Joj cure drz te se![]()
Zelimo bebu lijepa beta, nek tako sve lijepo i ostane![]()
Joj cure drz te se![]()
Zelimo bebu lijepa beta, nek tako sve lijepo i ostane![]()
Ako mi je danas na 12 dnt, dvodnevnih mrvica, test negativan jel mogu prestat uzimat estrofem i utrice??
Ne draga, cekaj betu![]()
ja evo danas bila na punkciji,dobila samo jednu js,totalno sam razočarana jer sam prošli put imala 7,e sad još da li će se oploditi...
Bok svima! Ja sam također nova u svemu ovome, pa molim za pomoc, imam pitanje. Moram se javit na vv prvi dan icklusa i to je danas. Zovem tamo i nitko mi se ne javlja. Da li se inace ne javljaju vikendom ili nisam samo imala srece za sad?
Pozdrav svima! Citam sve te objave i pocinje me panika lovit. Morala sam se javit u vv 1 dc, a to je danas i narucit se za 3dc. Zovem i nemogu nikog dobit. Nova sam u tome i neznam jkako to funkcionira. Ta da radim muz bi isti dan trebao ici na spermio i sad neznam sta da radim, nebi da zakasnim. Da li da samo odem u pon ili da ih u pon tek nazovem? Nisam jos nikad bila tamo i sad je bas vikend
Cure pozdrav!!!! Tko imao iskustvo sa duphastonom???? Dal nakon njega nestala cista???? Hvala
Pozzz cure... Dal mozete reci cijenu zamrzavanje sjemena na VV???? Hvala
ljube mi smo platili 700 ili 800kn, ne sjecam se tocno, mislim da je 800...
Bubekica, a vremenski na koliko ide zamrzavanje????
Pozz!
ja sam također ovdje nova. Na VV sa od 10.tog mjeseca al još nisam ušla u postupak (rješavala sam ureoplazmu i polip). sad su mi hormoni poludili pa njih sređivam. dr.J. je rekla ako ih sredim do slj. ciklusa (za 3 tjedna) da onda idem u postupak a moj endo je rekao da im treba bar 5-6 tjedana da se unormale....hmmmm. pitanje: jel tko zna koliko treba vremena da se srede? iskreno, več mi je puna kapa čekanja pa sam "malo" nestrpljiva![]()
Dalmatinka nista ne javis.da si vadila betu?nadamse da imas dobre vijesti.bilesmo zajedno pa mislim na tebe tak da se nadam da si ok.cure sta su bile sa nama onaj dan na et imaju lijepu betu.tako zelim i tebi.
cure pomagajte,danas mi je 3. dan od transfera i od jutros od kad sam ustala osjećam veliki pritisak i probadanje na području maternice,nekako mi se čini prerano da bi se već ugnjezdio.imala sam prirodni postupak,a od ljekova koristim estrofem,aspirin 100 i utriće
Draga neznam ni ja bas puno al ipak si imala punkciju i transfer tak da ti je to sve normalno. Netko vise osjeti netko manje. Nekoga uzasno boli punkcija a nekoga i ne bas tak da ponasaj se kako se osjecas. Netrebas bas strogo mirovati osim ako imas nedaj boze nekakvo krvarenje. Setnja je dobra za cirkulaciju.
Jel to bio dvodnevni embrij ili?
Sretno i javi nam se![]()
imala sam samo jednu js čak ni nakon punkcije nisam osjećala bol.ma bojim se jer mi je doktorica nakon transfera doslovno rekla ovo neće biti dobro,kao bila sam joj jako ukoćena,embrij je bio dvodnevni 5-erostanični
Posljednje uređivanje od antonija15 : 16.04.2015. at 09:26
Pozdrav cure
Nova sam u svemu kao i na ovom forumu.
Zbog jako puno spontanih pobačaja uz sugestiju svog ginekologa krećem sa osnovnim pretragama i pripremama za konzultacije kod dr.Dorotea Pavan-Jukić
Zanima me sljedeće ..dali je koja od vas kod nje u postupku ?
Da ne dođem praznih ruku u četvrtak sam naručena za hormonsku sliku,štitnjaču.Imam jako puno nalaza ali su od prošle godine.
Imam nalaze trombofilije,LACA itd.. zanima me što sve trebam napravit od pretraga za početak
Imam papu,briseve 11.05 dogovorene da isto bude friško.Svi nalazi će biti gotovi kraja 5 mj. i onda planiram sa time na konzultacije.
Koliko dugo se čeka na prvi pregled i konzultacije ?
Koliko se dugo čeka za postupak ?
Oprostite ako sam vas bombardirala pitanjima ili pogriješila temu,ako jesam molila bih da me uputite na pravu.Hvala![]()
Dobro dosla ja sam isto kod drJ.trebaceti i spermiogram to moze isto na vv jer oni ne priznaju drugo.papu brisevi to su za pocetak.ide brzo. Dok imas sta ti bude trazila onda prvi dan meng zoves sestre upisu te pa 3dnc ides kod dr.ako sve bude ok krenes u postupak.da i markere (krvna grupa tvoja i muzu ).ja isto u 5 mj 21 dnc idem gore mozda budemo jedno zajedno.ja sam imala stimulirani u 3mj nije uspijo pa idem na Fet.imam blastice zmrnute.sretno samo pitaj sto ti nije jasno.
Mimi25. Ovisi i od nalaze budes prvu vidla sta ona trazi.kod svakok je drugacije kod mene imamo spermiogram los pa moj m trebao isto dosta nalaze.
cure, imam pitanje.... dobila sam piti duphaston piti od 13dc do 25dc i danas mi je 24dc i ja pocela dobivati M dal trebam nastaviti piti ili prekinem i normlno narucim se 3dc da idem gore.... ili kako.????
ako je normalna m, mozes prekinuti duphaston. Trebala bi se danas naruciti, za subotu.
Ali na tvom mjestu bih sestrama pri narucivanju rekla da sam procurila pod duphastonom da ne bi bilo...
bubekica, nece sada opet zbog toga odgoditi postupak???
Nece, samo polako, korak po korak.
Sretno!!!
drage cure,
od danas je na vv dostupna brosura NEPLODNOST
(online dostupna ovdje http://issuu.com/udrugaroda/docs/neplodnost_2014)
brosura je besplatna i namjenjema "friskim" pacijentima
bacite oko takodjer i na salter - tamo se nalaze letci o setnji "zajedno za plodnost"
https://www.facebook.com/events/528613950610236/
Bubekica... Ti si vise gore na VV zbog cega opwt nema doktorice J u sub.????
doktorica je na kongresu, vraca se iduci tjedan.
Bubekica, strahu sam jedino da ne bi to bila prava M nego obican smedi iscjedak..., pa nece odgovarati po danima ciklusa....
pa jel krenulo pravo crveno? tek kad tako krene to je 1dc
Malo smede pa malo crveno, vise smede nego crveno.... Neznam vise ni sama.... Tako sam sada zabrinuta to je strasno.... U drugom mjesecu sam trebala jos u postutak i svaki put nesto ...
ako je bilo imalo crveno onda je to to 1dc, jesi se narucila danas?
jesam narucila se sam za sub.i opet nema doktorice.... sestra nije znala da kaze tko uopce bude od doktora....
minuta821 hvala ti na odgovoru
Bila sam danas i izvadila hormone,narucena 11.05 za progesteron i onda poslije toga idem radit papu i briseve
Mm nije nikad radio spermiogram jer po mom gin.nema potrebe jer do sad nisam imala problema sa zatrudnjivanjem vec sa odrzavanjem trudnoce.
Imam odstranjen desni jajovod i sad imam smetnje zbog toga,dosta priraslica i bolova radi toga.
Znaci da posaljem mm na spermiogram prije nego idem na pregled ili da sacekam da mi doc.kaze da mora ici ?
Kakva je doc.sa davanjem heparina ? Imam trombofiliju, pa me zanima dali cu imati problema oko toga jer neke bolnice smatraju da ona ne uzrokuje spontane. Iako imam na PHD nalazu napisano da zbog ugruska koji je zacepio pupkovinu sam izgubila bebu u 16tt.
Mimi25 u vezi tvoje dijagnoze neznam puno sto se tice spermiogram onda cekaj pa vidices sta budu dr.rekla to ide brzo ako si nijhov pacijent isti dan bude nalaz kod dr.prvu nabavi tvoje.sretno pa se javi sa novosti.
Velika pusa od mene i mah mah.....čitam vas i šutim pomalo....maknula sma se sa foruma i uživam u T...želim i vama svima što prije ovakav osjećaj![]()