Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

poštovane suborke....
    nije me bilo dugo na forumu, tj od 08/2015, nakon spontanog... sada sam spremna za nove pobjede pa bih molila da mi kažete da li se nešto promijenilo, i kakva je situacija na vv?
    kolike su gužve, da li osim dr Jukić ima još koji dr da je tamo redovno? Za sve koje su me zaboravile, ja sam počela kod dr Jukić, samo bila na konzultacijama i pp nakon čeka sam spontano zatrudnila i odmah pobacila u 6tj.... Jel ima što novoga gore? isto se zove 8 dc?

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

ne znam jesi krivo napisala, ali zove se 1 dc...na ovaj broj 01/2353-907... ja sam isto relativno nova na vv, tj idem od 9.mj 2015.i konačno mislim da ću sljedeci put ući u postupak...kaj se tiče guzve, uvijek čekam po par sati, cca tri sata.... ostalo će ti reci druge cure, sretno!!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam jesi krivo napisala, ali zove se 1 dc...na ovaj broj 01/2353-907... ja sam isto relativno nova na vv, tj idem od 9.mj 2015.i konačno mislim da ću sljedeci put ući u postupak...kaj se tiče guzve, uvijek čekam po par sati, cca tri sata.... ostalo će ti reci druge cure, sretno!!
    Prvi put kad dolazis, dok jos nisi u postupku, zoves 8.dc.. A mjesec kad kreces u postupak zoves 1.dc da te zapisu da dolazis na pregled 3.dc i onda dogovarate detalje oko postupka (predajes dokumentaciju, radi pregled i uzv i odlucuje o stimulaciji), tak je bar bilo kod mene..

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

evo i mene.. danas 12.dc, na uzv vidjeli 2 folikula lijevo 17 mm i jedan desno 21 mm, veceras u pol 10 idem na stopericu i u srijedu je aih.. Drzite fige..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •