Bokic cure,dala sam si truda da procitam sve vase postove,i moram vam priznati da mi vec glava puca od informacija..naime,mi smo nakon 3 godine pokusavanja odlucili krenuti na pretrage..mm ima dijagnozu oligoasthenozoosp..odradili smo hrpu pretraga sto se tice njega i danas napokon dobili od dr. Perosa uputu da krenemo u mpo.jedino sto mi je rekao da cemo morati na icsi,da je nalaz takav da nema govora o drugome.rekao je da 1dc zovem da se narucimo na konzultacije.ja sam obavila papu,briseve,jetrene probe,masnoce,guk,hormone.vidim da mi hormone nece priznati..zanima me samo jesam li dobro pohvatala,kada dodem na prvi pregled uputit ce me kod njih izvaditi hormone,napraviti markere,krvnu grupu i nakon toga ako bude sve ok mozemo u postupak vec iduci ciklus?
Pretpostavljam da mm nece morati nista s obzirom da imamo potpunu obradu dr. Perosa.
I jos me zanima jedna stvar.inace sam krupna..koliko mora biti kilaza da bi nas uzeli u obzir za mpo?

Drzim vam fige od srca da sto prije ostvarite svoje snove,jer i sama vec ludim od svega i ne mogu vam opisati koliko s danas bila sretna kada smo dobili zeleno svjetlo za mpo jer i sama sam znala da prirodnim putem nemam bas velike nade.