Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Jennifer_Aniston prvotno napisa Vidi poruku
    Info za cure u postupku da provjere datume od kada im je papa test i brisevi. Dr Podgajski to prvo provjeri, sto je i ispravno. Ne smiju biti stariji od 1 god.Mozete i sa starim u postupak, al vjerujem da nitko sam sebi ne zeli smanjiti sansu za uspjeh samo radi 1 mj. Trebala sam u ici u postupak za fet alI je odgoden za iduci mj. Ono sto me izivciralo u svemu da sam to vec mogla napraviti da mi je dr Jukic ili sestre rekla na fet u 1.mj. Zalosno u svemu je sto je vv ostao na 1 mpo, dr. Dr Jukic je predivna dr i svaka jok cast koliko radi i sto nikog ne odbije i da stvarno ima i uspjesnih postupaka,.al i ona je samo covjek. Da sam znala za nalaze, sama bi pratila kad mi trebaju novi nalazi. Danas nije bilo guzve na vv jer su radili i dr Podgajski i neka dr. I tako bi trebalo biti svaki dan. Ako ce ovaj post bar 1 curi pomoci ja sam zadovoljna. A traziti cu ih i da stave obavijest, stvarno nije ok da nitko od dr ne brine o tome prije nego dodete na sami pregled. A tako malo energije treba za napisati i isprintati obavijesti Odmaram ovaj mj i nadam se uspjehu na iducem fetu .Cestitam curama s poz betama.Hvala sto javite rezultate i date nam pozitivnu energiju da i mi idemo dalje.
    Nemoj se ljutiti ali ne slažem se u potpunosti sa tobom. Ja sam i prije kretanja u mpo radila najmanje 1 godišnje papu i briseve, tako da se podrazumijeva za ovako nešto moraju biti noviji nalazi. S tim da si ti očito već neko vrijeme u mpo vodma ako sada ideš na FET pa mislim da si ipak to trebala znati.
    Pozz
    Posljednje uređivanje od black_woman : 17.03.2016. at 20:33

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

I ja sam radila papu 1 godisnje.i najbolje od svega da sam i bila na pregledu u sv Roku prije 1 mj i dr su mi rekli da ako sam u postupku ne bi radili papa test da ne bi ostetili cervikas. Tako da ipak dr nisu svi izgleda ucili istu ginekologiju. I sam dr Podgajski je rekao da su dr radi nas i za nas. I ne slazem se da je ok naruciti za pregled i onda ti kazu sorry sta ti je jos 1mj u zivotu. I dok nam svima takvo ponasanje bude ok nista se nece promijeniti. Ljutim se jer nije im prvi put da ne kazu sta moram imati prije pregleda ili postupka. Bitno da se potvrda od biljeznika nikad ne preskoci ili izostavi...i da se ne ponavljam dr su tu radi nas. I kao sto rekoh dr su ljudi. Ne ljutim se na dr Jukic, vec na ministre i njihove super ideje o ustedi.brzini i sl i samo 1 mpo dr na vv. Na vv sam vec skoro 2 god i prosla sam vec dovoljno pregleda kod njih da mogu reci da su sestre i dr Jukic divne i da daju od sebe i rade i vise nego sto i bi trebale.

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Na zalost svaki dr.vodi svoju politiku, mi smo u svemu tome nemoćni. Ovo što si napisla za dr.Jukić i sestre na VV, potpisujem definitivno.
    Držim fige za tvoj FET!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •