Info za cure u postupku da provjere datume od kada im je papa test i brisevi. Dr Podgajski to prvo provjeri, sto je i ispravno. Ne smiju biti stariji od 1 god.Mozete i sa starim u postupak, al vjerujem da nitko sam sebi ne zeli smanjiti sansu za uspjeh samo radi 1 mj. Trebala sam u ici u postupak za fet alI je odgoden za iduci mj. Ono sto me izivciralo u svemu da sam to vec mogla napraviti da mi je dr Jukic ili sestre rekla na fet u 1.mj. Zalosno u svemu je sto je vv ostao na 1 mpo, dr. Dr Jukic je predivna dr i svaka jok cast koliko radi i sto nikog ne odbije i da stvarno ima i uspjesnih postupaka,.al i ona je samo covjek. Da sam znala za nalaze, sama bi pratila kad mi trebaju novi nalazi. Danas nije bilo guzve na vv jer su radili i dr Podgajski i neka dr. I tako bi trebalo biti svaki dan. Ako ce ovaj post bar 1 curi pomoci ja sam zadovoljna. A traziti cu ih i da stave obavijest, stvarno nije ok da nitko od dr ne brine o tome prije nego dodete na sami pregled. A tako malo energije treba za napisati i isprintati obavijesti Odmaram ovaj mj i nadam se uspjehu na iducem fetu

.Cestitam curama s poz betama.Hvala sto javite rezultate i date nam pozitivnu energiju da i mi idemo dalje.