Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Na brdu je očito neki opaki kuršlus i, kao što Šiškica kaže, čovjek stječe dojam da je namjerno jer nekome odgovara da se to tamo ugasi. Jer nije normalno da glavnog (jedinog?) liječnika s jednog takvog odjela vuku da pokrpa rupe negdje drugdje.
    Kakva je sad uopće gore situacija? Jel osim doktorice radi još netko? Što je sa svima onima koji su uskakali nakon što je A. otišao (Podgajski, ona neka doktorica na f)? Trebala bih se javiti za dogovor i uopće ne znam što očekivati i kako se postaviti.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Slazem se da se nesto opako sprema na brdu,zasto malo malo nema doktorice niko nece da kaze.Pitala sam sestru kako da znam kad je gore i zasto je nema,klimnula je glavom irekla zovite dan ranije.Nije u Merkuru i to sam isla provjeriti prosli tj.u cetvrtak ,mozda prelazi prprivatno.Kako god bilo uzasno mi je zao vaa koje cekate na postupak i zahvaljujem Bogu svaki dan sta me postedio stresa kroz koji sad prolazite.Puno srece vam svima od srce zelim inadam se da ce doktorica biti ovaj tjedan na svom radnom mjestu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •