Stranica 41 od 77 PrviPrvi ... 31394041424351 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Mogu ih nazvati odmah ujutro? Nisam iz Zg-a..

Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Mislim da li se javljaju odmah ujutro?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Plaha, ako ti pisi na otpus.pismu od prije da doci 3dc gore onda samo sutra pojavis se.... ne trebas onda zvati...ako ides u postupak ovaj mjesec...a u pon ti je 4dc

Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Plaha, ako ti pisi na otpus.pismu od prije da doci 3dc gore onda samo sutra pojavis se.... ne trebas onda zvati...ako ides u postupak ovaj mjesec...a u pon ti je 4dc
    Hvala.. i ja sam shvatila da moram sutra gore..
    Još jednom hvala.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure dal ide tko 19.1 gore na vuk vrhovec???

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ljudi i mi imamo smrzlica gore. Polako se pripremam po njih. Zanima me treba li po novom sto od nalaza prije FETa? Brisevi i papa test ne stariji od koliko?

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Trebaš i markere. Ništa ne smije biti starije od 1 god. Neke djevojke su govorile da ne smiju biti stariji od 6. mjeseci, ali meni su uvijek dozvoljavali godinu dana.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mene markere dr.ne trazila uopce. Nego papa brisevi i tsh...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Markere? To me ni na prijasnjim fetovima nisu trazili. To je nesto novo. Tnx

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pa nije novo, to ti je ono za hepatitis i sl. Ja sam to radila 2013. i sad ponovo kad sam išla po eskime. Eto, sad idemo sa stimulacijom i opet moram ponoviti papu, briseve i markere jer je prošla godina otkako sam to obavila.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

koliko brzo ujutro idu folikulometrije, da li doktori znaju kasnit??? radi posla pitam

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Njima se ne žuri... Znaju kasniti!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sve mi se čini da ću odustat od svega

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Zvala ja. Ne trebaju markeri. Papa i cb. A jel se jos uvijek “ide u salu” u 9?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure , dal ima koga sutra na uzv u pola devet????

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pirice - nemoj tako. Još nisu počele gužve pa možda stigneš sve obaviti na vrijeme.
    Strašna- mi kao da smo u različitim klinikama. Ja sam trebala markere za FET. U salu sam išla u 10h, ali sam bila jedina taj dan pa možda zbog toga.
    Ljube- neka ti sutra bude sve savršeno. Za mene sve znaš, tako da mene nema gore do veljače.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Vaki, bas steta!!!!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Markere? To me ni na prijasnjim fetovima nisu trazili. To je nesto novo. Tnx
    Strašna trebaju ti markeri za FET ali samo za tebe, napravila ih neki dan pa znam i još ih je dr. POdgajski uzeo i spremio u karton da labos to izričito traži!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pirice, nakon skoro 10 godina šaljem ti vibrice ~~~~~~
    (nikako ne odustajati, što je posao naspram mogućeg ishoda?). Znaš kak je bilo kod nas...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Pirice, nakon skoro 10 godina šaljem ti vibrice ~~~~~~
    (nikako ne odustajati, što je posao naspram mogućeg ishoda?). Znaš kak je bilo kod nas...
    andream ovo je fet reda radi, imamo ga pa ajde nove stim me ne padaju na pamet vise i ok sam s tim

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I mislila sam na FET.sretno!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pirica, kod mene nisu trebali markeri...nitko za njih nije ni pitao a dr.detaljno sve pogledala kaj trebam tocno. Posto vidila u kartonu da sam zadnje bila u 2015

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Curke pozdrav svima eto mene snaslo isto svasta toliko sretna skupila sve nalaze cak sam uspjela u 34 dana spustit tsh sa 5.4 na 1.21 idealan za postupak no kasni mi 5 dana naravno uzbudena jel sam mislila da je pozitivno medutim nije vadila betu 0.100 danas mislila mozda nikad ne kasni bas sad kad sam jedva cekala da dode i da krenem u postupak sad ne dolazi malo me sad trbuh boli i obrisima papira vrlo svjetlo neznam sto da radim dal je iko imao slicno dal ste snecim probali potaknuti krvarenje isla sam u toplu kupku i vikend je ako ne dode vrijeme ide a voljela bi .....pomagajte ako znate opet mi se sve produljilo nece pa nece..sta cu znate i same sto zarko zelite to je tako..kad sam se pribojavala nalaza eto sad i to...oprostite na dugom postu..

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    Strašna trebaju ti markeri za FET ali samo za tebe, napravila ih neki dan pa znam i još ih je dr. POdgajski uzeo i spremio u karton da labos to izričito traži!
    Prije 3-4 dana mi doktorica rekla da ne trebam. Najbolje bi bilo da ih svakako napravim... pa nek imam.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Strašna- mi kao da smo u različitim klinikama. Ja sam trebala markere za FET. U salu sam išla u 10h, ali sam bila jedina taj dan pa možda zbog toga.
    Pa baš... al samo nek nama bude uspješno bez obzira na “razlicitosti”

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Pirica, kod mene nisu trebali markeri...nitko za njih nije ni pitao a dr.detaljno sve pogledala kaj trebam tocno. Posto vidila u kartonu da sam zadnje bila u 2015
    I ja sam zadnje bila krajem 2015.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj 0407 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke pozdrav svima eto mene snaslo isto svasta toliko sretna skupila sve nalaze cak sam uspjela u 34 dana spustit tsh sa 5.4 na 1.21 idealan za postupak no kasni mi 5 dana naravno uzbudena jel sam mislila da je pozitivno medutim nije vadila betu 0.100 danas mislila mozda nikad ne kasni bas sad kad sam jedva cekala da dode i da krenem u postupak sad ne dolazi malo me sad trbuh boli i obrisima papira vrlo svjetlo neznam sto da radim dal je iko imao slicno dal ste snecim probali potaknuti krvarenje isla sam u toplu kupku i vikend je ako ne dode vrijeme ide a voljela bi .....pomagajte ako znate opet mi se sve produljilo nece pa nece..sta cu znate i same sto zarko zelite to je tako..kad sam se pribojavala nalaza eto sad i to...oprostite na dugom postu..
    Mozda ti ovaj tekst moze pomoci.
    Sretno!

https://www.lektire.hr/interpunkcijski-znakovi/

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

ja bila tamo i pitam sestru za markere,kaže mi pod obavezno jer su im nešto postrožili. e pa sad ti znaj...jednoj treba ,drugoj ne..!!!!!! znači vrijede godinu dana svi nalazi!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozd evo danas mi je dosla al lagano uz uzasne bolove dal znate dal ivi na vv danas rade trebali bi ja zovem nejavlja se niko jer moram zvati 1 dan..

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Pozd evo danas mi je dosla al lagano uz uzasne bolove dal znate dal ivi na vv danas rade trebali bi ja zovem nejavlja se niko jer moram zvati 1 dan..
    Onda u ponedjeljak ides gore i kazes da u sub bio prvi dan. Sretno

Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Uspjela sam dobila sam u poned u 10 ..dal neko zna kako prirodno da potaknem jace krvarenje .slabo mi krenulo uz uzasne bolove sigurno zato sto je kasnila 6 dana..pomagajte hvala od srca

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pa mislim da to uopće nije važno. Nekad jače krvarimo, nekad slabije... Na pregledu će vidjeti ljušti li se endometrij, koje je debljine... Ne brini!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Etkica, ja sestre uopce nisam ni pitala. Nego sve rjesavala sa dr.Jukic. ona me nije ni pitala. Nego samo papu i bris.. i tsh posto 2015 sam imala visoki... i sa tima nalazama sam usla i Fet i 24.1 imam transfer!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ok hvala al dosta je vazno jeddnom mi dokt.alebic odgodio postupak jel je 3 dan bio debel 7mm a morao biti tanji zato sto ja inace ne krvarim puno jedva 2 dana pa me zato strah ..al valjda ce biti ok

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Aha! Nisam znala, meni je bio o.k. bez obzira na jačinu krvarenja. No, meni uvijek traje između 5 i 6 dana pa se valjda stigne stanjiti. Držim fige da sve dobro prođe.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala i tebi sve da bude ok

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Sad sam se sjetila Vrkute. Ne znam jesi li nju pila, ona regulira cikluse.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo me na vv nije neka guzva dokt..u sali ..Vaki Ma pijem sve pijem caj od fitoterapeuta mjesavinu za miome i cikluse al tek mj.dana.... bas me strah sad sam krvarila 2 dana i sad samo na obrisima malo imam krvi sto ce mi reci dokt jukic dal odustaje od postupka kad treba sigurno jace se cistititi konacno docekam dan sad kad sve padne u vodu bas sam zabrinuta jako .ja cijeli zivot imam 2.il3 dana nikad vise
    I uzasne bolove prirodno sam zanijela curicu a drugo nikako 10 god...al prije 5 imala kiretazu u 9 tj prestalo srce kucati...zato eto strah me svega .. ..

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Uh! Baš mi je žao. Nadam se da će se sve lijepo posložiti i da krećeš u postupak koji će rezultirati bebicom.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vaki evo nije bila dokt..Jukic....valjda dolazi popodne dezurna je pa me primila dokt Rados cini si dragom sve ok je malo prolaktin je povisen al nije preko granice za tsh moram nastaviti piti eurthyrox kako bi sve bilo uredu dobila sam bemfola injekcije 5 kom...imate li snjima iskustva kakav ishod meni jw pregledala jajnike i rekla je da su super a nalaz amh 11.7 ...a 2012..bio amh 19.7..njoj nista jasno kad vidi ultrazvuk da su odlicni..

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pa to je super vijest! Negdje u postovima sam naišla na bemfolu, ali nemam iskustva s njom pa nemam ništa pametno da napišem o tome...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ma sve ok ima isto sastav i odjek kao gonali ja saznala..mene samo zanima mozda malo smjesno al neznam posto mi je prvi put sa injekcijama terapija da li se moze i na drugu stranu trbuha davati injekcije ili mora samo na jednu steanu kako su pokazali hvala ..

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure, dal ima koja od vas sutra punkciju ili transfer????

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

0407 - Možeš i u drugu stranu. Meni su tako i rekli, malo u jednu, malo u drugu stranu. Da ne budeš u modricama...
    Posljednje uređivanje od Vaki : 23.01.2018. at 22:16

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Da vas pitam nešto... Odgodili smo postupak jer suprug ima markere iz 2013. (totalno mi je to promaklo) i onda mi veli doktor da bih i ja mogla ponoviti briseve, papu i markere jer mi vrijede do 3. mjeseca. Napravim ja to i mislim kako ću u 2. mjesecu krenuti u postupak, kad ono nalazi će biti gotovi za 50 dana!? Nekako mi se čini da nikad nisam morala toliko čekati! Koliko ste vi čekali nalaze?
    Posljednje uređivanje od Vaki : 23.01.2018. at 22:24

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vaki hvala ti evo piknula se ja danas sama i ok je mene nis ne boli malo piknes i toj e to..markere ja i muz radili u petrovoj na transfuziji bili gotovi za 5 dana a.papa ok treba 4 tj.. a briseve je meni ginekologica napravila i rekla da sama nosim na mirogojsku i bili gotovi isto za par dana kao brze bude kad ti odneses sa uputnicom i bas sam se iznenadila .pa mi nije jasno zasto 50 dana ..moras cekati.

.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Da vas pitam nešto... Odgodili smo postupak jer suprug ima markere iz 2013. (totalno mi je to promaklo) i onda mi veli doktor da bih i ja mogla ponoviti briseve, papu i markere jer mi vrijede do 3. mjeseca. Napravim ja to i mislim kako ću u 2. mjesecu krenuti u postupak, kad ono nalazi će biti gotovi za 50 dana!? Nekako mi se čini da nikad nisam morala toliko čekati! Koliko ste vi čekali nalaze?
    7 dana

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    andream ovo je fet reda radi, imamo ga pa ajde nove stim me ne padaju na pamet vise i ok sam s tim
    pirice, drago mi te vidjet. Sad sam baš znatiželjna što će ispasti "kad se najmanje nadaš"

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Curke moje evo danas sam bila 7 d c imam l.j 13 mm i kao 10mm. I nekoliko antralnih manjih ..na desnom nist nevidi vecinom mali jos sam dobila 3 puta bemfolu +2 cetrotida da libje moguce da se jos koji manji razvije od tri injekcije bemfola jel 10 dan u poned..imam opet folikulimetriju...pomoc

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Curke moje evo danas sam bila 7 d c imam l.j 13 mm i kao 10mm. I nekoliko antralnih manjih ..na desnom nist nevidi vecinom mali jos sam dobila 3 puta bemfolu +2 cetrotida da libje moguce da se jos koji manji razvije od tri injekcije bemfola jel 10 dan u poned..imam opet folikulimetriju...pomoc
    bila sam i ja jutros, plava s naočalama s pola glave izbrijane

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •