Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Bok cure, nakon detaljnog praćenja teme odlučila sam vam se pridružiti, nadam se da me primate Prije tri mjeseca dijagnosticirana nam je azoospermija (sok i tuga neopisiva) i sad krećemo u borbu. Svi nalazi za sad ok (papa, brisevi, hormoni (oboje) i urinokultura). Slijedi nam pregled kod androloga pa ako bude sve ok punkcija i biopsija testisa. Uputnica za prvi pregled i mišljenje je tu, ali ne znam ima li smisla javljati se dok ne vidimo hoćemo li imati 'materijala' za postupak? Sigurna sam da ću imati još najmanje 101 pitanje kad se malo ufuram, sve mi je novo, gutam informacije vec tjednima Čitamo se

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Ribica88 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure, nakon detaljnog praćenja teme odlučila sam vam se pridružiti, nadam se da me primate Prije tri mjeseca dijagnosticirana nam je azoospermija (sok i tuga neopisiva) i sad krećemo u borbu. Svi nalazi za sad ok (papa, brisevi, hormoni (oboje) i urinokultura). Slijedi nam pregled kod androloga pa ako bude sve ok punkcija i biopsija testisa. Uputnica za prvi pregled i mišljenje je tu, ali ne znam ima li smisla javljati se dok ne vidimo hoćemo li imati 'materijala' za postupak? Sigurna sam da ću imati još najmanje 101 pitanje kad se malo ufuram, sve mi je novo, gutam informacije vec tjednima Čitamo se
    dobro došla Vanessa, da što kraće ostaneš na ovom podforumu i čim prije odlepršaš na neki trudnički. Nadam se da te posljedice hiperstimulacije ne muče previše.....
    Koja vam je dijagnoza? Koliko zametaka su Vam uspjeli zamrznuti?

Vanessaa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Hvala na lijepim zeljama, isto zelim i tebi Nemam nekih problema, prva 4 dana su me boljeli jajnici i to je to, vecinom odmaram i lezim kako mi je receno.
    Iskreno mi zapravo ni neznamo koja je tocno dijagnoza, koliko sam citala bila bi astenospermija slaba pokretljivost. Prvi nalaz spermiograma nam je bio sok, sve nule. Suprug je odlucio da nejde kod androloga nego je kupio
    Fertil up. Nakon 3.mjes.uzimanja nalaz se popravio, krenuli smo u 1.postupak i njegov nalaz je bio jos bolji, toliko da su nam rekli da mozemo imati dijete i prirodno.
    Oplodila se jedna js.bili na transferu ali nije se primilo.
    Sad u drugom postupku imali smo 13 js. oplodilo se 7, 5blastocisti i 2embrija, sve su zamrznuli i sad cekam pocetak ciklusa da idemo na transfer ako prezive odmrzavanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •