Danas bila na fet blastica beta u 16.
Drage moje,prvi puta sam ovdje,iza sebe imam inseminaciju neuspjesnu,imala sam dvije laparoskopske op drilling jajnika,inace imam PCOS,sa suprugom je sve ok,e sada ovako,imala sam punkciju 24.11.2015 dobila sam 5 jajnih stanica,od kojih su se dvije oplodile i kazu da su dosta dobre,ET sam imala 26.11.2015,vracena su mi dva embrija,5,6 i danas 7.11.2015 sam radila testove na trudnocu koji su bili pozitivni,sad me je strah da su krivo pokazali ili nesto,dali netko ima iskustva sa tim,ovo mi je prvi IVF.
Drage moje,prvi puta sam ovdje,iza sebe imam inseminaciju neuspjesnu,imala sam dvije laparoskopske op drilling jajnika,inace imam PCOS,sa suprugom je sve ok,e sada ovako,imala sam punkciju 24.11.2015 dobila sam 5 jajnih stanica,od kojih su se dvije oplodile i kazu da su dosta dobre,ET sam imala 26.11.2015,vracena su mi dva embrija,5,6 i danas 7.11.2015 sam radila testove na trudnocu koji su bili pozitivni,sad me je strah da su krivo pokazali ili nesto,dali netko ima iskustva sa tim,ovo mi je prvi IVF.
Zna li mozda koja od vas do kojeg datuma primaju na vv pacijentice koje su predviđene za postupak u 12 mj? Mislim na onaj dolazak 2 ili 3 dc. S obzirom da se blize blagdani pa i neradni dani. Uopce neznam kak to funkicionira. Naime meni m malo kasni, ocito je nervoza napravila svoje i sad se brinem da cu i 12. mj izgubiti i morati cekati 1.
Jucer sam dobila info na tel da do 8.12 su primali za postupak u 12mj. Mogu primiti za postupak samo ako ce sigurno zavrsiti postupak prije praznika.tj prije Bozica Tako je rekla dr na dogovoru u 11mj. Ako sam dobro zapamtila dr i sestre se sa godisnjeg vracaju 11.1. Nazovi jos vv pa provjeri.
Test je jutros rekao + a ja naravno sva u cudu pa ne vjerujem i cekam betu![]()
Moj test 11dnt- nisam ujutro radila ali ipak mislim da nista ni ovaj put
Miuta žao mi je...
Ja idem sutra gore potvrditi negativnu betu i vidjeti što dalje. Zna li tko koliko dugo se nakon stimulacije mora napraviti pauze za iduću stimulaciju?
Moja teta beta je 638!!!! Ja nevjerujem!!!! Na koji broj zovem dr Jukic?
Tajcigb čestitam!!!!! Vjerujem da si uspjela dobiti dr. Neka se u četvrtak lijepo podupla!
Ja sam sa dr. dogovorila jedan prirodnjak u veljači... Na kraju onda nisam niti pitala koliko bi se moralo čekati na iduću stimulaciju.
Beta je sada 1472, tako da je to toprvi uzv cu obaviti kod svog gin zbog g.o. Sretno svima!
Cure jel zna koja od vas kad počinju raditi opet na VV? Trebali bi u postupak ali trebam dobiti m oko 7.1. pa se bojim da će biti prekasno ako se vraćaju tek 11.1.![]()
11.01. pocinju. Provjereno
Mm su rekli prosli tj. da počinju sad ovaj tj. Ne znam ja ionako sutra idem tam pa cu znat iz prve ruke
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=Petticoat;2838117]Mm su rekli prosli tj. da počinju sad ovaj tj. Ne znam ja ionako sutra idem tam pa cu znat iz prve ruke
Joj super, ajde mi molim te javi, vec su mi sve lađe potonule jer sam mislila da gubim i ovaj mjesec..
Petticoat radi li vv onda od jucer ili od 11.01.? Bila sam kod svog gin i na uzv je vidio cisticnu tvorbu 76x66mm za koju ne zna je li na jajniku ili jajovodu i hitno mi treba misljenje moje dr s vv.
Doktorica se vraca tek 11. , sestra je tamo tako da mislim da cu vas razočarat. Ja sam obavila kaj sam trebala hormoni i naručila se za HSG u petak
Meni su rekli da tek iduci tjedan mogu nesto vise, mislim da nema nikog ali najbolje nazovi sestru kada dobis, sve joj reci sta si dog. s doktoricom i ona ce ti rec jel mozes sta
Petticoat kako ti je bilo na hsg-u? Ja sam isto bilo danas...trajalo kratko,ali boljelo me užasno!!!! Jedva sam izdržala...nalazi su ok, tako da ne znam zašto me tak jako boljelo, obično boli ako nije prohodno...
Tweety jesi dobila? Jesi zvala sestre, hoćeš uspijet ovaj mj?
Bolilo je dosta kad su stavljali kateter i vozili s njim do podruma, ubrizgavanje bas nista nije bolilo. A taj kateter dok su stavljali je onak pritisak veliki ko jaka menstrualna bol, tjeralo me na povraćanje , dr. je mislio da cu se srušit ali očekivala sam jaču bol. Izdrži se sve kad znas za sta je, i meni je prohodno sve
Konacno ovaj mj krecemo u postupak. U pon bi trebala dobit m i treci dc ici na brdo. Imam pitanje. Zadnji puta kad sam bila tamo vidjela sam kod dr na stolu za preglede na papirnatom ubrusu krv. E sad, interesira me da li se obavlja pregled prije postupka, a za vrijeme menstruacije?
Zvala sam i sestra mi je rekla da nis ovaj mjesec.. Pa sam bila ocajna i nazvala Podgajskog i kaze on meni u cetvrtak da nek dodem danas.. Primio me, prvi put da sam dosla gore da nema zive duse, bila neka zena prije mene i ja.. Doktor ultra ljubazan, pregledao me i dobila sam klomifene, ovaj put 3x1 jer sam u proslom postupku sa 2x1 dobila samo jedan folikul i nije bilo uspjesno.. U petak prva fm ali to ce mi bit 9.dc pa si sve racunam da ce me vjerojatno gledat i u subotu i onda stoperica i pretpostavljam ak sve bude u redu da bih mogla onaj tam pon na aih..![]()
Cure jel normalno krvarenje nakon HSG-a , danas vec treci dan
Petticoat,normalno je..neke žene opče ne krvare dok neke eto znaju. I ja sam dva dana mislim...samo pazi da nemaš temperaturu i jače bolove.
Tweety super, baš mi je drago da ćeš uspijet ovaj mjesec... Sad ja čekam sljedeću mengu i onda isto zovem...inače ja treći dan curim ko iz kabla...a ako ti treći dan pada za vikend koji onda može doci?
Petticoat ja sam krvarila samo taj dan, u petak
Ne boli nis, nemam temp. prvi dan sam onak malo u tragu, drugi isto i danas nesto jače.
LemonK kako mislis pila?
Vodu jesamNakon HSG su mi dali antibiotike
Petticoat, ja sam krvarila 4 dana, slabo ali sam krvarila. Sve je to normalno.![]()
Krivo sam se izrazila, mislila sam da na lijekove....ja nisam dobila apsolutno ništa ni prije ni poslije pa mi je možda zato sve to bilo tak jako bolno... jel krvaris jos? ja sam se bacila na posao jučer, tj dajem sansu jos jednom prirodnoj metodipošto kažu da ti to sve pročisti...mada ne očekujem nikakva čuda....
poštovane suborke....
nije me bilo dugo na forumu, tj od 08/2015, nakon spontanog... sada sam spremna za nove pobjede pa bih molila da mi kažete da li se nešto promijenilo, i kakva je situacija na vv?
kolike su gužve, da li osim dr Jukić ima još koji dr da je tamo redovno? Za sve koje su me zaboravile, ja sam počela kod dr Jukić, samo bila na konzultacijama i pp nakon čeka sam spontano zatrudnila i odmah pobacila u 6tj.... Jel ima što novoga gore? isto se zove 8 dc?