-
Pozdrav svima na forumu. Krećemo i mi u našu borbu, puni optimizma kad već prirodno neide nikako.
Prvi pregled obavljen, upućena sam na vađenje hormona, moj muž obavio spermiogram koji je blago rečeno užasan, teška asthenozoospermia. Ovo je ponovljen nalaz, radio je spermiogram prošle godine u kolovozu, nismo htjeli žuriti, probali smo poboljšati nalaz promjenom stila života i vitaminima. Međutim, uz potpunu promjenu prehrane i sve vitamine, nalaz još gori nego je bio. Ništa, pomirili se sa svime i potražili pomoć. Rekli su nam da inseminacija nema smisla, odmah na IVF.
Ono što me brine je vrijeme potrebno za prikupljanje nalaza. Muž je već bio i kod urologa, imamo nalaz, ali ne u VV. Sad je upućen kod dr. Peroša na obradu. Na šalteru mi rekli da je prvi slobodan termin u 9. mjesecu, što mi je stvarno prepredugo. Za našu priču, odnosno da bi krenuli s MPO nisu htjeli ni čuti. Kasnije nisam vidjela doktora da pitam ako imamo kakvu prednost ili su svi naručeni kod dr. Peroša s MPO? Ima tko kakvo iskustvo? Preostaje li nam što drugo ili 4 mjeseca moramo čekati na pregled?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma