvih simptoma nije imala. Kad ono fina brojka
    Zato drzim fige za dva tri dana

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj dalmatinka1983 prvotno napisa Vidi poruku
    Dragec nemoj se bedirati, jos je rano. Pricekaj betu. Meni su ti testovi koma; ne znam koliko sam ih napravila u zadnjih 4g! I ovaj put sam u napasti ali sam si rekla biti strpljiva i pricekati betu. Upravo radi toga koliko - izbedira, ubije, a prerano je, i ako se slucajno mala mrva uhvati, s tim sokom joj samo odmognemo. Znam da je uzasno tesko cekati, i sto je svaki dan blizi beti sve je teze, ali jednostavno si misli da je test prerano raditi i da ti samo moze naskoditi .
    Drzi se draga, i glavu gore, pozitivizam u glavu jer nije gotovo dok ne napravis betu
    Jos da te ihrabrim, jednoj mojoj poznanici je jedno 5 testova bilo negativno i otisla ginekologici jer joj je m kasnila skoro mj dana i nije se osjecala dobro, a svi testovi negativni. I na kraju ispalo da je trudna
    To su izuzetci, al tko nam kaze da i mi nismo izuzetak
    Grlim te i molim za te! Cmok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •