Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, kakva je situacija na VV što se tiče čekanja - kad se obavljaju folikulometrije, čeka li se dugo? Općenito čekanje za (polu)stimulirani postupak i sl?
    Pozz,ja nisam dugo cekala prije negoli sam isla na prvi pregled napravila sam hormone,briseve i papu .Narucila se prvi DC na pregled i isla 10DC,odmah dogovorili postupak za 9 mj.( vjerovatno bi bilo i prije da ne idu na godisnji )Nesto sitno pretraga moram izvadit u medjuvremenu i to je to.Za prvi pregled sam cekala oko 2-3 sata,to se ceka dosta ali dojes iza 11h pa krace cekas.

Citiraj MB21 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da i ja javim svoju situaciju. Dok sam cekala m da se narucim za vadjenje hormona m je kasnila i ja napravim test- cudo, pozitivan. Narucim se za srijedu kod dr da mi potvrdi trudnocu i jutros prokrvarim, dosta. Beta tek 289.1 ali gv se malo vidi. Posto se prije bete od 1000 ona u pravilz ne vidi, vjerovatno je beta i bila veca i pocela je padati. Trenutno pijem duphastone i cekam srijedu da ponovim betu pa cemo vidjeti. Strah me.
    Namirisala sam te jos davno ,sjecas se da sam ti bila rekla da radis test.Sve sta ti u ovom trenutku mogu reci da se opustis i da ne mislis na lose.Ne mozes utjecati na razvoj dogadanja,zato miruj.Jedna beta ne znaci nista,osim da si trudna..tek nakon tri vadjenja se moze reci otprilike dali trudnova ide u dobrom smjeru.

Citiraj MB21 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala od srca bubekica. Molim sve cure sa slcnim iskustvima, tj niskom betom da kazu sta da ocekujem. Vec sam imala jedan spontani prije 8 godina, od tada ovo je prvi put da se nesto dogadja, i opet ovako...
    Draga,svaka trudnoca je zasebna imala sam ih sa betom 1000 na dan ocekivane i sa 50,sve ovisi kada je bila implatacija,prvo se dupla svakih 48 sati..onda 72.Razmisljaj pozitivno i sve ce biti uredu

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Mimi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz,ja nisam dugo cekala prije negoli sam isla na prvi pregled napravila sam hormone,briseve i papu .Narucila se prvi DC na pregled i isla 10DC,odmah dogovorili postupak za 9 mj.( vjerovatno bi bilo i prije da ne idu na godisnji )Nesto sitno pretraga moram izvadit u medjuvremenu i to je to.Za prvi pregled sam cekala oko 2-3 sata,to se ceka dosta ali dojes iza 11h pa krace cekas.

Namirisala sam te jos davno ,sjecas se da sam ti bila rekla da radis test.Sve sta ti u ovom trenutku mogu reci da se opustis i da ne mislis na lose.Ne mozes utjecati na razvoj dogadanja,zato miruj.Jedna beta ne znaci nista,osim da si trudna..tek nakon tri vadjenja se moze reci otprilike dali trudnova ide u dobrom smjeru.

Draga,svaka trudnoca je zasebna imala sam ih sa betom 1000 na dan ocekivane i sa 50,sve ovisi kada je bila implatacija,prvo se dupla svakih 48 sati..onda 72.Razmisljaj pozitivno i sve ce biti uredu
    Jesi mimi. Naravno da me strah ali pokusavam misliti pozitivno. Malo sam skepticna i zbog bete i gv i krvarenja... Nista mi ne ide u prilog. Toliko sam ovo cekala i sad...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •