Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3832

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cekaonica jutros dupkom puna a nitko ne tipka pa cu ja. Nakon 3 god pauze i raznoraznih pretraga te biopsije testisa zbog azoo mm krenuli ispocetka. Od uto 3dc sam na 3 gonala i 1 menopuru. Reakcija je super. Iznad ocekivanja obzirom na moj snizen amh. Danas 7dc 3 folikula lijevo i 5 folikula desno. ☺ duplo bolja reakcija od protokola sa 4 menopura. Od sutra pikam i orgalutran. Kontrola u pon. Sretno svima

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj sandy0606 prvotno napisa Vidi poruku
    Cekaonica jutros dupkom puna a nitko ne tipka pa cu ja. Nakon 3 god pauze i raznoraznih pretraga te biopsije testisa zbog azoo mm krenuli ispocetka. Od uto 3dc sam na 3 gonala i 1 menopuru. Reakcija je super. Iznad ocekivanja obzirom na moj snizen amh. Danas 7dc 3 folikula lijevo i 5 folikula desno. ☺ duplo bolja reakcija od protokola sa 4 menopura. Od sutra pikam i orgalutran. Kontrola u pon. Sretno svima
    S takvom kombinacijom ja san uspjela i odgovor je bio da sam imala po js na svakom jajniku ,jedan jajnik su punktirali drugog nizu dirali radi endometrioze,i eto ot tih rodip se moj miško ,i tebi želim isto sretno cure,ja se isto spremam za pohod na brdo negdje iza uskrsa na dogovor

Dadagonga avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno Još jedan dan..

Pozdrav cure,

Evo da i ja napišem kako je moje prvo skoro pa prošlo. Doktorica me uputila da ciklus prije uzimam yasmin i da se javim 21 dan tj. zadnji dan uzimanja. Nakon svih dokumenata koje sam prikupila, 3 dan m. odlučila je da s endometriozom idem u dugi protokol. Dakle dechapeptili i menopur, 23 komada koje sam uzimala do štoperice i aspiracija je bila 12. dan od početka menstruacije. Pila antibiotik i utrice stavljala. Dobila sam 11 jajasaca, a od toga je na kraju 5 bilo blastica. 4 su zamrznuli. 5 dana nakon su mi vratili jednu blasticu. I evo sad čekam na utrogestanima do sutra ujutro na rezultate bete. Uopće nemogu vjerovati da je to prošlo i da se sada nešto desava... Dobro se osjecam pa je sve ok.

Jel zna netko koliko se ceka na rezultate bete na vuk vrhovcu?

Pozdrav i sretno svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •