Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jako mi je zao zbog losih iskustava suborki...
    nadam se da su se neke ohrabrile i upisale u "knjigu zalbe" koju "reklamiraju" na vratima sestara - iako ako se dobro sjecam pise da se tamo upisuju pohvale...

osobno s ekipom gore imam samo lijepa iskustva, ali za ovako nesto ne bih ostala duzna.

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Curke jel bi mogao netko možda pitati o tom ukidanju?
    Ja sam danas zvala, reko možda uspijemo obaviti makar konzultacije ovaj mjesec, ali ništa od toga, moram čekati kraj kolovoza kad se doktorica vrati i onda tek zvati, baš me to danas ubilo u pojam.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Tinka_31 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke jel bi mogao netko možda pitati o tom ukidanju?
    Ja sam danas zvala, reko možda uspijemo obaviti makar konzultacije ovaj mjesec, ali ništa od toga, moram čekati kraj kolovoza kad se doktorica vrati i onda tek zvati, baš me to danas ubilo u pojam.
    zašto te nisu mogle naručiti za 7.mjesec? meni su rekli da dodjem 3 dc za vađenje hormona i pregled, a ako dr nije tamo tko će me pregledati?!

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

A ne znam. Ja nisam ni očekivala da idem u postupak sada nego samo da obavimo razgovor sa dr-icom i da vidim hoćemo li ići na IVF uopće, (budući su nas sa Petrove vratili kući da probamo još nekoliko inseminacija), ali sestra mi je rekla da doktorica ide na godišnji i da me nema gdje sada ubaciti

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

A ne znam. Ja nisam ni očekivala da idem u postupak sada nego samo da obavimo razgovor sa dr-icom i da vidim hoćemo li ići na IVF uopće, (budući su nas sa Petrove vratili kući da probamo još nekoliko inseminacija), ali sestra mi je rekla da doktorica ide na godišnji i da me nema gdje sada ubaciti
    Mislim ti ako si naručena vjerojatno će te ona i pregledati

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    jako mi je zao zbog losih iskustava suborki...
    nadam se da su se neke ohrabrile i upisale u "knjigu zalbe" koju "reklamiraju" na vratima sestara - iako ako se dobro sjecam pise da se tamo upisuju pohvale...

osobno s ekipom gore imam samo lijepa iskustva, ali za ovako nesto ne bih ostala duzna.
    takoder imam jako lijepo iskustvo sa doktoricom.... sve samo naj naj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •