Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, sretno!!!!!!!!!!
    Imam pitanje, moram na HSG pregled, doktorica želi imati još taj nalaz prije postupka...pa me zanima ako koja od vas ima iskustva s time da mi da neke korisne inf da znam što me čeka?? Tnx!! Radim to u općoj bolinici u svom gradu, a moj soc.ginić je užasno drzak i ništa ga ne želim pitati...zapravo planiram ga i promijenit, samo stalno su u djiru nekakve uputnice, nalazi, pa nikako...
    Ova je pretraga dosta neugodna i pomalo bolna ako su ti jajovodi začepljeni. Ali nije ništa što se preživjeti ne može.
    Meni je lijevi jajovod izvijugan i začepljen pa sam sve zvijezde vidjela dok je kontrast pokušavao proći. Desni je prohodan i tu nisam ništa osjetila. Na kraju maternicu napuni tim kontrastom pa je neugodan osjećaj.
    Sve traje relativno kratko (ja sam radila kontrastom uz ultrazvuk), nema krvarenja, ne trebaš ležati.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Ova je pretraga dosta neugodna i pomalo bolna ako su ti jajovodi začepljeni. Ali nije ništa što se preživjeti ne može.
    Meni je lijevi jajovod izvijugan i začepljen pa sam sve zvijezde vidjela dok je kontrast pokušavao proći. Desni je prohodan i tu nisam ništa osjetila. Na kraju maternicu napuni tim kontrastom pa je neugodan osjećaj.
    Sve traje relativno kratko (ja sam radila kontrastom uz ultrazvuk), nema krvarenja, ne trebaš ležati.
    Hvala na inf!!! Meni su rekli kad sam se naručivala da cu morati jedno šest sati lezati u bolnici...

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na inf!!! Meni su rekli kad sam se naručivala da cu morati jedno šest sati lezati u bolnici...
    LemonK ovisi ti jel pretragu radis ultrazvucno ili rentgenski.. Ja sam isla na rentgen i lezala sam cijelo popodne, tek su me navecer pustili doma..
    Nadam se da ces to sto prije obaviti i sto bezbolnije

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    LemonK ovisi ti jel pretragu radis ultrazvucno ili rentgenski.. Ja sam isla na rentgen i lezala sam cijelo popodne, tek su me navecer pustili doma..
    Nadam se da ces to sto prije obaviti i sto bezbolnije
    hvala curke, ali same komplikacije.....na kraju mi ginekolog nije napravio medju brisevima za klamidiju i sad moram opet radit bris i čekati novi ciklus za hsg...ma luda sam više...danas sam popi..... i promjenila ginekologa....mislim da ove godine ništa od postupka.... stalno nešto i čekaj novi ciklus i nikad gotovo....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •