Citiraj MB21 prvotno napisa Vidi poruku
Mimi da li su ti ikada rekli koji je uzrok spontanih? Zasto ne mozes zadrzati trudnocu? Meni je ovo drugi spontani, brinem se da je u meni negdje problem.
Iskreno ni oni samo nemaju pojma zasto se to dogadja,svako ima svoje misljenje.Moj imunitet je jako los,imam hashimoto,lupus i trombofiliju.Sve ovo utjece na trudnocu i njen pravilan razvoj.Do sada nikad nisam dobila terapiju za to,a dr.Jukic smatra da je neophodna u mo slucaju tako da cu za sve dobit terapiju u ovom postupku i nadat se najboljem.Nemoj sebe kriviti za nista.Napravi sve moguce pretrage i znati ces nesto vise.Meni su dok nisam imala 5 ,stalno govorili "prirodna selekcija".

Citiraj tajcigb prvotno napisa Vidi poruku
Pozzz svima!
Evo i mene ponovno nakon više od 2 godine... 2/2013 prvi pokušaj ICSI kod dr Alebića...
Sada planiramo u drugi pokušaj.
Znači, trebamo friške nalaze pape, briseva, test sida i hepatitis. A suprug radi spermiogram kada i ja budem hormone, je li tako? pa onda slijedeći mj tek u postupak? Sve se zaboravilo od prošlog puta...
Tako je sve to teba biti frisko i onad zoves 1 dc za dogvor oko pregleda,ako je sve ok i nije guzva odma ides u postupak.Tako je sad meni bilo,ali ima iskusnijih cura koje ce te mozda bolje uputiti.Sretno !!