Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    breza81 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Bok svima !

Evo već dugo čitam ovaj forum a nikako da se registriram i napišem nešto.. :)
    Uglavnom željela bi podjeliti i svoj slučaj.. :)

Bili smo na ET prije 14 dana na VV. Dobila sam samo jednu js, iako sam se nadala da će ih biti više..
    Došao je i 10-i dan nakon et i idem ja probat trakicu i već se pokazivalo nešto..onako slabo.. iako nije bilo nešto ja sam si zamislila da je. Baš sam bila optimistična.. :-)
    Prvo vađenje bete je tek 29.04, ali kao što bila optimistična već prvog dana et da sam trudna :), otišla sam izvaditi betu privatno 11. dan i dođe nalaz.. Beta - 88 :yes:

Još ne vjerujem da je to to i da je uspjelo iz prve. U srijedu ćemo to potvrditi..
    Cijelo vrijeme nakon transfera osjećam se kao da ću svaki čas dobiti m..

I još nešto.. za što mislim da mi je pomoglo.. Išla sam prvi put na IVF i bilo me strah svega.. prije transfera (dan prije), uzela sam Normabel i još 7 dana nakon transfera.. bila sam cijelo vrijeme smirena a naspavala sam se ko nikad do sad :jutro:

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

breza81 onda smo nas dvije bile zajedno na transferu,jako mi je drago da ti je uspjelo i to iz prve,meni nažalost ni treći put ništa

breza81 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Jako mi je žao Antonija.. Izgleda da smo bile zajedno.. Ja idem sutra vadit betu... da potvrdim...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •