-
Jedino mi pada na pamet da žicaš doktore da te uzimaju prvu na pregled zbog situacije na poslu...
-
Ne mogu a da ne prokomentiram,citam vas stalno cure al ne stignem bas pisati...moja prijateljica je na vv ostala trudna i rodila i kad je mala napunila 3 god isli su ponovno a dr joj je rekao zasto ne prepusti red zenama koje nemaju jos ni jedno jer ona ima i nek bude sretna...ruku na srce sve koje smo uspjele iz 1,2,10 puta i vise jesmo sretne ali tko moze otkinuti iz tvog srca onaj majcinski osjecaj i zelju za jos jednim,dva tri djeteta...tko ima pravo suditi o tome kako se osjeca zena koja se bori za to dijete kao lavica dok je to nekima sve pod spagu...zao mi je ja se ne mogu sloziti s time sve ok dobile smo jedno i ama bas svim zenama ovdje i koje nisu ovdje zelim od srca da to ostvare i opet kazem tko moze ugasiti onu vatru u srcu kad ti zakasni menga (a u srcu se potajno nadas pa mozda je i vec zamisljas test trbuh dijete) i onda te M vrati u stvarnost i ponovnu borbu...oprostite na dugom postu ali to je toliko jako da vristis u sebi i molis i stovremeno proklinjes...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma