Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
Kawanga,
znaš li kakvi su ti nalazi? Kolika je zaliha jajnih stanica (AMH), koliki je FSH, je li ti dr gledala antralne folikule?

U situaciji u kojoj se nalaziš, najvažnije je brzo djelovati. Ova godina koliko si na VV, a niti jedan postupak nije obavljen, predstavlja ogroman izgubljeni period tvog fertilnog doba.

Kakvu stimulaciju dr predviđa, kad bi išla u postupak? Je li ti štitnjača pod kontrolom?
ja te nalaze niš ne kužim tak da jedino znam ono kaj mi je dr. objasnila.
ovak je nalaz: FT 4,2 , ATG-CENTAU <15,0 , ATPO-CENTA 803 ,AMH_ACCESS 2,8, LH 10,3 (Faze MC sredina folik.faze 2,1-10,9 Sredina MC 19,2 - 103 Sredina luteal.faze 1,2 - 12,9 Postmenopauza 10,9 - 58,6) FSH 15,5 (Faze MC sredina folik.faze 3,9-8,8 Sredina MC 4,5 - 22,5 Sredina luteal.faze 1,8 - 5,1 Postmenopauza 16,7 - 114), T 1,5, E2 402, PRL 287, DHEAS 4,8, (S) SHBG 130,9, FAI 1,1.
TSH nisam napisala jer je tad bio loš al idem na kontrole u Vinogradsku pa su mi tam to sredili.
Dr. je rekla da idemo na IVF uz klomifen al da me neće nafilati sa hormonima da mi to ne naruši i ovako lošu sliku hormona.
To gubljenje vremena i mene izluđuje. Oni kažu pa to je slijedeći mjesec a svaki slijedeči mi nešto nađu što treba izregulirati. Zar me nije mogla još prije par mjeseci staviti na Dufaston pa bi do sad bila bez cista i spremna za postupak.
Još me danas pita kao jel sam radila PAPU jer mi je zadnji nalaz od 10 mj.....prije će mi nalazi zastariti nego što me pošalju na postupak. E, sad sa več i ljuta!