Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Pozdrav svima! Citam sve te objave i pocinje me panika lovit. Morala sam se javit u vv 1 dc, a to je danas i narucit se za 3dc. Zovem i nemogu nikog dobit. Nova sam u tome i neznam jkako to funkcionira. Ta da radim muz bi isti dan trebao ici na spermio i sad neznam sta da radim, nebi da zakasnim. Da li da samo odem u pon ili da ih u pon tek nazovem? Nisam jos nikad bila tamo i sad je bas vikend

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj cvijetic555 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Citam sve te objave i pocinje me panika lovit. Morala sam se javit u vv 1 dc, a to je danas i narucit se za 3dc. Zovem i nemogu nikog dobit. Nova sam u tome i neznam jkako to funkcionira. Ta da radim muz bi isti dan trebao ici na spermio i sad neznam sta da radim, nebi da zakasnim. Da li da samo odem u pon ili da ih u pon tek nazovem? Nisam jos nikad bila tamo i sad je bas vikend
    U ponedjeljak se samo pojavite, s uputnicom...takva je praksa da ako je 1.dc subota, u pon samo dolazite. (ne javljaju se subotom na tel.)
    Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    U ponedjeljak se samo pojavite, s uputnicom...takva je praksa da ako je 1.dc subota, u pon samo dolazite. (ne javljaju se subotom na tel.)
    Sretno!
    Pozdrav! Danas sumi u vv rekli da ipak moram doci iduci pon. tako da danas nisam nista obavila. Moze malo objasnjenje, u kratko samo, kako to ide od prvog pregleda do postupka? Koliko vremena obicno treba proci do postupka ako je sve ok?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •