Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Zdravka i ljube sretno ,neka bude uspjesan.

Cure ,jel koja od vas koristi heparin u postupku ?
    Ja sutra moram na komisiju i tako sam tuzna zbog toga, jer su velike sanse da me odbiju bez obzira na moju amnezu.
    Naravno da cu si ih sama kupovati ,ali zar to nije zalosno.Mislim placas zdravstveno,dopunsko i onda jos molis za lijek koji ti je potreban.
    Imam preporuku od 3 doktora,phd nalaz u kojem pise da sam izgubila bebu zbog ugruska i beba se se nije razvijalo...sta vise hoce ??
    Imam trombofiliju,hashimoto i lupus,di ces gore.Valjda sam im preskupa.
    Sve sam sredila sa bolnicom i samo sam trebala uputnicu donjet da naruce,ne.. valjda u Zg vrijede drugacija pravila.
    Moja seka ga je dobila bez ikakvih problema,od soc.gina uputnica i u bolnici ga dizala, i to jos clexan 40 ml koji je duplo skuplji od fragmina.

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Mimi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Zdravka i ljube sretno ,neka bude uspjesan.

Cure ,jel koja od vas koristi heparin u postupku ?
    Ja sutra moram na komisiju i tako sam tuzna zbog toga, jer su velike sanse da me odbiju bez obzira na moju amnezu.
    Naravno da cu si ih sama kupovati ,ali zar to nije zalosno.Mislim placas zdravstveno,dopunsko i onda jos molis za lijek koji ti je potreban.
    Imam preporuku od 3 doktora,phd nalaz u kojem pise da sam izgubila bebu zbog ugruska i beba se se nije razvijalo...sta vise hoce ??
    Imam trombofiliju,hashimoto i lupus,di ces gore.Valjda sam im preskupa.
    Sve sam sredila sa bolnicom i samo sam trebala uputnicu donjet da naruce,ne.. valjda u Zg vrijede drugacija pravila.
    Moja seka ga je dobila bez ikakvih problema,od soc.gina uputnica i u bolnici ga dizala, i to jos clexan 40 ml koji je duplo skuplji od fragmina.
    ako si tek u postupku morat ćeš si kupovat heparin,jer ga odobravaju tek nakon što si trudna....ja koristim clexane koji sam u postupku morala kupovat i tek nakon potvrđene trudnoće sam ga dobila preko hzzo....zašto misliš da će te odbit

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •