meni je moja gin rekla da mm traži uputnicu od svoje dr. za pretragu spermiogram, nije spominjala pregled kod androloga. njegova dr. mu je dala znaći uputnicu A3.
kod narudžbe su mi u e-mailu napisali da ako hoćemo da nalaz bude očitan da uzme uputnicu A1 ili A2, nisu spominjali C1. i da onda ide nova narudžba, a sad je dobio za 11.8. što je jako brzo.
u biti moja gin. traži taj nalaz da bi nas onda mogla uputiti u VV na obradu, tamo bi nastavili sa IVF, pa sad ne znam, pošto priznaju svoje nalaze, dal će ga onda očitat dok dođemo prvi put na obradu, dok mi moja da uputnicu. sad je njegova dr.na godišnjem, taman smo zadnji dan digli uputnicu i sad u četvrtak ide na spermio. tak da ne znam dal da tražim ipak dr.koja mjenja njegovu za tu još jednu ili da
nalaz kako mi je gin.rekla donesem njoj, tako neočitan samo s vrijednostima. vjerujem da bi mi spomenula da treba biti drugačija uputnica ako se nalaz tamo i očitava...
mi smo već privat radili i spermiogram i bio je asthenozospermija, odradili smo i jedan AIH isto privat, neuspješno.
a sad bi htjeli ipak preko hzzo-a pošto je prošlo 6 godina od kad se trudimo, pa mi je gin rekla da će nas slati u VV čim on tamo napravi nalaz, pa onda će ga vjerojatno ona pročitat pa vidjet što dalje...