zelimo bebu jako mi je zao![]()
zelimo bebu jako mi je zao![]()
želimo bebu jako mi je žao , drži se draga![]()
Zelimo bebu zao mi je znam kako ti je.
Zelimo_bebu, jako mi je zao, drzite se!!!
Ljube555, bravo i sad sretno u postupku!
Želimo bebu žao mi je. Drži se.
Želimo bebu, znam kako ti je. Prije 7 godina sam imala spontani,zatrudnila prirodno sa prvim mužem al nakon 8 tjedana kčs -
dr tada rekao 2 mjeseca pauze pa možemo opet raditi na djetetu. Onda se rastala... Sad imam drugog divnog muža s kojim idem u postupak jer ne ide prirodno... Ne boj se, bit će sve ok. Žao mi je jako, ali vjeruj da će iduća biti sve ok do kraja...
Pozz cure!
Jel tko zna da li mogu u postupak sa TSH 0,63 (ref. vrijednosti su 0,400-4,000)
Inače sam hipo al mi je TSH prije par mjeseci poludio. Sad su mi dali jaču dozu lijekova i bojim se da je prenizak. Dr. mi je opet korigirao dozu pa za 2 tj. idem na kontrolu. Međutim trebam dobiti za tjedan dana kad bi trebala ići u postupak. Inače, čekam od 10-tog mjeseca da krenem u postupak al uvijek nekaj zezne (urea, polip, TSH...) tak da sam več jaaaako nestrpljiva. E da, i skoro mi je 39 god. tak da mi vrijeme curi!!!
Zelimo bebu, jako mi je zao![]()
Pozdrav cure.... Eto u cetvrtak krecem gore.... Nadam se da bude sve uspjesno od prvog dana i do kraja....
Cure pozdrav, da vam javim se 1uzv 27.5 na klomifenu sam od danas pa iduci cetiri dana 3×1.... Sjeme zamrznuto u 12slamcica pa sa time nece biti problema nadam se!!!!!
ljube super! ti si kod dr. jukic? mozda cemo se sretat gore![]()
Jesam kod doktorice Jukic!!!! Bilo bi mi drago....
cure , jel sad gore samo dr.Jukić??
Da li je neko od vas uzimao sobe u ZG, tko nije inače od tamo? I gdje ima soba u blizini bolnice za najam, te cijena?
Mb 21 imas na temi prije ove na vv tamo su cure pisale pa si pogledaj.
MB... Ja sam nasla smjestaj u toj ulici gdje je bolnica. Imas temu smjestaj blizu VV-a. Tamo ti sve pise. Ili mi posalji pp.
Pozz svima,
Nije me bilo neko vrijeme , ali sam pratila sve i citala u kakvim ste fazama...
u petak 15.05. sam krenula sa stimulacijama : 2 menopura dnevno + 1 cetrotide. pikanje sam dobro podnosila (sama sam se pikala) nije strašno malo pecka i to je to .
Inaće mi je 1 postupak i puna sam nadanja i iščekivanja i nekako mirna (nezz jel to od hormona)
danas sam bila na zadnjem ultrazvuku, u subotu štoperica , u ponedjeljak punkcija!
MOram priznati koliko god sam spremna u glavi malo se plašim punkcije....
Puno sreće svima
Iva sretno! Nemoj se ništa bojati punkcije... Neke boli manje, neke više, ali se da izdržati... Neka bude lijepih js, dobar tulum u labu i za 9 mj mali mirisljavi smotuljci! Sretno!!!!
Bananka, jesi vadila betu danas?
Hej 123beba, vadila sam jucer i beta je nazalost 0.
Mozda cemo u 7.mj.ponovno ili na jesen.
Hvala! Nadam se da bude sve skolski !javim kako je prosla punkcija!
123beba kako ti ?neznam nista za tebe jel ti je uspijelo?pozdrav
Iva777 ne brini sve mi mozemo durati.sretno draga ja sam imala 11js pa proslo vise me bolijo sto nije uspijelo.sretnooo
Miuta821 hvala na podrsci, iako kad sam jucer bila na uvz i vadjenju hormona i pala u nesvjest
Nisam mogla doci sebi sat vremena pa su me prebacili na 1 kat u hitnu na infuziju...
Poslije su mi izvadili krv jedva! Doktorica se zabrinula kako budem punkciju izdrzala...cak je razmatrala opciju da dobijem anesteziju al moram to u drugu zgradu( ako sam dobro shvatila jer inace na vv ne daju anesteziju) al budem nekako! spremna sam al tijelo nekad reagira da ni sama ne razumijem.
Malo cu se vise odmarati sljedeca 2 dana , stisnut zube i zzdrzati :D
Pozdrav cure,tko ima kakvo iskustvo sa klomifenom????? Nekako mi strah da necu uopce imat jajne stanice od njega.....
ljube555 ja sam bila na klomifenu 2x1 i dobili 4 folikula i iz njih 4 jajne stanice i tri blastice.. Al kaze dr. jukic da se to rijetko dogadja.. sljedeci mjesec idemo u stimulirani..
cure drage,
nitko u 21. stoljeću ne bi trebao trpiti bolove pri malom kriurškom zahvatu kakav jest aspiracija jajnih stanica.
zlatni standard pri ovom postupku jest da se omogući odgovarajuća vrsta anestezije/analgezije..
aspirirati folikule bez odgvarajuće analgezije/anestezije i pri tome dopuštati da žene trpe izrazito jake bolove predstavlja nehumano i nestručno postupanje.
znam, žene su spremne trpjeti u nadi da će im to trpljenje omogućiti imanje djeteta, ali trpljenje boli pri aspiraciji ništa neće olakšati put do majčinstva.
tražite i pitajte za anesteziju. ne morate trpjeti bolove.
Posljednje uređivanje od Inesz : 25.05.2015. at 11:36
hej curke!
dragi mi sutra ide ponoviti spermiogram a ja sam naručena kod dr.J. u srijedu. jel bude njegov nalaz gotov za 1 dan?
I nalazi iz Petrove će nam biti gotovi u petak. Jel me bude dr. pustila u postupak jer ih u srijedu još neću imati?
Inesz potpisujem! Ja sam danas bila na punkciji i ucinili su iznimku i dobila sam opcu anesteziju.ne zelim trpit bolove ako to zaista nije neophodno! Svaka cast svima koje su podnujele punkciju bez anestezije, zaista.., ali ja biram bezbolno umjesto bolno.smjesno mi je bio komentar sestara kak budem trudnocu iznijela ak nemogu punkciju?! Kakvr to pak ima veze?! To sto zelim za sebe najbolje ?To je vec moj problem uostalom tudje misljenje( ukoliko nije strucno) me nemoze bas tako izbacit iz takta.zivi bili pa vidjeli...
sad par sati nakon punkcije lezim , odmaram , malo neugodna bol oko jajnika ali nije strasno.
Dobili smo 5 js!
U srijedu kontrola i da vidimo kad ce bit et!
Cure sretno!:D
Draga kawanga
Nama su nalazi spermiograma bili gotovi isti dan.pretpostavljam da ste markere radili u petrovoj?
Ja sam prosli put radila markere u cet i molila da budu gotovi u petak( tad sam imala dog.za ppstupak) i sestra je izasla u susret.tak da preporucam da odes sutra i pitas da ti budu gotovi u srijedu ujutro( cca 7 30 mozes podignut nalaz ne kasnije):D
Nadam se da sam pomogla
Puno hvala Iva!
Budem probala sutra. Nisam bila ziher za nalaz spermiograma jer je na početku ove teme pisalo da se čeka pun kufer...
Jel još tko ide u srijedu na VV?
U srijedu sam gore u 8h na dog.nakon punkcije da vidimo jel nam se oplodilo sta![]()
Bananka baš mi je žao...
Ja čekam još 1 ciklus pa onda po svoje smrzlice.
Iva, meni su rekli da dođem oko 11-12 tak da ćemo se mimoići.... A Ljube mi se onda vidimo! :D
Moram se sloziti s Inesz.
Nije mi jasno kako mogu punkciju raditi zenama na zivo.
Vec sam tri puta prosla taj postupak, ali pod anestezijom i znam da je poslije uzasno bolno, a kamoli za vrijeme same aspiracije.
Mozda nemaju dogovor a anesteziolozima u bolnici, ne zele/ne da im se dolaziti uspavati svaku zenu na desetak minuta jer pacijentica gore bude zaista puno.
Pozdrav draga muita vidim da krečeš 3.6. na pregled možda se sretnemo ja idem 3.6.na drugu betu ako prva 1.6. bude pozitivna.Nadam se da bude iako sam zbunjena od smptoma nula baš ništa čak nisam ni napuhana od utriča ni trbuh n cike neznam dal je to dobar ili loš znak
Bubekica pozdrav.... Ti imas vise iskustva .... Ako nakon klomifena nista ne osjecam jajnike neznaci da necu imate folikula?????
Nemam bas puno iskustva s klomifenom, samo sam ga jednom uzimala, imala sam 3 folikula, ali nismo dobili jajne stanice.
Jesi bila na 1. pregledu? Kad si opet gore? Koji ti je dan ciklusa?
Sutra prvi uzv.... I sutra 9 DC.... Samo neznam po cemu odluci doktor.bilo nas vise 3dc ali netko trebao na prvi uzv 8 dan a ja 9 , to ne kuzim