-
Vjerujem da je žena pod strašnim pritiskom jer,navodno, uskoro zatvarju MPO odjel na VV-u i zato pokušava utrpat u postupak što više parova!!
Prošlo ljeto dok sam bila u čekaoni s curama sam pričala i komentirala kak sam sama sebi smješna,nakon toliko godina i postupaka na VV-u, ja dođem 3dc . na pregled i (krenuti u postupak) u 7:45 umjesto da sam došla iz 10 .
Zatim negdje iza 12 (čini mi se) dolazim na red na pregled a ona se dere na mene šta si ja umišljm tko sam ja 
. (vjerojatno je čula nešt u prolazu pa si zaključila , tko zna što!!)
Onak krene paljadu, ja zuja o čemu je riječ!! ništ nisam skužila , al me oprala ko zadnjeg majmuna!!
Zatim sam slušala prodiku o markerima ( ni kriva ni dužna), pa o prirodnom postupku i Klomifemima, ( da ja nju ne učim poslu)
Uglavnom bila je nabrijana i nije mi dala da išta objasnim!!
Npr. da imam porilično friške nalaze markera koje je Alebić zaboravi upisati u komp. , al su bili u papirima u dosjeu.
Npr. da je dogovor prirodnjak bez Klomifema jer imam jako teške nuspojave , endometrij mi se jaako stanji i vodeći folikul bude na 8dc preko 21mm i naravno PRAZAN!! ( nekoliko se puta to dogodilo , pametnom tri puta dost)
Niš nije htjela slušat!!!! Ništ!!
Naravno u tom trenutku sam još bila Alebićev pacijent, od jeseni bi logično da idem ponovo k njoj, al eto zarekla se neće se nitko na mene derat i istresat svoje frustracije bez razloga!!
Smješno mi je da sam o ženi do toga dana imala super mišljenje ( i smatrala da mi donosi sreću) jer je započela moj 7. postupak koji je bio i dobitan!!
Valjda je moralo sve tak završiti!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma