Citiraj malena19 prvotno napisa Vidi poruku
Eto ja se nikako ne slažem sa Inesz. Nakon 7 godina , dvoje djece i bebicom u trbuhu mogu samo reći da mi je odabir Vuk vrbovca bila najbolja odluka u životu. Na pocetku naseg mpo puta bila sam na konzultacijama u drugim bolnicama i sa sigurnoscu od 1000% mogu reći da danas ne bi imala svoju djecu da sam izabrala drugačije. Da, punkcija boli, ali sve to zaboraviš kad prvi put vidis srceko na ekranu. I boli puno puno manje nego negativan test.

Ali hvala Bogu imamo izbora i druge bolnice koje imaju anesteziju, ali i puno lošiju uspješnost.
Vuk ima najveći postotak uspješnih postupaka od svih zagrebackih bolnica

Ja znam da smo mi imali puno sreće, ali troje djece se ne moze nazvati samo srecom. Ipak je tu jako puno i do doktora i biologica i hvala im do nema na tome
Jako mi je drago cuti i ovakve price. Nazalost, ja sa VV znam vise negativnih iskustava, ukljucujuci i moje. Iako sam tamo ostvarila trudnocu, iz prvog pokusaja. Naravno, ostvarila sam cilj, ali losa iskustva nisam zaboravila niti cu.
I dalje smatram da je u 21. stoljecu u najmanju ruku humano omoguciti zeni koja se nosi s teretima borbe s neplodnosti, da tu borbu podnese na najlaksi moguci nacin. A punkcija na zivo to nikako nije.
Ja nisam zaboravila svoju punkciju, a proslo je 13 godina i ponavljam, imam sina iz tog pokusaja. To me iskustvo drzalo godinama daleko od novog pokusaja za drugo dijete. Nisam zaboravila ni situaciju kad su mi zadnje blastice unistene u transferu koji su mi napravili a da nisu vidjeli da sam vec vanmatericno trudna kad sam jedva izvukla zivu glavu. Iako lijecnici koji su sudjelovali u ovom sto sam navela danas plivaju privatnim vodama, gorak okus VV je ostao. Sretna sam zbog svake trudnoce ostvarene u svakoj klinici pa i tamo, ali trpljenje boli svakako nije opravdanje za ostvarenje uspjeha. To ce potvrditi svaka zena koja je imala punkciju na zivo sa vise od 3-4 folikula.
Ti si ocito sretnica... Tebi i tvojim pilicima i dalje zelim svu srecu!