Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
Eto, i ja sam dobila sve za krenuti sa 1. dc u pripremu za FET. A protokol isti kao što su cure gore već pisale... 7 dana bockanja u kombinaciji sa tabletama...

Inače, moram se malo i požaliti na poprilično neugodno iskustvo sa dr. danas. Naime, kad sam zvala za naručiti se sestre su mi rekle da moram doći 21dc. Kako mi je točno 21. dc padao nap petak a sa posla nikako nisam mogla izaći ja sam pitala sestre jel postoji mogućnost da dođem neki drugi dan, a naravno, da ne fulam postupak... I one me narucile u subotu. No danas kad sam ušla kod dr. nisam uspjela reći niti dobar dan, a ona je na mene sasipala jezikovu juhu da ne poštujem nju kao liječnika, da me može biti sram, da vidi da ja već imam dijete i da kako me nije sram doći subotu... Da nisam li mogla doći u ponedjeljak, da i ona želi ići svojoj djeci, da rade sve dane i tako redom... Kad sam ja i pokušala nešto reći nije mi dala i moram priznati da sam od nje otišla jako razočarana...
Posebno iz razloga što ja obično što god radim razmišljam kako je i drugima, i zato što niti jednom nisam shvatila sestre i dr da ne moram doći 21. dc nego da mogu doći i 24., a uostalom, kao da mene netko pita kako mi je na poslu... U krajnjem slučaju niti meni subota nije omiljen dan za na brdo jer sam morala tražiti nekoga tko će ići sa mnom kako bi mi čuvao curku dok ja odem do dr.

123beba,
žao mi je da ti se ovo dogodilo. Ovo je zbilja neprimjeren način komuniciranja i odnosa prema pacijentici. Ti si došla u vrijeme u koje su te naručile sestre. A to koji je dan, koliko je radno vrijeme doktorice, kakva je organizacija rada bolničkog odjela, koje su osobne želje i potrebe doktrice naspram njenog privatnog života... to se pacijentica ne tiče. Pacijentice zaslužuju i trebaju dobiti stručnu pomoć i pristojnu razinu komunikacije u svako vrijeme-svjedno bila subota, nedjelja, radni dan ili praznik.

Jedna stvar u tvom postu osobito upadau oči. Dr je posebno istaknula činjenicu to da ti već imaš dijete.

Već su cure pisale ovdje da doktorica zna žene sa sekundarnom neplodnošću (žene koje već imaju dijete/djecu) ne uzeti odmah u postupak kad za to ostvare uvjete (svi potrebni nalazi i medicinski preduvjeti za postupak), već im odgađa postupak pod izlikom dade "prednost da ženama koje nemaju djecu".

Sve pacijentice, imale djecu ili neimale djecu, imaju pravo na postupke medicinski potpomognute oplodnje pod jednakim uvjetima.

Jesam li te dobro shvatila da ti je dr odredila protokol da sljedeći ciklus možeš u FET?