-
0407 - uh! Baš mi je žao. Nemoj se bedirat, klomifenska stimulacija ne odgovara svima. Imaš dosta tema o poboljšavanju kvalitete jajnih stanica, ali od sume informacija je ponekad teško izvući najbolje. Ja sam pila čaj od vrkute, koenzim q10, vitamin d i ne znam što još. Nakon toga sam ostala trudna, slučajnost ili ne... ne znam!
-
Vaki hvala ti nisam imala klomifensku vec bemfola +cetrotide+ovitrele dobila 6 j.s 4 bile zrele al eto ja mislim i da je do embriologa sad cu vidjet rekla sam dokt. da idem na sezonu i da bi voljela pokusati jos u 3mj..rekla mi jw da dodem da nece garantirati da ovisi o mojim jajnicima da nema cista ili neznam sta al nije mi jasno zasto se igraju ako je los spermiogram zasto nisu isli icsi a ne ivf pa sta bude bude igraju se malo sa ljudima ako nw uspije mislim da je do stimulacije i naravno otici cu u 5mj privatno samo moram vidjeti koja klinika odnosno koji dokt je najbolje strucan a i embriolog pa vas molim ako ijedna zna ili je prosla koja privatna klinika i dokt bi bili najbolji.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma