Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Tweety jesi dobila? Jesi zvala sestre, hoćeš uspijet ovaj mj?

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    Tweety jesi dobila? Jesi zvala sestre, hoćeš uspijet ovaj mj?
    Zvala sam i sestra mi je rekla da nis ovaj mjesec.. Pa sam bila ocajna i nazvala Podgajskog i kaze on meni u cetvrtak da nek dodem danas.. Primio me, prvi put da sam dosla gore da nema zive duse, bila neka zena prije mene i ja.. Doktor ultra ljubazan, pregledao me i dobila sam klomifene, ovaj put 3x1 jer sam u proslom postupku sa 2x1 dobila samo jedan folikul i nije bilo uspjesno.. U petak prva fm ali to ce mi bit 9.dc pa si sve racunam da ce me vjerojatno gledat i u subotu i onda stoperica i pretpostavljam ak sve bude u redu da bih mogla onaj tam pon na aih..

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    Zvala sam i sestra mi je rekla da nis ovaj mjesec.. Pa sam bila ocajna i nazvala Podgajskog i kaze on meni u cetvrtak da nek dodem danas.. Primio me, prvi put da sam dosla gore da nema zive duse, bila neka zena prije mene i ja.. Doktor ultra ljubazan, pregledao me i dobila sam klomifene, ovaj put 3x1 jer sam u proslom postupku sa 2x1 dobila samo jedan folikul i nije bilo uspjesno.. U petak prva fm ali to ce mi bit 9.dc pa si sve racunam da ce me vjerojatno gledat i u subotu i onda stoperica i pretpostavljam ak sve bude u redu da bih mogla onaj tam pon na aih..
    eto ipak ima nade. Na koji br. si dobila Podgajskog?

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Tweety super, baš mi je drago da ćeš uspijet ovaj mjesec... Sad ja čekam sljedeću mengu i onda isto zovem...inače ja treći dan curim ko iz kabla...a ako ti treći dan pada za vikend koji onda može doci?
    Petticoat ja sam krvarila samo taj dan, u petak

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    Tweety super, baš mi je drago da ćeš uspijet ovaj mjesec... Sad ja čekam sljedeću mengu i onda isto zovem...inače ja treći dan curim ko iz kabla...a ako ti treći dan pada za vikend koji onda može doci?
    Petticoat ja sam krvarila samo taj dan, u petak
    Mozes doci u subotu, bitno je samo da ne dodes poslije 3.dana jer ti je onda kasno za stimulaciju.. Sretno!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj cvijetic555 prvotno napisa Vidi poruku
    eto ipak ima nade. Na koji br. si dobila Podgajskog?
    Nasla na netu broj poliklinike njegove, ali navodno mijenja adresu pa valjda i broj..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •