To je nešto novo da brisevi vrijede samo 6 mjeseci? Pa prije je uvijek bilo na VV da vrijede godinu dana.
To je nešto novo da brisevi vrijede samo 6 mjeseci? Pa prije je uvijek bilo na VV da vrijede godinu dana.
Malo dobrih vijesti. Iz fet-a 1 blastice 13dnt beta 1039.
Odlično!!! Predobra vijest! Sretno dalje <3
Sandy cestitkebaš lijepo...
Mi smo imali 1. neuspeli ivf u 6mj. u 9mj.smo planirali ponovo na postupak... da li mislite da je to rano?
Da li mi treba još što osim pape, briseva (radila u 10mj 2015) i onih papira za postupak??
Hvala
Mislim da nije rano. Taman ces biti odmorna od godisnjeg.
Moja beta 15dnt bila preko 3000. Isti dan uzv polaza gv i zv.
Dobar dan žene! Nova sam ovdje...sljedeći tjedan muž ide na spermiogram u VV. njegova dr.opće mu je dala uputnicu A3, danas su na email iz vv odgovorili da će s tom uputnicom obavit pretragu i dobiti nalaz, ali ne očitani. da bi bio očitan od androloga treba uputnicu A1 ili A2. da li bi bilo pametno uzet još tu jednu uputnicu pa da nalaz bude očitan...? nisam pametna, s tim da nismo iz zg pa da ne idemo opet ako ovo ne bude dosta....
Malanina ako sam te dobro shvatila treba ti uputnica za prvi pregled anrologu?? Ako da onda ti treba C1 uputnica.
meni je moja gin rekla da mm traži uputnicu od svoje dr. za pretragu spermiogram, nije spominjala pregled kod androloga. njegova dr. mu je dala znaći uputnicu A3.
kod narudžbe su mi u e-mailu napisali da ako hoćemo da nalaz bude očitan da uzme uputnicu A1 ili A2, nisu spominjali C1. i da onda ide nova narudžba, a sad je dobio za 11.8. što je jako brzo.
u biti moja gin. traži taj nalaz da bi nas onda mogla uputiti u VV na obradu, tamo bi nastavili sa IVF, pa sad ne znam, pošto priznaju svoje nalaze, dal će ga onda očitat dok dođemo prvi put na obradu, dok mi moja da uputnicu. sad je njegova dr.na godišnjem, taman smo zadnji dan digli uputnicu i sad u četvrtak ide na spermio. tak da ne znam dal da tražim ipak dr.koja mjenja njegovu za tu još jednu ili da
nalaz kako mi je gin.rekla donesem njoj, tako neočitan samo s vrijednostima. vjerujem da bi mi spomenula da treba biti drugačija uputnica ako se nalaz tamo i očitava...
mi smo već privat radili i spermiogram i bio je asthenozospermija, odradili smo i jedan AIH isto privat, neuspješno.
a sad bi htjeli ipak preko hzzo-a pošto je prošlo 6 godina od kad se trudimo, pa mi je gin rekla da će nas slati u VV čim on tamo napravi nalaz, pa onda će ga vjerojatno ona pročitat pa vidjet što dalje...
Obavio mm danas spermio bez pregleda androloga. Poslat ce nam nam nalaz postom. Vjerujem da ako ce trebati pregled da ce to obavit kad krenemo tamo na mpo.
Poslano sa mog SM-G357FZ koristeći Tapatalk
Da li znate koliko dugo se čeka na prvi pregled za mpo kod njih? I da li meni vrijedi neke pretrage obavit kod moje gin, papa test, cv briseve ili trebaju biti obavljeni kod njih? Da ne idem duplo.
Poslano sa mog SM-G357FZ koristeći Tapatalk
Jel netko zna jesu završili godišnji na VV? Jel doktorica Jukić počela sa radom?
Danas su startali
Hvala Sandy! Zvala sam danas i naručila se za petak, 21 dan ciklusa za FET.
Nadam se da će me primiti odmah u postupak. Trebala sam startati još u 4 mjesecu, ali se nikako nisam mogla riješiti Beta hemolitičkog streptokoka iz brisa.
E sad, imam uputnicu za FET od tada i koliko sam čitala uputnice D1 vrijede godinu dana, ali jel netko zna provjereno koliko mogu biti stare uputnice za postupak?
Pretpostavljam da si već saznala, no evo za svaki slučaj... D1 vrijedi godinu dana za sve što ideš k njima. Ja sam samo svaki put kad sam zvala rekla da imam kod njih D1 i nisu me nikad tražili nešto dodatno. Zadnji postupak je bio u 6. mjesecu, a uputnica je vrijedila do 23.06. tako da sam onda samo nakon transfera uzela posebnu uputnicu za vađenje bete.
Hvala 123beba! Nije bilo problema, uputnica je vrijedila.
Ali ne znam jesam te dobro skužila, zar jedna uputnica vrijedi za više postupaka ako su postupci unutar tih godinu dana od kada je izdana uputnica? Jer ja sam mislila da za svaki postupak moraš donijeti novu. Znam da je tako bilo prije 2 godine.
Meni je moja soc. gin. posebno naglasila da mi ne može dati D1 idućih godinu dana jer ova pokriva sve.. i ja sam to spomenula i na VV. Išla sam u 3 postupka s istom
Mislim da se ona kao i svaka uputnica mora prvi puta iskoristiti u roku mjesec dana,i da onda vrijedi godinu dana
Dobili smo nalaz spermiograma, po onome što mogu isčitati nije dobar, na prvu nisam ništa kužila, na tri stane je. naručila sam ga andrologu na vv. u utorak idemo s nalazom na pregled.
Dobila sam tablete clomifene da pijem 2 tablete pet dana, jel to znaci dvije odjednom ili jedna ujutro i navece?
Mirelaj pijes ih jednu ujutro jednu navecer.
danas je bila velika gužva na VV iako je subota, jako puno transfera i 2 punkcije.
kad krećem u drugi krug postupka, dali me onda za prvi pregled naručuju isto 8-10 dana ciklusa?
Pozdrav svima! Nova sam na ovom forumu iako sam vec nekoliko puta citala ovu temu...
Danas mi je prvi dan menstruacije i moram zvati da se narucim za prvi pregled..jos nisam bila gore...zovem na broj 01/2353-907 izmedu 13-14 h ?
Curke
može pomoć...vraćamo se nakon skoro 2 godine na VV...sad ne znam više kakva je procedura...jel se javljam sestrama kada dođem ili na šalter ?
hvala
Zoveš ih 1. dan ciklusa i onda će ti sestre sve reći. Inače javljaš se sestrama u sobi 411. Sretno!
hvala
evo zvala danas...sutra nema doktorice pa idem u srijedu....uglavnom opet se javlja sestrama...
Zoveš ih 1. dan ciklusa i onda će ti sestre sve reći. Inače javljaš se sestrama u sobi 411. Sretno![/QUOTE]
Bok cure!! Spremam se drugi tjedan u postupak! Jel radi dr.Jukic?
dr.Jukić je bila tamo prosli tjedan kad sam ja bila.
Vjerojatno se pitanje ponavlja, ali zanima me kako ide sa bolovanjem, kad je ciklus postupka. Od kojeg dana imam pravo na njega?
kako ste sa danima kada ste se morali bosti!? ili kad ste morali gore biti po injekcije, štopericu.. Meni je prvi postupak bio kad smo imala kolektivni, ali sad ću raditi, i planiram da uzmem bolovanje odmah od 1.injekcije jer mi je jako nezgodno na poslu s tim. Imate neki savjet??
Pratim ovu dragu temu i dalje pa evo naletih na pitanje... Pa da dam i odgovor o svom iskustvu.
Pikala sam se na poslu, zamolila sam kolegicu da stoji ispred moje sobe i pazi da nitko ne proba uci dok muckam i pikam. Pikala sam i u wc-u hotela dubrovnik (draga argente - hvala na muckanju) i u autu u gajevoj (isto muckala kolegica forumasica - tetadoktor). Meni nikad pikanje nije bilo problem, ali s muckanjem sam jako petljala i bilo mi je bitno da imam vremena i prostora i lakse je bilo ako sam navlacila u vecu spricu nego u onu koja dolazi origigi s lijekom. Naravno, ovisi gdje radis, ali mislim da je izvedivo bilogdje, pogotovo ako imas neku blisku kolegicu/kolegu koji su voljni asistirati.
Garava13, ja sam se na poslu pikala u wc-u. Nisam nikome rekla da sam u postupku, a i nemam svoju sobu već radim u velikom uredu koji dijelim s 15-tak kolega (svatko ima svoj box) pa mi je to bilo jedino moguće. A po štopericu sam išla na VV i to u večernjim satima pa to nije bio problem.
I da, ovo pikanje na poslu mi je uvijek bilo jednostavnije u hladnije doba godine kad sam mogla u jakni ili vesti na wc, pa mi je bilo lakše sakriti inekcije.
Ja radim u školi i ograničena sam sa vremenom. U vrijeme kad se pikam ne mogu baš izaći sa nastave. Ne namjeravam nikom govoriti od kolega. Planirala sam da ujutro prije posla to pripremim sve i ponesem sa sobom već napunjenu iglu, pa se samo bocnem na brzinu. Mada mi je i to problem jer mi je zadnji put to muž radio, strah me, ali nekako ću se bocnuti zatvorenih očiju hehe![]()
Curke, pozz, na VV sam, prvi ivf postupak nije uspio. Punkcija je bila 9 jajnih stanica ali se niti jedna nije oplodila pa me zanima jel neka curka imala slicnu situaciju? Steta sto nisam dosla do transfera uopce. Ja sam ok,ali mm ima slabe plivace.
Garava i ja radim u školi i jednom mi se poklopilo da se moram piknuti tamo. Zaključala sam se u wc i napravila to. Daš klincima nekog posla i odeš. Da ti je loše u želucu ili nešto slično uvijek može biti paravan kod kolega.
Pozdrav! I ja sam u školi, pa bih samo pitala sto se tiče bolovanja...mislite li nakon transfera na bolovanje i koliko? Ili kako to mislite tj. jeste odradile?
Usput, sretan Dan učitelja (s malim odstupanjem od Dana
Pozdrav curke, na Vuku sam prosla prvi ivf, nakon pounkcije 9 jajnih stanica niti jedna se nije oplodila, time smo fenomenski slucaj ocito. Tuga i kaos u glavi. Ima netko sa slicnim iskustvom? Vodi nas dr Podg...
Hvala, vidjet cu sto cu
![]()
Cure pomozite! Kasni mi mjesecnica, trebala bi krenut u postupak. Ako dobim danas popodne...jel se mogu sutra samo pojaviti gore?! Radi li sutra dr.Jukic?
Da, meni je sestra rekla ako dobijem u petak bez narucivanja dolazim u subotu ili ako dobijem u subotu dodjem u ponedjeljak.
Posljednje uređivanje od garava13 : 07.10.2016. at 16:26
Pozdrav cure,
zna li neka od Vas na koji broj (mobitela) se može dobiti dr. Podgajski, imam dogovor s njim da mu se javim uskoro, ali tek sam sad shvatila da uopće nemam broj.
Hvala
zenica pogledaj tu http://www.poliklinika-podgajski.hr/...id=9&topMenu=9