Citiraj Kengurica prvotno napisa Vidi poruku
Malena bas mi je drago zbog tebe. Ja sam isto prezivjela punkciju na zivo i nijs bila traumaticna, ali to ne znaci da je u 21. stoljecu u redu da ju nemaju. Ja nemam PCOS i 15-30 folikula, a znam cure koje imaju i imaju PTSP od punkcije. Kako da takva zena ode ikad vise na punkciju na zivo. Smatram da Vuk ima i svoje prednosti, u mom slucaju je imao i zato sam tamo, ali i da se stvari itekako mogu popraviti i uz minimalan ulog od strane bolnice ili ministarstva ili tko vec odobrava budgete za preuredjenje.
Eto ja sam otišla valjda sam luda kuzim te skroz i znam da nismo iste... moja oba poroda su bila horor pa sam svejedno isla po drugo dijete i sad po treće. Znam cure koje zbog prvog loseg poroda nema sanse da idu na drugo dijete. Ja pokušavam zaboraviti lose stvari jer mi ništa ne donosi ako ih vucem sa sobom u zivotu. Ali kuzim da ne moze to svako i zato mi je drago da postoje alternative koje će ženama olakšati... žao mi je samo sto to nosi losije rezultate sa sobom. Ali svaka od nas važe sto moze podnijeti i sto joj je bitnije
I ja sam na VV zato što smatram da su strucniji nego druge bolnice, a ne zato što volim punkcije.
A slazem se da treba malo uložiti da se osigura anestezija, ali nazalost to nije do doktora koji rade nase postupke