Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mimi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci sad ti kasni nekih 5 dana,mozda si trudna ? Jesi radila test ?
    To bi bilo stvarno divno.Ja isto jos nisam osla na VV radit inzulin,spermio itd.MM jos nije dobio dopunsko tj.karticu.
    Valjda cemo stici dok ne odu na godisnji...ako ne,nema veze mogu u 8 mj.to napravit kada se vrate, sestra mi rekla da kad se udjes u sistem nalazi budu gotovi isti dan.
    Ja se ne moram narucivati,rekla da samo dodjem i njoj donesem uputnicu.
    Mimi,ali netreba ti dopunsko za te pretrage. Ti dobiješ uputnicu sa šifrom ženke neplodnosti a TM sa šifrom muške neplodnosti i na temelju toga ste oslobođeni plačanja ičega.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj MB21 prvotno napisa Vidi poruku
    A jel ti rekla kada da dođeš, ujutro odmah jel? da ne bi poslije bilo zabune.
    Ma da, to bi bilo.... ne smijem ni misliti. čekat ću još do kraja tjedna pa ću vidjeti. A nije mi prvi put da kasni, pa..
    Da od 8h ujutro mi je rekla da dodjem jer nije oviso o DC ...obavezno javi razvoj situacije

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Mimi,ali netreba ti dopunsko za te pretrage. Ti dobiješ uputnicu sa šifrom ženke neplodnosti a TM sa šifrom muške neplodnosti i na temelju toga ste oslobođeni plačanja ičega.
    Za svaki sl.sam ju izvadila jer tipa kariogram kosta bez dopunskog 800 kn ...najvise zbog toga sam izvadila.Na uputnicama nam pise A3 sifra je 49 tamo gore u kucicu za oslobadjanje i sifra dijagnoze N46 kod mm,a mene isto 49 gore,a dijagnoza N97.9. Znam da ja nista ne placam sigurno,a i imam dopunsko.

Ima kakvih novosti sa brda ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •