Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Drage moje,prvi puta sam ovdje,iza sebe imam inseminaciju neuspjesnu,imala sam dvije laparoskopske op drilling jajnika,inace imam PCOS,sa suprugom je sve ok,e sada ovako,imala sam punkciju 24.11.2015 dobila sam 5 jajnih stanica,od kojih su se dvije oplodile i kazu da su dosta dobre,ET sam imala 26.11.2015,vracena su mi dva embrija,5,6 i danas 7.11.2015 sam radila testove na trudnocu koji su bili pozitivni,sad me je strah da su krivo pokazali ili nesto,dali netko ima iskustva sa tim,ovo mi je prvi IVF.

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj tina1993 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,prvi puta sam ovdje,iza sebe imam inseminaciju neuspjesnu,imala sam dvije laparoskopske op drilling jajnika,inace imam PCOS,sa suprugom je sve ok,e sada ovako,imala sam punkciju 24.11.2015 dobila sam 5 jajnih stanica,od kojih su se dvije oplodile i kazu da su dosta dobre,ET sam imala 26.11.2015,vracena su mi dva embrija,5,6 i danas 7.11.2015 sam radila testove na trudnocu koji su bili pozitivni,sad me je strah da su krivo pokazali ili nesto,dali netko ima iskustva sa tim,ovo mi je prvi IVF.
    draga čestitam to je to ... za veliku betu

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

hvala draga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •