Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kawanga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

hvala Žuži!
    našla sam za Macu da piše da nije preporučljiva za osobe koje imaju problema sa štitnjačom, tak da sam odustala od toga.
    izjava dr. na nuklearnoj je bila da svima u hiperu radije preporuča jod prije nego se ide na operaciju....ma ne znam, uglavnom imam osjećaj da svi ti endokrinolozi rade ko na traci i da su me spačkali.
    još ću si probati pomoći sa nekim medom (da očisti ciste) jer je mom dragom med sa orašatim voćem dosta pomogao za spermiogram.
    uglavnom ne odustajem jer još nisam niti posteno krenula!

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Citiraj kawanga prvotno napisa Vidi poruku
    hvala Žuži!
    našla sam za Macu da piše da nije preporučljiva za osobe koje imaju problema sa štitnjačom, tak da sam odustala od toga.
    izjava dr. na nuklearnoj je bila da svima u hiperu radije preporuča jod prije nego se ide na operaciju....ma ne znam, uglavnom imam osjećaj da svi ti endokrinolozi rade ko na traci i da su me spačkali.
    još ću si probati pomoći sa nekim medom (da očisti ciste) jer je mom dragom med sa orašatim voćem dosta pomogao za spermiogram.
    uglavnom ne odustajem jer još nisam niti posteno krenula!
    kawanga, sad si me totalno isprepadala... ja sam nova i imaću 39 za par mjeseci i NIKAD još nisam nigdje ni bila vezano za MPO...

Dakle ženske pozdrav, nova sam i spremam se sljedeći tjedan na VV (vidim na HZZO listi da se najmanje čeka)
    čitam vas već neko vrijeme, ali nisam uspjela iščitati - kojeg dr tamo predlažete (ako se uopće može birati)???

i jel treba MM isto uputnicu ako ide samnom ili je dovoljna moja?

hvala na pomoći, nadam se da ću se brzo ufurati...

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj drzimfige prvotno napisa Vidi poruku
    kawanga, sad si me totalno isprepadala... ja sam nova i imaću 39 za par mjeseci i NIKAD još nisam nigdje ni bila vezano za MPO...

Dakle ženske pozdrav, nova sam i spremam se sljedeći tjedan na VV (vidim na HZZO listi da se najmanje čeka)
    čitam vas već neko vrijeme, ali nisam uspjela iščitati - kojeg dr tamo predlažete (ako se uopće može birati)???

i jel treba MM isto uputnicu ako ide samnom ili je dovoljna moja?

hvala na pomoći, nadam se da ću se brzo ufurati...
    drzimfige, dobrodošla! I ja sam započela s 38 i uz pomoć divnih ljudi ovdje brzo se ufurala, s tom razlikom što je VV očito tad bio u puno boljem stanju. Kao što možeš vidjeti iz mog prethodnog posta, ne znam što bih ti odgovorila glede preporuke liječnika.
    Ako me pamćenje dobro služi, za prvi spermiogram TM treba imati uputnicu, jedino kad uđete u postupak sve će biti na tvoju.
    Tebi i TM želim puno sreće na početku vašeg MPO puta i da nam se što prije preseliš na pdf Trudnoća!

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

drzimfige uz tvoju uputnicu treba i suprug imati uputnicu za spermiogram,a kad kreneš u postupak d1 uputnica će ti biti za sve,prvi dan ciklusa nazovi gore da se naručiš pa će ti sestra sve objasniti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •