Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Da Vaki meninje danas 7 dan c i na ljevom j 13mm i 10 mm i nesto manjih a na desnom samo manji tako sam dobila jos 3 injek bemfola plus 2 cetrotide i u pon 10 dan cik..pa se nadam da ce biti bolje inace ovo mi prvi put na ovakvoj stimulaciji jer na klomifen samo dobijem 2 folikule dobre tako da ocekujem sad bolje a vidit cemo drzte fige i ja svima ...

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj 0407 prvotno napisa Vidi poruku
    Da Vaki meninje danas 7 dan c i na ljevom j 13mm i 10 mm i nesto manjih a na desnom samo manji tako sam dobila jos 3 injek bemfola plus 2 cetrotide i u pon 10 dan cik..pa se nadam da ce biti bolje inace ovo mi prvi put na ovakvoj stimulaciji jer na klomifen samo dobijem 2 folikule dobre tako da ocekujem sad bolje a vidit cemo drzte fige i ja svima ...
    Koju dozu bemfole si uopce dobila? Od koliko jedinica...150, 200, 250 po danu??

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Bemfola 225 do sada 6 kom jedna po danu od 3 dana ciklusa jos sutra jedna pa na folikulimetriju u poned .valjda ce ovi manji ..
    Citam po forumu da nekom nista ne vide prvi dan i onda ih bude dosta drugi il treci put

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •