Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
pa ja sam dobila sve za krenuti u FET 1 dc... Ne znam kakvo bi bilo stanje da moramo sve od početka...
Ma na kraju sam samo ljuta na samu sebe što sam dopustila da me tako šokira da ja ništa ne kažem... u biti je šok bio zato što mi je prvi put kad sam bila kod nje bila totalno draga...
ma ljudi moji, tko mene pita kako mi je na poslu... a i to što imam jedno dijete ne znači da je želja za drugim manja! Naravno da je psihički lakše, ali tko je dr da procijenjuje kad tko ima pravo na postupak!
Cure moje, moram priznati da sam sad uplašena... Ja kad sam bila prvi put, stvano sam bila zadovoljna kako je dr sa mnom postupila, bila je ljubazna i pristupačna... No, sada me je strah. Razmišljam da li je sve upisala i što me je sve pitala, mislim da me nije ni pitala za nalaz hepatitisa...a to imam, da ne bi sada i na mene vikala što nisam rekla da imam nalaz. I kada se, navodno, ukida mpo na Vuku? Ja sam prije nego sam bila na prvom pregledu čula za dr da nije baš neka ljubaznost, da je dosta ''tvrda'' ali sa mnom je bila ok, zaista. Sada kada čujem neka vaša iskustva, strah me je kako će to nastaviti da se odvija. Ipak, putujem do Zg 3 sata, ionako budem od puta napeta i svega što me čeka i onda još da dr bude takva ja bih poludila...