Citiraj cvijetic555 prvotno napisa Vidi poruku
žužy, ja sam isto kod Dr Podgajskog. Okolnosti su takve da sam samo jednom s njim razgovarala, na prvom pregledu. Cinio mi se ok, mozes li mi ti reci nesta vise kakvo je tvoje iskustvo s njim?
Da,to je jedini problem..da ga nema stalno gore več dolazi na ispomoć kada može. U postupku mi je tako bio na jednoj fm i na punkciji,pisala sam tu o tome.
Ali mene se dojmil na prvom razgovoru i pregledu dva ciklusa prije postupka.
Nakon svih neuspješnih postupka,počela sam tražiti doktora koji ima pozitivnih preporuka i dobrih iskustva u vezi dijagnostičke laparoskopije. I tako sam došla do njega i več zvala da dođem k njemu na Merkur a onda sam tu pročitala da dolazi povremeno na vuk.
I potrefilo se da sam ga ulovila i na tom razgovoru smo odmah riješili neke stvari...prvo,pokazala sam mu sliku od hsg-a iz 11. god. I odmah je rekao ajde prvo da pogledam na uzv. Ispalo je da imam srcoliku,lagano sedlastu maternicu sa septumom,koji mi do sad nitko nije spominjao. I predložio histeroskopiju i laparoskopiju koje smo obavili iduči ciklus. Odstranil mi je septum,izvadio mali miom i laparo. provijerio prohodnost jajovoda. Uz to mi je malo 'pošišao' endometrij za bolju implantaciju u planiranom postupku iduči ciklus. Pošto je lpsc bila dijagnostička,dva tj. nakon sam počela sa simulacijom i punkciju imala ravno mjesec posle op.
Mene se dojmilo to kaj je on mene saslušao,45 minuta smo razgovarali,pretresli cijelu povijest bolesti...nije ignorirao naše postupke u Petrovoj kao A i time je samo dodatno vidio moju reakciju na neku drugu stimulaciju.. I najbitnije,dao neko novo viđenje našem problemu.
Zato uvijek velim svakome,potražite drugo mišljenje.. druge oči su jako bitne. Vide možda ono što prve ne vide. Pogotovo u slučaju kad se postupci redaju jedan za drugim bez uspjeha, nekih promjena i najgore od svega...bez interesa za čeprkanjem mogučeg problema. 4 stimulirana se jako brzo izredaju...a privatno nije svima opcija.