Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sretnaofca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Stigla doma, punkcije nije bilo jer je gospodin Folikul pukao. Osjetila sam to jutros dok sam se spremala i uzv samo potvrdio. Sad kura utrogestana, pa cekam dvije M da prodju pa opet! Nema predaje!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
    Stigla doma, punkcije nije bilo jer je gospodin Folikul pukao. Osjetila sam to jutros dok sam se spremala i uzv samo potvrdio. Sad kura utrogestana, pa cekam dvije M da prodju pa opet! Nema predaje!
    ajoj baš mi je žao,.naravno da nema predaje,glavu gore,al mi nije jasno što se to događa na vv,u zadnje vrijeme puno toga se prepušta slučaju,evo npr.ja godinu dana idem kod njih i uspijela je bit tek 1 inseminacija. koja uopče nije imala smisla jer je spermiogram ne baš najbolji. jednostavno immam osječaj da se igraju s nama i našim osječajima.a vrijeme ide. ozbiljno sam počela razmišljat da se prebacim negdje drugdje. kako ste vi ostale curke koje idete tamo???

Vanessaa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Bas mi je zao, nekako sam bila sigurna da ce proci sve kak treba zbog velicina folikula al eto nema pravila. Samo hrabro dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •